Personlig Yoga i Odense | Yogalærer Kører til Dig | RaskRask
100% quality garanteret

Personlig Yoga
i Odense
i dit hjem eller naturen nær dig

Personlig Yoga
i Odense
i dit hjem eller naturen nær dig

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer personlig yoga i Odense

Personlig yoga i Odense

 • Kom stressen til livs

  Stress er noget, der kan forekomme os alle i hverdagen, og balancen mellem krop og sind er enormt vigtig for alle, der jonglerer karrieren med venner og familieliv. Dette er ikke anderledes for folk bosiddende i Odense.

 • Sæt pris på de små ting

  Det tiltagende fynske storbymiljø har gjort hverdagen endnu mere hektisk end du måske går og lægger mærke til. Du glemmer måske at nyde de flotte omgivelserne og de mange små ting, der gør byen så fantastisk – og det synes vi ikke er optimalt.

 • Kom tilbage på rette kurs

  Derfor har vi udtænkt et koncept, der ikke blot sparer dig for masser af tid i hverdagen, men også giver dig muligheden for at få overskuddet tilbage. Så kan du fokusere på det, der betyder noget for dig, og komme tilbage i balance.

 • Yoga på dine vilkår i Odense

  Vi tilbyder nemlig yoga med vores dygtige og eksaminerede yogalærere i dit hjem. Vores koncept gør, at yogalærerne kan give dig den undervisning, du har brug for, når det passer dig, og hvor det passer dig. Vi står for at afvikle alt administrationen, så du blot skal læne dig tilbage og nyde din yogaundervisning, uanset hvor du foretrækker det.

 • Yoga i dit hjem eller naturen i Odense

  Vi er nemlig i hele Odense, og kommer gerne rundt til der, hvor du befinder dig, uanset om det er i centrum, Østerbro eller nede på universitet. Du bestemmer selv, hvorvidt det skal være i dit hjem eller i naturen nær dig – vores yogalærere kan bookes til begge dele.

 • Yoga på egen hånd eller som gruppe yoga

  Ønsker du at dele oplevelse med venner eller bekendte, så tilbyder vi også muligheden for gruppe yoga. Det er den perfekte mulighed for at dyrke en fælles aktivitet, hvor i har mulighed for at udvikle jer sammen, og nyde afslappende og lærerig stund i hinandens selskab.

Mød dine yogalærere i Odense

Vores professionelle yogalærere står klar til at hjælpe dig godt på vej

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din yoga i Odense her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

Yoga i Odense

RASKRASK – ET NYT KONCEPT FOR YOGA I ODENSE

Odense – Danmarks tredjestørste by

Odense er danmarks tredjestørste by med omkring 180.000 indbyggere beliggende kun halvanden time fra København. Byen er særlig kendt for at være H.C Andersens fødeby. Odenseanerne er fortsat inspirerede af hans fantasifulde verden, hvilket du både kan opleve i byens gader og i selve H.C Andersens hus. Odense er også mindre kendt som Danmarks officielle cykelstad. Generelt er der meget af opleve, hvis du er vild med kultur og kunst. Du kan f.eks. besøge Den Fynske Opera og Kunstmuseum Brandts.

Internationalt er Odense også kendt for Syddansk Universitet, som blev oprettet i 1998 og især er kendt for at rumme et af de største forskningsbiblioteker i landet.

Her kommer vi

Yoga i dine foretrukne omgivelser

Uanset om du bor i Odense bymidte eller i en af områderne omkring, kan vores yogainstruktører komme hjem til dig, så du kan dyrke yoga. De kan også komme hen til dit hotel eller til dit nærmeste udendørsområde, så I kan dyrke yoga i naturen. Det er vigtigt for os, at du kan gøre noget godt for din mentale og fysiske sundhed på dine præmisser. 

Hvis du har spørgsmål vedrørende, hvordan du booker din yogainstruktør, kan du altid ringe til os på vores telefonnummer +45 93 88 00 63 eller skrive en mail til os på info@raskrask.dk.

Vær aktiv i Odense

Oplevelser i byen

Der er gode muligheder for at være aktiv i Odense. Tag en cykeltur på byens mange cykelstier, få dine venner med til padelsport i Odense havn, tag en søndagstur i en kano eller kajak, f.eks. på strækningen fra Erik Bøghs Sti i Fruens Bøge til udløbet ved Seden Strand, eller besøg det udendørs træningssted i Munke Mose, som er beliggende lige ved Odense å tæt på bymidten.