Massage i Ringkøbing fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask
100% quality garanteret

Professionel massage
i Ringkøbing

Professionel massage
i Ringkøbing

Massør kører hjem til dig

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer massage i Ringkøbing

Spar vente- og rejsetid med en massage i dit hjem i Ringkøbing

 • Raskrask massage i Ringkøbing

  Du har måske set RaskRask i tv, i DR’s program Løvens Hule. Her blev konceptet med udekørende massage præsenteret for “Løverne” (investorerne). De var alle begejstret og viste interesse for den innovative tanke med konceptet. På det tidspunkt havde RaskRask allerede en forretning oppe at køre og kunne dermed fremvise de imponerende resultater.
  RaskRask er nu nået dertil hvor vi kan tilbyde vores udekørende massage, eller massage i hjemmet koncept, til dig som befinder dig omkring Ringkøbing. Gå til BOOK og se dine muligheder!

 • Kan jeg være sikker på kvaliteten

  Først og fremmest er alle vores massører nøje udvalgte, de har alle relevante, eksamensbeviser og så er de forsikrede. Derudover har vi en kvalitetsgaranti som er med til at sikre den bedste massageoplevelse for dig. Det betyder at du kan slippe tanker og tvivl om kvalitet og faglighed og i stedet fokusere på at finde behandleren med de kvalifikationer, som passer til din situation. På den måde kan vi hjælpe dig med at blive den bedste version af dig selv igen. Det kalder vi velvære på dine vilkår.

 • Hvad kan vores fagpersoner

  Alle vores massører er uddannet i de mest velkendte massage arter. Her kan blandt andet nævnes fysiurgisk massage som er til dig med dybe smerter oftest lokaliseret omkring lænd, nakke og ryg. Velvære massage også kendt som wellness massage, som passer ideelt til et sommerhus eller hotelophold, for at få krop og sind i rette tilstand. En stor del af vores fagpersoner kan også udføre sportsmassage som selvsagt, er det rette valg til dig som kontinuerligt dyrker motion og i den forbindelse oplever ophobning af affaldsstoffer et lokalt sted.

Massagebriks med forskellige ting, står uberørt i en lejlighed
Mand i Ringkøbing får en massage på sin adresse
 • Ringkøbing, byen med de mange udendørsaktiviteter

  Ringkøbing er på mange måder unik. Byen byder på rigtig mange naturoplevelser, forlystelser og seværdigheder. En velbesøgt seværdighed finder vi lidt udenfor Ringkøbing, nemlig i Søndervig. Her kan man især i sommermånederne opleve Sandskulpturfestivalen i Søndervig. Det er en legeplads for verdens bedste sandskulptører og en mægtigt syn for os som tilskuere. Det må også nævnes at Jette’s Strudsefarm, Enemærkets Hostahave og Laubjergs Rosenhave er værd at besøge.

 • Indendørs aktiviteter i Ringkøbing

  Vejret er kendt for ikke altid at være godt her Danmark. Skulle man støde på disse dage og opholde sig i Ringkøbing, er håbet ikke ude. Der er masser af aktiviteter som foregår indenfor, i ly for regn og kulde. Her kan blandt andet Ringkøbing Museum, Galleri Skomagerhuset og Danmarks Flymuseum være et besøg værd. Kunne man tænke sig en mere atypisk oplevelse, er Stauning Whisky værd at nævne. Her kan du få en rundvisning på et af Danmarks største whisky destillerier.

 • Naturen ved Ringkøbing

  Der er storslået natur ved Ringkøbing, det kan der vidst ikke være tvivl om. En stor del af byen ligger lige ud mod Ringkøbing Fjord. Her kan en stor del af byens befolkning nyde udsigten fra køkken eller stue vindue. På modsatte side af fjorden er Søndervig og længere nede Hvide Sande. Det er to velbesøgte feriesteder i Danmark. Feriegæsterne har også fået øjnene op for Ringkøbing Fjords mange faciliteter, muligheder og ikke mindst smukke og unikke natur.

Mød dine massører i Ringkøbing

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage i Ringkøbing her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage