Frisør Glostrup - RaskRask

Mobilfrisør
i Glostrup

Mobilfrisør
i Glostrup

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer mobilfrisør i Glostrup

Professionel frisørbehandling af mobilfrisør hos dig i Glostrup

 • Nyt frisørkoncept i Glostrup

  Hos RaskRask har vi lanceret et helt nyt frisørkoncept til fordel for både dig og frisøren selv, og vi er nu også kommet til Glostrup. Det betyder, at du ikke længere behøver at skulle i salonen, når du trænger til at få håret studset, men nu i stedet kan få en professionel frisør hjem til dig.

 • Frisørbehandling på dine vilkår

  Ved hjælp af vores nemme og overskuelige bookingsystem kan du booke en af vores frisører, når det passer ind i din kalender, og skal ikke tage hensyn til salonens tidspressede kalender.

 • Vi kører ud i hele Glostrup

  Vores mobilfrisører kommer hjem til din hoveddør, og leverer deres 5-stjernet service i din dagligstue, uanset hvor i Glostrup du er bosat. Vores frisører er fleksible, og kører ud lige fra Glostrup Kirke til Byparken.

 • Du sparer tids- og rejsebesvær

  På den måde sparer du ikke blot besværet med at skulle frem og tilbage mellem frisørsalonen, men også den tidskrævende proces med at finde den rigtige frisør, der passer til dine særlige ønsker og behov.

 • Frisørbehandling tilpasset dine behov og ønsker

  Uanset hvad du søger, så har vi en frisør, der passer til dine specifikke behov og til din hårtype. Om du har behov for en klipning, at få trimmet skægget eller bare at få sat håret, så kan vores mobilfrisører hjælpe dig med den rigtige løsning.

 • Prøv en gruppeklipning

  Såfremt resten af familien også skulle stå og trænge til at blive klippet, så kan der også spares tid og penge ved at bestille en af vores mobilfrisører til en gruppeklipning. Vores mobilfrisører tilpasser naturligvis klipningen til alle aldre, og giver hver enkelte en klipning efter deres behov og efterspørgsel.

Mød dine frisører i Glostrup

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din frisørbehandling i Glostrup her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider