Mobil Frisør i Odense - RaskRask

Mobilfrisør
i Odense

Mobilfrisør
i Odense

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer mobilfrisør i Odense

Professionel frisørbehandling af mobilfrisør hos dig i Odense

 • Nedprioriterer du også frisørbesøg?

  I en travl og hektisk hverdag, hvor familien, arbejdet og vennerne skal passes, kan det være svært at finde tid til at prioritere sig selv. Vi nedprioriterer konstant turen til frisøren, og før ved vi af det står håret ned i øjnene og ud til alle sider.

 • Få professionel frisørbehandling i hjemmet

  Derfor har vi udvidet vores service til at inkludere frisører i hjemmet, så du nu også kan få en frisør hjem til dig i vante og afslappende rammer. Vi tilbyder muligheden for, at du kan bestille en professionel, personlig frisør, hvad end du holder til i bymidten af Odense-området eller i forstæder som Sanderum, Højstrup eller Marienlund.

 • Spar rejse- og ventetid

  På den måde sparer du ikke kun den trættende ventetid, der er forbundet med frisørsalonens travle miljø, men tilmed også rejsetiden til og fra salonen i den travle fynske trafik. Du kan i stedet læne dig tilbage, og vente på, at vores mobile frisør kommer til dig.

 • Vores frisører lytter til dig

  Om du har langt, kort, tykt eller tyndt hår har vi en frisør, der passer til dine ønsker og behov, og ønsker du blot at få trimmet skægget kan vi også klare det. Det er frisørbehandling på dine vilkår, så du kan nyde en forårsdag i Eventyrhaven eller Kongens Have med en frisk og nyklippet frisure.

 • Altid i gode hænder

  Alle vores frisører er professionelle, engagerede og eksamineret, så du kan føle dig i gode hænder, når du bestiller en mobilfrisør hos RaskRask, og læne dig tilbage og nyde din frisørbehandling uden nogen bekymringer.

 • Bestil frisørbehandling til flere personer

  Står i og trænger til en klipning hele familien, og vil gerne undgå besværet med at hive børnene med i salonen, så kan i også bestille en af vores mobile frisører til en familieklipning, hvor i med fordel kan spare både tid og penge. Vores frisører bliver gerne længere, og sørger for at alle får sig en klipning, uanset om i er en familie, vennegruppe eller kolleger.

Mød dine frisører i Odense

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din frisørbehandling i Odense her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider