Massage i Ringkøbing fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage
i Ringkøbing

Professionel massage
i Ringkøbing

Massør kører hjem til dig

Forsikret af Tryg logo

I samarbejde med RaskRask, Tryg logo har sammensat en forsikring, der giver tryghed.

Læs mere

Kvalitetsgaranti

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse hver gang.

Læs mere

Presseomtale

Firmamassage

Sådan fungerer vores massage i Ringkøbing

Massage book

Tid til det vigtige

Bestil din professionelle massage når det passer dig. Så du får tid til der betyder noget

Massage i dit hjem

Velvære bragt til døren

Få din massage det mest afslappende sted i verden - i dit hjems trygge rammer

Få massage

Altid i gode hænder

Alle vores massører er nøje udvalgte, eksaminerede og forsikret af

Raskrask massage i Ringkøbing

Du har måske set RaskRask i tv, i DR’s program Løvens Hule. Her blev konceptet med udekørende massage præsenteret for “Løverne” (investorerne). De var alle begejstret og viste interesse for den innovative tanke med konceptet. På det tidspunkt havde RaskRask allerede en forretning oppe at køre og kunne dermed fremvise de imponerende resultater.
RaskRask er nu nået dertil hvor vi kan tilbyde vores udekørende massage, eller massage i hjemmet koncept, til dig som befinder dig omkring Ringkøbing. Gå til BOOK og se dine muligheder!

Kan jeg være sikker på kvaliteten

Først og fremmest er alle vores massører nøje udvalgte, de har alle relevante, eksamensbeviser og så er de forsikrede. Derudover har vi en kvalitetsgaranti som er med til at sikre den bedste massageoplevelse for dig. Det betyder at du kan slippe tanker og tvivl om kvalitet og faglighed og i stedet fokusere på at finde behandleren med de kvalifikationer, som passer til din situation. På den måde kan vi hjælpe dig med at blive den bedste version af dig selv igen. Det kalder vi velvære på dine vilkår.

Hvad kan vores fagpersoner

Alle vores massører er uddannet i de mest velkendte massage arter. Her kan blandt andet nævnes fysiurgisk massage som er til dig med dybe smerter oftest lokaliseret omkring lænd, nakke og ryg. Velvære massage også kendt som wellness massage, som passer ideelt til et sommerhus eller hotelophold, for at få krop og sind i rette tilstand. En stor del af vores fagpersoner kan også udføre sportsmassage som selvsagt, er det rette valg til dig som kontinuerligt dyrker motion og i den forbindelse oplever ophobning af affaldsstoffer et lokalt sted.

Massagebriks med forskellige ting, står uberørt i en lejlighed

Fingeren på pulsen

Modtag særlige tilbud og gode råd til en sund hverdag med mere velvære.

Mand i Ringkøbing får en massage på sin adresse

Ringkøbing, byen med de mange udendørsaktiviteter

Ringkøbing er på mange måder unik. Byen byder på rigtig mange naturoplevelser, forlystelser og seværdigheder. En velbesøgt seværdighed finder vi lidt udenfor Ringkøbing, nemlig i Søndervig. Her kan man især i sommermånederne opleve Sandskulpturfestivalen i Søndervig. Det er en legeplads for verdens bedste sandskulptører og en mægtigt syn for os som tilskuere. Det må også nævnes at Jette’s Strudsefarm, Enemærkets Hostahave og Laubjergs Rosenhave er værd at besøge.

Indendørs aktiviteter i Ringkøbing

Vejret er kendt for ikke altid at være godt her Danmark. Skulle man støde på disse dage og opholde sig i Ringkøbing, er håbet ikke ude. Der er masser af aktiviteter som foregår indenfor, i ly for regn og kulde. Her kan blandt andet Ringkøbing Museum, Galleri Skomagerhuset og Danmarks Flymuseum være et besøg værd. Kunne man tænke sig en mere atypisk oplevelse, er Stauning Whisky værd at nævne. Her kan du få en rundvisning på et af Danmarks største whisky destillerier.

Naturen ved Ringkøbing

Der er storslået natur ved Ringkøbing, det kan der vidst ikke være tvivl om. En stor del af byen ligger lige ud mod Ringkøbing Fjord. Her kan en stor del af byens befolkning nyde udsigten fra køkken eller stue vindue. På modsatte side af fjorden er Søndervig og længere nede Hvide Sande. Det er to velbesøgte feriesteder i Danmark. Feriegæsterne har også fået øjnene op for Ringkøbing Fjords mange faciliteter, muligheder og ikke mindst smukke og unikke natur.

Mød dine massører i Ringkøbing

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Massage til alle behov

Det siger kunderne om os

Convenience

 • Massage i dit hjem, når det passer dig
 • Spar besværlig rejse- og ventetid
 • Massøren medbringer briks og olie
 • Mere overskud til det vigtige

Tryghed og faglighed

 • Kvalificeret og eksamineret massør
 • Massage i hjemmets trygge og vante rammer
 • Kvalitetsgaranti

Tilpasset dine behov

 • Dit velvære i centrum
 • Behandling tilpasset dig
 • Fokus på de områder, der generer dig 
 • Gode råd til bedre velvære i din hverdag

Massører i hele landet

Start din massage i Ringkøbing her