Vordingborg massage - Massage i Dit Eget Hjem - RaskRask
100% quality garanteret

Professionel massage
i Vordingborg

Professionel massage
i Vordingborg

Massør kører hjem til dig

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer massage i Vordingborg

Massage i den historiske by Vordingborg - hjemme hos dig selv

 • Massage i Vordingborg

  Vordingborg emmer af historiske begivenheder fra det gamle Danmark. Med Gåsetårnet som byens vartegn, står det gamle teglstenstårn med sine 36 meter, alene tilbage. Gåsetårnet blev oprindelig bygget sammen med 8 andre tårne i borgen som var Kong Valdemar Atterdags hjem.

  Du kan også opleve Vordingborg Slotsruin som er resterne af Vordingborg Slot, som blev grundlagt af Kong Valdemar den Store i 1160, samt Historisk Botanisk Have som blev tegnet af havearkitekten G.N. Brandt og anlagt i 1921. Haven havde til formål at samle alle de almueplanter der har været i skønhedens-, kulturens- og lægekunstens tjeneste.

 • Nem og bekvem massage

  I Vordingborg kan du også opleve en velfortjent massage, udført af en professionel massør, hvor og hvornår det passer din kalender. Du kan eksempelvis bestille en wellnessmassage, en sportsmassage, en gravidmassage eller en parmassage, alt efter dit behov.

 • Stort udvalg af massage ydelser

  RaskRask arbejder på at kunne tilbyde den mest fantastiske massage i Vordingborg, med dig i centrum. Du kan nu undgå transporten, og kan modtage velvære i dit eget hjem. Vælg bl.a. mellem sportsmassage, fysiurgisk massage, firmamassage, gravid massage, massage på hotel, massage for mødregrupper, massage efter fødsel, rygmassage, nakke massage og parmassage. Vores lokale massører står altid klar til at hjælpe dig, der hvor du er.

  Find din nærmeste massør her!

Massør hjem til kunde i Vordingborg - massagebriks gjort klar
Ung mand får massage i sin egen lejlighed i Vordingborg
 • Massage i en moderne tid

  Hos RaskRask tror vi på at massage branchen trænger til en opdatering. Vi mener, at den traditionelle fremgangsmåde er forældet i forhold til det moderne samfund og de øgede . I dag er det vigtigt at man kan tilgå behandling til en fornuftig pris, når behovet opstår. Samtidig synes vi ikke det er rimeligt, at du skal ud af døren med spændinger og smerter i kroppen. Ved at kombinere de to ting har vi formået at lave en forretningsmodel, hvor massøren kommer til dig i Vordingborg med briks og det nødvendige udstyr. Og samtidig til en pris, der er lavere end normalt. Det mener vi, giver mest mening i nutidens samfund.

 • Hvordan virker massagen?

  Massage terapi bruger en række teknikker til at manipulere den muskulære struktur. Disse teknikker omfatter anvendelse af fast eller bevægeligt tryk, hold, vibrationer, gynger, friktion, æltning og kompression ved først og fremmest at bruge hænderne – massøren kan i visse tilfælde bruge andre områder af kroppen, såsom underarmene eller albuerne. Alle teknikker bruges til gavn for muskler, kredsløbs og andre systemer i din krop. Formålet er at slappe af i blødt væv, øge blod og ilt til de masserede områder, varme dem og mindske smerten. Massageterapi har en positiv indflydelse sundhed og velvære.

 • Tag en snak med din massør

  Da vi alle er forskellige, er der tit forskel på, hvordan vi ønsker vores massage – både hvad angår velvære og fysiurgisk massage. Nogen vil gerne have hårdt fat i det dybere bindevæv, mens andre nyder bedre af en mere overfladisk massage. Derfor er det bedste du kan gør, at snakke med massøren. Jo bedre massøren kender dig og din smertegrænse, jo bedre kan han eller hun tilpasse massage behandlingen. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om den type behandling vi tilbyder og de massører vi samarbejder med. Vi lytter altid til vores kunder.

Mød dine massører i Vordingborg

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage i Vordingborg her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage