Massage i Ringsted fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage
i Ringsted

Professionel massage
i Ringsted

Massør kører hjem til dig

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo når du booker velvære via RaskRask.

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke oplevelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores massage i Ringsted

Massage i Ringsted

Når man træder ind i Ringsted, er det lidt som at træde ind i et stykke af historien. Byen er en af Sjællands ældste, hvilket man hurtigt fornemmer på dens vartegn, Sankt Bendts Kirke, som er Danmarks første murstenskirke. Kirken stod færdigt i år 1170, mens selve byen kan spores helt tilbage til vikingetiden. Det er utroligt befriende og afslappende for krop og sind at bevæge sig rundt i de naturskønne, grønne og afslappende omgivelser i Ringsted. Hos RaskRask er vi derfor meget glade for at være blevet en del af bybilledet.

Nem og billig massage

Med vores koncept om bringe den fineste massage direkte til kunden, er det svært at ønske sig bedre omgivelser. Ringsted ligger midt på Sjælland og midt i mulighederne. Du har naturen, historien, kulturen og nu også Danmarks bedste massage. Hvad enten behovet er velvære, afspænding, sports- eller forebyggende massage, så kører vi byen rundt og gør hverdagen en smule nemmere for dig.

Vores lokale massører står altid klar til at hjælpe dig, der hvor du er.

Find din nærmeste massør her!

Stort udvalg af massage ydelser

RaskRask arbejder på at kunne tilbyde den mest fantastiske massage i Ringsted, med dig i centrum. Du kan nu undgå transporten, og kan modtage velvære i dit eget hjem. Vælg bl.a. mellem sportsmassage, fysiurgisk massage, firmamassage, gravid massage, massage på hotel, massage for mødregrupper, massage efter fødsel, rygmassage, nakke massage og parmassage.

Læs mere om vores store udvalg af massage ydelser og find din favorit på vores hjemmeside.

Transportabel massagebriks er bragt til kundens hjem
Kunden har ønsket en massage med ekstra tryg

Massage gjort nemt og tilgængeligt

Massage er ikke kun tilgængelig gennem luksuriøse kurbade og eksklusive sundhedsforeninger. I dag tilbydes massagebehandling i virksomheder, klinikker, hospitaler og endda lufthavne. Hvis du aldrig har prøvet massage og ikke kender til de mange sundhedsmæssige fordele og hvad du kan forvente under en massage, så læs med her.

Typer af massager

Massage er en generel betegnelse for at trykke, gnide og manipulere din hud, muskler, sener og ledbånd. Massage kan variere fra lette strøg til dybe tryk. Der er mange forskellige typer massage, herunder disse almindelige typer:

Svensk massage

Dette er en blid form for massage, der bruger lange streger, æltning, dybe cirkulære bevægelser, vibrationer og tapping for at hjælpe med at slappe af og stimulere dig.

Dyb massage

Denne massage teknik bruger langsommere, mere kraftfulde slagtilfælde til at målrette mod de dybere lag af muskel og bindevæv, som regel at hjælpe med muskelskader fra skader.

Sportsmassage

Dette ligner svensk massage, men det er rettet mod personer involveret i sportsaktiviteter for at forebygge eller behandle skader.

Triggerpunkts massage

Denne massage fokuserer på områder med strammemuskelfibre, der kan dannes i dine muskler efter skader eller overbelastning.

Tag en snak med din massør

Da vi alle er forskellige, er der tit forskel på, hvordan vi ønsker vores massage – både hvad angår velvære og fysiurgisk massage. Nogen vil gerne have hårdt fat i det dybere bindevæv, mens andre nyder bedre af en mere overfladisk massage. Derfor er det bedste du kan gør, at snakke med massøren. Jo bedre massøren kender dig og din smertegrænse, jo bedre kan han eller hun tilpasse massage behandlingen. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om den type behandling vi tilbyder og de massører vi samarbejder med. Vi lytter altid til vores kunder.

Mød dine massører i Ringsted

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Det siger kunderne om os

Flere massagetyper

Start din massage i Ringsted her