Frisør Hedehusene - RaskRask

Mobilfrisør
i Hedehusene

Mobilfrisør
i Hedehusene

Velvære på dine vilkår

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo når du booker velvære via RaskRask.

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke oplevelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores mobilfrisør i Hedehusene

Professionel frisørbehandling af mobilfrisør hos dig i Hedehusene

RaskRask er nu kommet til Hedehusene

Med en mobilfrisør fra RaskRask kan du nu få din frisørbehandling hjemme hos dig selv, og er ikke længere afhængig at skulle matche salonernes ledige tider med din egen hektiske kalender.

Frisørbehandling på dine vilkår

Hos RaskRask har vores mobilfrisører altid tid, og kan nemt bestilles gennem vores online bookingsystem. Vores mobilfrisører kører også i Hedehusene, så du nu kan blive klippet i eget hjem, uanset om du bor nær Hedeland eller tæt ved Ansgarkirken.

Spar tid og besvær med en frisør i hjemmet

Med en frisør fra RaskRask i hjemmet sparer du ikke blot tid med at skulle finde den rigtige frisørsalon, der passer til dine behov, men også rejsetiden til og fra salonen i den tætte københavnske trafik.

Frisør i Hedehusene
Mobilfrisør i Hedehusene

Altid i gode hænder

Bestiller du en en mobilfrisør gennem RaskRask behøver du heller ikke bekymre dig om, hvorvidt din frisør er kvalificeret til at opfylde dine behov. Alle vores mobilfrisører er nemlig professionelle, engagerede og eksaminerede, så du kan føle dig helt tryg, når du booker en mobilfrisør hos os.

En mobilfrisør til alle hårtyper

Hos RaskRask har vi en mobilfrisør, der kan dække dine behov uanset hvilken hårtype du har, og hvilken type frisure du efterspørger. Gennem vores hjemmeside kan du se profilen på de frisører, som kører i dit lokalområde, og ud fra deres vurdering og profiltest selv bestemme, hvilken frisør der skal komme hjem og give dig din frisørbehandling.

Prøv en gruppeklipning med din foretrukne frisør

Der kan også spares penge for dig og dine bekendte, hvis i vælger at benytte jer af vores tilbud om gruppeklipning. Her kan i booke lige fra to til syv personer til en gruppeklipning, og dele oplevelsen med hinanden.

Mød dine mobile frisører i Hedehusene

Vores professionelle mobile frisører står klar til at give dig en god behandling

Det siger kunderne om os

Start din klipning i Hedehusene her