Massage i Middelfart fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask
100% quality garanteret

Professionel massage
i Middelfart

Professionel massage
i Middelfart

Massør kører hjem til dig

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer massage i Middelfart

Spar vente- og rejsetid med en massage i dit hjem i Middelfart

Massage hjemme i din egen stue

 • Nyd igen de ting du sætter pris på i Middelfart

  Med en massage fra en af vores dygtige massører, kan du igen sænke skuldrene, puste ud og sætte pris på de omgivelser du befinder dig i. Massagen vil med største sandsynlighed medføre, at du igen og på ny kan få øjnene op og nyde det miljø og de omgivelser du befinder dig i her på Fyn i smukke Middelfart.

 • Din sikkerhed for et højt fagligt massør niveau

  Den massage Raskrask gennem samarbejdspartnere tilbyder, sker til enhver tid igennem veluddannet fagpersoner med passion og lidenskab for massage af høj kvalitet. RaskRasks samarbejdspartnere finder gennem dialog med dig og screening af dig ud af hvilke massage behov du måtte have. Det giver dig en tryghed i at massøren har en evne til at tilpasse sig netop dine behov. Så om det måtte være nakkesmerter, rygsmerter, ømhed i skuldre, nakke eller ben, så kan en sportsmassage, wellness-massage, i de hjemlige rammer være med til at gøre en forskel hen mod at øge din livskvalitet.

 • Stort udvalg af massage ydelser

  For at åbne op for dine tanker omkring massage, kan vi fortælle dig at vi blandt andet foretager gravid massage, men også massage efter fødsel. RaskRask konceptet åbner også op for at du kan få massage på hotel, eller en parmassage i for eksempel et sommerhus.

  Find din nærmeste massør her!

Massagebriks med RaskRask logo er klar til brug
Kunde fra Middelfart får en professionel massage i vante omgivelser
 • Oplev massage i den smukke fynske købstad Middelfart

  Du kan nu opleve en massage i smukke Middelfart ved Lillebælt. Middelfart er det første man støder på, på sin færd fra Jylland mod Fyn. Byen Middelfart befinder sig mellem Den Nye Lillebæltsbro og Den Gamle Lillebæltsbro. Middelfart gemmer på rigtig mange fantastiske naturoplevelser. Her finder man storslåede grønne skove, hav og kyst, samt Hindsgavl Slot.

 • Massage på dine præmisser

  RaskRask tilbyder nu massage nær Middelfart, i dit hjem. Det er ikke altid let at få kalenderen til at passe med en kalenderaftale hos en massør. Det kommer RaskRask til livs, ved at spare dig transporttid og udgifter når vi nu i Middelfart tilbyder at lade massøren komme til dig. Det medfører at massage behandlingen bliver på dine præmisser i en travl hverdag. Vi sætter dine prioriteter i fokus.

  Find din lokale massør her!

 • Massage og træning

  Hvis du har brug for træning, er det imponerende hvor meget træningsudstyr der kan blive brugt i dit hjem. Træningsmåtter, gymnastikbolde, håndvægte eller træningselastikker er noget af det udstyr, der uden problemer kan bruges i dit hjem.

  Dit hjem er ingen hindring for at få en god massage. Lige meget om du bor i lejlighed eller hus, vil vores massører kunne give dig en effektiv massage, og evt. de rette øvelser i dine omgivelser. Øvelserne kan bestå af fx øvelser ved hjælp af en stol, øvelser på en træningsmåtte, simple øvelser på en trappe eller op af en væg. Ved at lære øvelserne i hjemmet, er det videnskabeligt bevist, at du har nemmere ved at huske øvelserne og implementere dem i din hverdag, efter din behandling.

Mød dine massører i Middelfart

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage i Middelfart her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage