Personlig Yoga i Odense | Yogalærer Kører til Dig | RaskRask

Personlig Yoga
i Odense
i dit hjem eller naturen nær dig

Personlig Yoga
i Odense
i dit hjem eller naturen nær dig

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer personlig yoga i Odense

Personlig yoga i Odense

 • Kom stressen til livs

  Stress er noget, der kan forekomme os alle i hverdagen, og balancen mellem krop og sind er enormt vigtig for alle, der jonglerer karrieren med venner og familieliv. Dette er ikke anderledes for folk bosiddende i Odense.

 • Sæt pris på de små ting

  Det tiltagende fynske storbymiljø har gjort hverdagen endnu mere hektisk end du måske går og lægger mærke til. Du glemmer måske at nyde de flotte omgivelserne og de mange små ting, der gør byen så fantastisk – og det synes vi ikke er optimalt.

 • Kom tilbage på rette kurs

  Derfor har vi udtænkt et koncept, der ikke blot sparer dig for masser af tid i hverdagen, men også giver dig muligheden for at få overskuddet tilbage. Så kan du fokusere på det, der betyder noget for dig, og komme tilbage i balance.

 • Yoga på dine vilkår i Odense

  Vi tilbyder nemlig yoga med vores dygtige og eksaminerede yogalærere i dit hjem. Vores koncept gør, at yogalærerne kan give dig den undervisning, du har brug for, når det passer dig, og hvor det passer dig. Vi står for at afvikle alt administrationen, så du blot skal læne dig tilbage og nyde din yogaundervisning, uanset hvor du foretrækker det.

 • Yoga i dit hjem eller naturen i Odense

  Vi er nemlig i hele Odense, og kommer gerne rundt til der, hvor du befinder dig, uanset om det er i centrum, Østerbro eller nede på universitet. Du bestemmer selv, hvorvidt det skal være i dit hjem eller i naturen nær dig – vores yogalærere kan bookes til begge dele.

 • Yoga på egen hånd eller som gruppe yoga

  Ønsker du at dele oplevelse med venner eller bekendte, så tilbyder vi også muligheden for gruppe yoga. Det er den perfekte mulighed for at dyrke en fælles aktivitet, hvor i har mulighed for at udvikle jer sammen, og nyde afslappende og lærerig stund i hinandens selskab.

Mød dine yogalærere i Odense

Vores professionelle yogalærere står klar til at hjælpe dig godt på vej

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din yoga i Odense her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider