Personlig Træning i Odense | Træner Kører til Dig | RaskRask

Personlig træning
i Odense
i dit hjem eller naturen nær dig

Personlig træning
i Odense
i dit hjem eller naturen nær dig

Velvære på dine vilkår

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo når du booker velvære via RaskRask.

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke oplevelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores personlig træning i Odense

Personlig træning i Odense

Personlig træning på dine vilkår i Odense

I Danmarks tredjestørste by er personlig træning for alvor steget i popularitet, og hos RaskRask har vi lanceret en løsning, der ikke blot tilbyder professionel personlig træning, men som også er tids- og ressourcebesparende for både dig og træneren.

Træning i dit hjem

Vi tager os nemlig af alt det administrative for de personlige trænere, så de kun skal koncentrere sig om at arrangere en sjov og motiverende træning for dig. Vi har skåret fitnesscenteret ud af ligningen, og tilbyder i stedet personlig træning hjemme hos dig.

Vores trænere kan bestilles til hele Odense

Du indtaster blot din adresse på vores hjemmeside, hvorefter vores trænere i dit område dukker op, og kan bookes den dag, det passer dig bedst. Vi har trænere kørende i hele Odenseområdet, hvad end du holder til i bymidten eller i forstæder som Dalum, Tarup og Næsby.

Personlig træner i Odense
Personlig træning i Odense

Altid i de bedste hænder

Alle vores personlige trænere er professionelle, certificerede og forsikrede gennem Tryg, så du altid kan føle dig sikker på, at du får den bedste service hver gang. De har desuden et stort erfaringsgrundlag, og kan hjælpe din udvikling, uanset hvilken motionsform du foretrækker.

Personlig træning i naturen eller gruppetræning

Træning i naturen er også en mulighed, hvis du foretrækker frisk luft i lungerne under din træning. Du kan bestille vores personlige trænere til din baghave, eller til en tur i Kongens Have eller Eventyrhaven, hvis du gerne vil have din træning tæt på nogle af byens flotteste naturområder.

Prøv et af vores forløb

Hvis du for alvor vil forbedre dig, og opnå de bedste resultater i din træning, så tilbyder vi muligheden for at prøve et af vores forløb. Her har vi skræddersyet nogle pakker, der er designet til dit behov, uanset om det er styrke, vægttabs eller konditionstræning.

Mød dine personlige trænere

Vores professionelle personlige trænere står klar til at hjælpe dig godt på vej

Det siger kunderne om os

Bevæg dig i Odense

Træning på dine vilkår

Sport i Odense by

Start din træning i Odense her