Personlig Træning i Odense | Træner Kører til Dig | RaskRask

Personlig træning
i Odense
i dit hjem eller naturen nær dig

Personlig træning
i Odense
i dit hjem eller naturen nær dig

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer personlig træning i Odense

Personlig træning i Odense

 • Personlig træning på dine vilkår i Odense

  I Danmarks tredjestørste by er personlig træning for alvor steget i popularitet, og hos RaskRask har vi lanceret en løsning, der ikke blot tilbyder professionel personlig træning, men som også er tids- og ressourcebesparende for både dig og træneren.

 • Træning i dit hjem

  Vi tager os nemlig af alt det administrative for de personlige trænere, så de kun skal koncentrere sig om at arrangere en sjov og motiverende træning for dig. Vi har skåret fitnesscenteret ud af ligningen, og tilbyder i stedet personlig træning hjemme hos dig.

 • Vores trænere kan bestilles til hele Odense

  Du indtaster blot din adresse på vores hjemmeside, hvorefter vores trænere i dit område dukker op, og kan bookes den dag, det passer dig bedst. Vi har trænere kørende i hele Odenseområdet, hvad end du holder til i bymidten eller i forstæder som Dalum, Tarup og Næsby.

 • Altid i de bedste hænder

  Alle vores personlige trænere er professionelle, certificerede og forsikrede gennem Tryg, så du altid kan føle dig sikker på, at du får den bedste service hver gang. De har desuden et stort erfaringsgrundlag, og kan hjælpe din udvikling, uanset hvilken motionsform du foretrækker.

 • Personlig træning i naturen eller gruppetræning

  Træning i naturen er også en mulighed, hvis du foretrækker frisk luft i lungerne under din træning. Du kan bestille vores personlige trænere til din baghave, eller til en tur i Kongens Have eller Eventyrhaven, hvis du gerne vil have din træning tæt på nogle af byens flotteste naturområder.

 • Prøv et af vores forløb

  Hvis du for alvor vil forbedre dig, og opnå de bedste resultater i din træning, så tilbyder vi muligheden for at prøve et af vores forløb. Her har vi skræddersyet nogle pakker, der er designet til dit behov, uanset om det er styrke, vægttabs eller konditionstræning.

Mød dine trænere i Odense

Vores professionelle personlige trænere står klar til at hjælpe dig godt på vej

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din træning i Odense her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider