Massage i Haslev fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage
i Haslev

Professionel massage
i Haslev

Massør kører hjem til dig

Forsikret af Tryg logo

I samarbejde med RaskRask, Tryg logo har sammensat en forsikring, der giver tryghed.

Læs mere

Kvalitetsgaranti

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse hver gang.

Læs mere

Presseomtale

Firmamassage

Sådan fungerer vores massage i Haslev

Kunden får massage på ryggen

Massage i Haslev

Haslev er i 2020 blevet kåret som Danmarks smukkeste stationsby, blandt de 500 stationsbyer der er, rundt om i Danmark.  Landsbyen Haslev, som blev grundlagt i 1120, blev en stationsby, da den i 1870 fik anlagt en jernbanestation. Herefter voksede byen og flere flyttede til. Byen fik både et rådhus, et tinghus, et teater samt butiks- og håndværkshandel. Haslev er i dag en by med mange muligheder; Haslev Svømmehal byder på wellnessaften, ansigtsbehandling og saunagus og Haslev Bio afholder alverdens arrangementer heriblandt live musik, strikkebio, babybio, børnebiffen, seniorarrangementer, opera og ballet.

Den professionelle hjælp er i nærheden

Med RaskRask, byder Haslev nu også på muligheden for at bestille en professionel massør til at komme til dig, når det passer ind i din kalender. Du kan eksempelvis bestille en parmassage, sammen med en du holder af, en sportsmassage eller fysiurgisk massage, hvis du har nogle særlige behov for dybdegående behandling.

Mange massageformer i Haslev

Med vores koncept vil vi gerne stille dig i Haslev, en sikkerhed i forhold til massage. Det vil vi gøre ved at tilbyde en bred vifte af massagebehandlinger. Behandlingerne dækker over alt fra en klassisk rygmassage, men også parmassage, gravid massage og fysiurgisk massage.

Fingeren på pulsen

Modtag særlige tilbud og gode råd til en sund hverdag med mere velvære.

Massør har skabt en hyggelig stemning med massagebriks i kundens stue

Massage i en moderne tid

Moderne teknologi gør det nemmere at være kunde og behandler. RaskRask er gjort mulig til en pris, der slår de fleste klinikker. Samtidig er der gennemsigtighed og fælles rammer, så du ved præcis, hvad du får, lige meget hvor i landet du er. Vi lever i en tid, hvor gamle og veletablerede brancher oplever store forandringer, som resultat af den fremadstormende teknologiske udvikling. Det bliver hele tiden nemmere at være kunde. Servicebranchen bliver hele tiden mere effektiv og kræser mere om kunderne. RaskRask mener det er på tide, at velvære og behandlingsbranchen bliver en del af den moderne servicebranche.

Prøv en sportsmassage i Haslev

Er du træt af at have ømme muskler efter at have knoklet hårdt i fitnesscenteret? Har du brug for at kunne restituere hurtigt for at kunne komme videre? Med en sportsmassage fra RaskRask, fokusere massageterapeuten generelt på et specifikt problemområde, som du præsenterer, som regel forbundet med en slags sportsaktivitet, såsom styrke, løb eller stræk. Her går massøren ind og trykker på de berørte områder, således at kroppen får udskildt de affaldsstoffer, der giver muskelømhed og du hurtigt kan blive klar igen.

Læs mere om vores udbud af massager her!

Tag en snak med din lokale massør

Da vi alle er forskellige, er der tit forskel på, hvordan vi ønsker vores massage – både hvad angår velvære og fysiurgisk massage. Nogen vil gerne have hårdt fat i det dybere bindevæv, mens andre nyder bedre af en mere overfladisk massage. Derfor er det bedste du kan gør, at snakke med massøren. Jo bedre massøren kender dig, jo bedre kan han eller hun tilpasse massage behandlingen. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om den type behandling vi tilbyder og de massører vi samarbejder med. Vi lytter altid til vores kunder.

Mød dine massører i Haslev

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Massage til alle behov

Det siger kunderne om os

Convenience

 • Massage i dit hjem, når det passer dig
 • Spar besværlig rejse- og ventetid
 • Massøren medbringer briks og olie
 • Mere overskud til det vigtige

Tryghed og faglighed

 • Kvalificeret og eksamineret massør
 • Massage i hjemmets trygge og vante rammer
 • Kvalitetsgaranti

Tilpasset dine behov

 • Dit velvære i centrum
 • Behandling tilpasset dig
 • Fokus på de områder, der generer dig 
 • Gode råd til bedre velvære i din hverdag

Massører i hele landet

Massage i Haslev

Start din massage i Haslev her