Massage Hellerup | RaskRask.dk

Massage i dit hjem
i HELLERUP

(800+ anmeldelser)

JP logo
fyens stifstidende logo
lokal avisen logo
berlingske logo
jyskebank tv logo
ekstra bladet logo
70+ massører
400+ postnumre
300,000+ minutter

Anmeldelser

Faste Lave Priser

Med i prisen: transportudgifter, massagebriks, massageolie

45min massage pris
60min massage pris
75min massage pris
2 timers parmassage pris

NOGLE AF DINE MASSØRER

Dine massører er nøje udvalgte, eksamineret og forsikret af . Sü du er altid i gode hÌnder.

raskrask massør Ulla

KØBENHAVN

ULLA

raskrask massør Johannes

KØBENHAVN

JOHANNES

raskrask massør Rikke

AARHUS

RIKKE

raskrask massør Adriana

FYN

ADRIANA

MASSAGE I HELLERUP

Herlige Hellerup er en bydel i Storkøbenhavn. Den er beliggende i Gentofte Kommune og er hjemsted for godt 75.000 indbyggere. Hellerup grÌnser op til Øresund i øst og Københavns Kommune og Østerbro mod syd. Den nordlige del har ligesom Hellerup postnummer 2900. Hellerup er en af Danmarks fineste og mest attraktive omrüder. Det er en by med dybe rødder i historien, en by der er rig kultur og samtidig rummer et hav af muligheder. Den er gammeldags, moderne, smuk, storslüet og idyllisk pü en og samme tid. Der er brede veje med store trÌer, som nødvendigvis mü vÌre plantet med lineal langs de store flotte palÌer, der skyder op i hele bydelen. Uanset hvilken tid det er pü üret, sü ligner Hellerup for det meste et smukt fotografi. Det er altid dejligt at vÌre i Hellerup og nu er det hele blevet en lille smule bedre. RaskRask er kommet til byen og vores dygtige lokale massører stür klar til at køre ud og hjÌlpe, hvor end du er.

Massage er systematiseret manipulation af blødt vÌv med det formül at normalisere sener og muskler. Massørene bruger en rÌkke fysiske metoder, herunder at anvende fast eller bevÌgeligt tryk, holde eller forürsage bevÌgelse til kroppen. Terapeuter bruger primÌrt deres hÌnder, men kan ogsü bruge deres underarme eller albuer hvis der skal lÌgges press pü en koncentreret omrüde. Det grundlÌggende mül med massage terapi er at hjÌlpe kroppen med at helbrede sig selv og øge sundhed og velvÌre. Berøring er kerne ingrediens i massage og kombinerer ogsü videnskab og kunst. Praktiserende lÌger lÌrer specifikke teknikker til massage og bruger deres følelsesfølsomhed til at bestemme den rigtige mÌngde tryk for at anvende pü hver person og lokalisere omrüder af spÌnding og andre problemer med blødt vÌv. Berøring giver ogsü en følelse af omsorg, en vigtig komponent i sundt og langt liv.

Talrige undersøgelser har vist, hvordan kontakt vil lette et sundere og lÌngere liv for mennesker, faktisk alle levende organismer. Enkel og intuitiv berøring er nok til at stimulere nervesystemet og frigive endorfiner, for at frigøre spÌndinger og fremme afslapning. Det behøver ikke at vÌre fuld kropsmassage, det kan vÌre hvad du er komfortabel med, müske en hündskak eller et knus.