Personlig Træning i Randers | Træner Kører til Dig | RaskRask
100% quality garanteret

Personlig træning
i Randers
i dit hjem eller naturen nær dig

Personlig træning
i Randers
i dit hjem eller naturen nær dig

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer personlig træning i Randers

Personlig træning i Randers

 • Svært ved at finde den rigtige løsning i Randers?

  I Randers har efterspørgslen for personlig træning nået tidligere usete højder, og for mange randrusianere kan det være en jungle at finde rundt i udbuddet. Hvilke trænere har de nødvendige kvalifikationer til at stå for ens træning, og hvor langt skal man rejse for at finde den rigtige træner?

 • Personlig træning - hjemme hos dig

  Hos RaskRask vil vi gerne tilbyde en løsning, der ikke blot sikrer dig professionel træning på dine vilkår, men også sparer dig tid for at skulle på farten i en i forvejen meget hektisk hverdag. Vi har nemlig lanceret et banebrydende koncept, hvor du kan få personlig træning i hjemmet.

 • Vores trænere kører i hele Randers

  Vores trænere kommer til dig, og du bestemmer selv, hvornår det passer ind i din hverdag – det er træning på dine vilkår. Vores personlige trænere kører nemlig i hele Randers-området, og kan bestilles til både Dronningborg, Vorup, Paderup eller bare til midtbyen.

 • Del oplevelsen

  Ønsker du ikke at træne alene, men vil i stedet gerne dele oplevelsen med dine venner eller din familie, så kan dette også lade sig gøre. Vores personlige trænere står også gerne for en gang gruppetræning, med træning tilpasset alle niveauer, så du sammen med dine nærmeste kan få en sjov og motiverende oplevelse.

 • Personlig træning i naturskønne omgivelser i Randers

  Du kan også træne med Randers Fjord eller Gudenåen som din baggrund eller din udsigt. Foretrækker du at holde træningen ude af hjemmet, så kan du nemlig også bestille din personlige træner til at arrangere træningen i din omkringliggende natur.

 • Altid i de bedste hænder

  Alle vores personlige trænere har en bred palet af kompetencer, og vil kunne hjælpe dig med et skræddersyet program tilpasset dine ønsker. Alle trænere er selvfølgelig eksaminerede og forsikrede.

Mød dine trænere i Randers

Vores professionelle personlige trænere står klar til at hjælpe dig godt på vej

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din træning i Randers her