Mobil Frisør i København - RaskRask

Mobilfrisør
i København

Mobilfrisør
i København

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer mobilfrisør i København

Professionel frisørbehandling af mobilfrisør hos dig i København

 • Svært ved at finde den rigtige frisør i København?

  For mange københavnere kan det være svært at finde den ideelle løsning, når der skal navigeres i junglen af de mange forskellige frisørudbud i hovedstadsområdet. Hvilken frisør kan dække ens specifikke behov, og er det overhovedet muligt at få en tid, der passer ind i ens tætpakkede kalender?

 • Professionel frisørbehandling i dit hjem

  Dette vil vi hos RaskRask gerne komme til livs, og gøre nemmere for den enkelte københavner. Derfor tilbyder vi nu muligheden for at få en professionel frisør hjem til dig – når det passer dig. Vores professionelle og engagerede frisører kører hjem til din hoveddør, og medbringer alt det nødvendige udstyr.

 • Vores mobilfrisører kører i hele København

  På den måde skal du blot læne dig tilbage, og nyde udsigten til nyklippet hår hjemme i trygge og vante omgivelser. Vores mobile frisører dækker nemlig hele København, så du kan se frem til at få ordnet håret eller trimmet skægget, uanset om du er bosiddende på Østerbro, Nørrebro, Frederiksberg eller et helt fjerde sted i hovedstaden.

 • Frisørbehandling på dine vilkår

  Vores frisører lytter til dig, og tilpasser klipningen til dine behov og ønsker. Skal du have sat håret inden en hæsblæsende tur i Tivoli, eller måske bare have trimmet skægget inden en familieudflugt til Nyhavn? Vi har en frisør, der passer til dig, uanset hvad anledningen måtte være. Det er frisørbehandling på dine vilkår!

 • Nem løsning uden rejsebesvær

  Med vores mobile frisører har vi skåret salonen ud af ligningen til fordel for både frisøren, miljøet og ikke mindst dig. Du sparer nemlig ikke blot tid på at skulle finde den rigtige frisør i København, men også rejsebesværet til og fra salonen i den tætte hovedstadstrafik.

 • Book en frisør til flere personer

  Er i flere i husstanden eller vennegruppen, der står og trænger til en klipning, kan i også med fordel booke en af vores frisører til en gruppe- eller familieklipning. Ved at booke en af vores mobile frisører til flere personer sparer i både tid og penge, og kan tilmed dele oplevelsen med hinanden.

Mød dine frisører i København

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din frisørbehandling i København her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider