Personlig Træning i Odense | Træner Kører til Dig | RaskRask
100% quality garanteret

Personlig træning
i Odense
i dit hjem eller naturen nær dig

Personlig træning
i Odense
i dit hjem eller naturen nær dig

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer personlig træning i Odense

Personlig træning i Odense

 • Personlig træning på dine vilkår i Odense

  I Danmarks tredjestørste by er personlig træning for alvor steget i popularitet, og hos RaskRask har vi lanceret en løsning, der ikke blot tilbyder professionel personlig træning, men som også er tids- og ressourcebesparende for både dig og træneren.

 • Træning i dit hjem

  Vi tager os nemlig af alt det administrative for de personlige trænere, så de kun skal koncentrere sig om at arrangere en sjov og motiverende træning for dig. Vi har skåret fitnesscenteret ud af ligningen, og tilbyder i stedet personlig træning hjemme hos dig.

 • Vores trænere kan bestilles til hele Odense

  Du indtaster blot din adresse på vores hjemmeside, hvorefter vores trænere i dit område dukker op, og kan bookes den dag, det passer dig bedst. Vi har trænere kørende i hele Odenseområdet, hvad end du holder til i bymidten eller i forstæder som Dalum, Tarup og Næsby.

 • Altid i de bedste hænder

  Alle vores personlige trænere er professionelle, certificerede og forsikrede gennem Tryg, så du altid kan føle dig sikker på, at du får den bedste service hver gang. De har desuden et stort erfaringsgrundlag, og kan hjælpe din udvikling, uanset hvilken motionsform du foretrækker.

 • Personlig træning i naturen eller gruppetræning

  Træning i naturen er også en mulighed, hvis du foretrækker frisk luft i lungerne under din træning. Du kan bestille vores personlige trænere til din baghave, eller til en tur i Kongens Have eller Eventyrhaven, hvis du gerne vil have din træning tæt på nogle af byens flotteste naturområder.

 • Prøv et af vores forløb

  Hvis du for alvor vil forbedre dig, og opnå de bedste resultater i din træning, så tilbyder vi muligheden for at prøve et af vores forløb. Her har vi skræddersyet nogle pakker, der er designet til dit behov, uanset om det er styrke, vægttabs eller konditionstræning.

Mød dine trænere i Odense

Vores professionelle personlige trænere står klar til at hjælpe dig godt på vej

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din træning i Odense her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

Bevæg dig i Odense

RASKRASK – ET NYT KONCEPT FOR PERSONLIG TRÆNING I ODENSE

Personlig træning i Odense

Hvis du bor i Odense C eller i et område omkring, kan du booke en personlig træner fra RaskRask hen til dig, uanset om du foretrækker træning i eget hjem, i en park eller ved et andet udendørs område. Du kan også have din personlige træner med online, hvis du er mere til det. Med en træner fra RaskRask kan du få fysisk aktivitet ind i din hverdag på en nem måde, så du kan styrke din velvære på dine præmisser. Nu er det slut med lange ture til og fra dit nærmeste træningscenter. Du kan vælge imellem fem muligheder, når du booker din træning; personlig træning, vægttab, konditionstræning, styrketræning og gruppetræning.

Når du er fysisk aktiv, mindsker risikoen for livsstilssygdomme og styrker din generelle fysiske og mentale sundhed. Det giver dig mere overskud, så du kan have mere overskud og energi på de vigtige ting. Der er mange forskellige måder at træne på, og det handler om at finde den træningsform, som du bedst kan lide. Med en personlig træner fra RaskRask får du hjælp til at finde ud af, hvad der passer bedst til dig.

Træning på dine vilkår

Få den hjælp du har behov for

Dine behov er vores førsteprioritet. Derfor kan vores trænere lave et skræddersyet træningsprogram til dig. Det er vigtigt for os, fordi du kender din krop, dine behov og mål bedst. Programmet kan selvfølgelig justeres løbende, så I i samarbejde har de bedste forudsætninger for at gøre dig tilfreds, og så programmet passer ind i din hverdag. Du vil få hjælp til teknik, så du undgår skader og kan fokusere på din trivsel og udvikling.

Din personlige træner kan også hjælpe dig med den rette kost, hvis du ønsker det. Du har også mulighed for at få hjælp til at styrke dit mindset og din personlige udvikling. Din personlige træner arbejder sammen med dig hen imod, at du kan få skabt en sund livsstil, som er rar for dig, både nu og fremover. Hvis du foretrækker at træne sammen med andre, kan du også booke en gruppetræning. Her er der både fokus på gruppen som helhed og den enkelte.

Sport i Odense by

Aktivitet for børn og voksne

Hvis du ønsker at være aktiv i Odense, kan du udfolde dig på Atletik-eksperimentariet beliggende i Odense M. Det er et nytænkende og utraditionelt atletikanlæg, som kan bruges gratis af alle byens indbyggere. Det er en legeplads for både børn og voksne og et godt sted at tage til med en personlig træner fra RaskRask.