Frisør Nørrebro - RaskRask

Mobilfrisør
på Nørrebro

Mobilfrisør
på Nørrebro

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer mobilfrisør på Nørrebro

Professionel frisørbehandling af mobilfrisør hos dig på Nørrebro

 • Mangler du frisør på Nørrebro?

  Nørrebro er hjemsted for flere af Københavns store seværdigheder og samlingspunkter, heriblandt Zoologisk Museum, Nørrebro Teater og Politimuseet. Trænger du til en at få finpudset frisuren inden din næste udflugt til en af de mange kulturtilbud?

 • Prøv en mobilfrisør hos RaskRask

  Hos RaskRask ved vi, at det kan være svært at tilpasse en frisøraftale ind i en tætpakket kalender, hvor både familie- og arbejdslivet skal passes. Derfor har vi lanceret en løsning til fordel for alle parter. Vi tilbyder nu mobilfrisører, der kører ud til dig.

 • Frisørbehandling i dit hjem

  Gennem vores nemme og overskuelig bookingsystem kan du booke en af vores professionelle mobilfrisører, der kører til din hjemmeadresse, når det passer ind i din kalender. Du kan dermed læne dig tilbage, og nyde din frisørbehandling i trygge og vante omgivelser

 • Spar besværet med rejsetiden

  Du sparer ikke blot tid på at skulle identificere den bedste frisørsalon tæt på din hjemmeadresse, men slipper også helt for at skulle ud af døren, og sparer tilmed rejsebesværet til og fra salonen i Nørrebros trafikerede byliv.

 • Frisørbehandling på dine vilkår

  Vores mobilfrisører er fleksible, og tilbyder ikke kun klipning, trimning eller hvad du har behov i hverdagene, men kommer også ud i weekenderne og på helligdage. På den måde skal du ikke tage tid ud af arbejdskalenderen, men kan bestille mobilfrisøren til den dag i ugen det passer dig bedst.

 • Altid i gode hænder

  Alle vores mobilfrisører har et bredt erfaringsgrundlag, og kan hjælpe dig med den helt rigtige løsning, uanset hvilken behandling du gerne vil have. Om du har langt, kort, tyndt eller tykt hår, så finder vores mobilfrisører en løsning, der passer helt perfekt til dine ønsker og behov.

Mød dine frisører på Nørrebro

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din frisørbehandling på Nørrebro her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider