Massage i Kastrup fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage
i Kastrup

Professionel massage
i Kastrup

Massør kører hjem til dig

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo når du booker velvære via RaskRask.

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke oplevelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores massage i Kastrup

Massage hjemme i din egen stue

Massage i Kastrup

Det er svært at sige Kastrup uden straks at tænke på landets største lufthavn eller broforbindelsen til Sverige. Men Kastrup er meget mere end det. Det er først og fremmest en herlig bydel til Storkøbenhavn placeret i Tårnby Kommune på Amager. Det er hjemsted for godt 43.000 borgere. Og så er det et område med dybe rødder i historien, et hav af kulturelle oplevelser og en storslået natur. Kastrup kan lidt af det hele og har noget for enhver smag. Kastrup kan tage dig en tur gennem historien eller den kan forbinde dig med resten af verden. Mulighederne er mange i Kastrup og nu er de blevet endnu flere.

Nem og billig massage

RaskRask er kommet til byen, og vores dygtige massører står klar til at køre ud og hjælpe de lokale af med spændinger og ømme muskler. Konceptet bag RaskRask er baseret på en ny og innovativ tilgang til massage, hvor det er dig som kunde, der er i fokus. Hos os giver det ikke meget mening, at man skal ud af døren og ned på en klinik, når det gør ondt. Derfor kommer vi til dig, der hvor du er, når du har brug for det.

Stort udvalg af massage ydelser

RaskRask tilbyder dig et stort udvalg af massage ydelser. Vælg bl.a. massage for mødregrupper, når du skal forkæle dine veninder. Du kan også vælge at få massage på hotel, hvis det skal være ekstra lækkert. Kombinér denne med en parmassage, og du har den perfekte overraskelse til din veninde eller partner, næste gang i skal på ferie i Danmark.

Vores lokale massører står altid klar til at hjælpe dig, dér hvor du er.

Massagebriks i kundens hjem i Kastrup
Kunden får en dejlig wellness massage efter en lang dag

Massage som del af en sund hverdag

Massage bør være en del af dit liv, en regelmæssig rutine ligesom kost og motion. Det er en tjeneste, du gør for din krop for at forhindre skade og stress så du får en stærk balance mellem dit fysiske og mentale velbefindende. En person, der engagerer sig i motion eller fysisk krævende arbejde, kan få gavn af en massage for eksempel en gang om ugen. En person, der arbejder i længere tid, f.eks. Ved at sidde ved en computer, arbejder med specifikke værktøjer eller gentagne bevægelser, kan også få gavn af en massage en gang om ugen. Men for nogle mennesker ville en mere realistisk plan være at få en massage en gang om måneden.

Modtagelse af massage så ofte som du kan regelmæssigt, hvilket gør det muligt for terapeuten at være en del af planen og medvirke i dine kortsigtede og langsigtede mål, er det, der anbefales.

prøv en sportsmassage

Ved en sportsmassage, fokusere massageterapeuten generelt på et specifikt problemområde, som du præsenterer, som regel forbundet med en slags sportsaktivitet, f.eks. efter en hård tur i fitness, løb, styrketræning eller anden sportsaktivitet. Det vigtigste med massage er, at du finder en massør, som lytter til dine behov. Det er nemlig ikke så vigtigt om man vælger den ene eller anden type massage, så længe massøren forstår udfordringen.

Læs mere om vores udbud af massager her!

bestil din behandling allerede i dag

Du har nu mulighed for at bestille en rygmassage hos RaskRask. Vi dækker hele Kastrup og du kan modtage en professionel massage, fra vores dygtige massører kørende fra København. Prøv også en parmassage, for at forkæle din partner, veninde eller en anden du holder af. Det hele foregår hos dig selv, og en massør tager alt hvad der skal bruges med hjem til dig.

Kontakt os på telefon, e-mail eller chat, og hør hvad vi kan gøre for dig i Kastrup området. Du kan også besøge vores hjemmeside og få et overblik over vores behandlere og behandlinger i bydelen. Vi glæder os til at høre fra dig.

Mød dine massører i Kastrup

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Det siger kunderne om os

Massage i Kastrup

Start din massage i Kastrup her