Massage i Hillerød fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage
i Hillerød

Professionel massage
i Hillerød

Massør kører hjem til dig

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo når du booker velvære via RaskRask.

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke oplevelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores massage i Hillerød

massage i hillerød

Hillerød er en af Nordsjællands perler. Byen er hjemsted for 33.000 danskere og ligger placeret centralt i Nordøstjylland. Byen er omgivet af alt fra kultur, skønne naturoplevelser, shopping og meget mere. Byens varemærke, Frederiksborg Slot er byens største attraktion. Den strækker sig med trætoppene og spejler sig i søens vand, som et maleri fra fortiden, der forener historie med moderne byliv. Hillerød har således lidt af det hele. Du kan gå på cafe i byen, cykle en tur i skoven eller spise frokost i slotshaven.

RaskRask er nu en del af hillerød

Hillerød er ren terapi for krop og sjæl. Der findes få steder i landet, man finder lige så idylliske og afstressende omgivelser som man gør i Hillerød. Hos RaskRask er vi utrolig glade for at være blevet en del af området. Hvad enten du søger en velværeoplevelse, fysiurgisk eller sportsmassage, så kommer vores lokale massør til dig, hvor du er. Og med denne fantastiske by og natur som baggrundsbillede, så bliver forudsætninger for en god massage næsten ikke bedre.

Prøv en massageform af i Hillerød

Om du vælger sportsmassage, fysiurgisk massage eller afslappende velvære massage er det vigtigt at have fokus på helhedsoplevelsen. Det er vigtigt, at de rette rammer er tilstede, hvis man ønsker at opnå fuld udbytte af behandlingen. Derfor er tid og sted to af de vigtigste faktorer, da det er afgørende for, om vi føler os trygge.

Massagebriks i Hillerød lejlighed
En mand får en sportsmassage af en massør i sin stue

om raskrask

RaskRask blev skabt i 2015, som del af et iværksætter bachelorprojekt på Aarhus Universitet. Projektet tog dog pludselig fart, efter at have vundet flere start-up priser, bl.a. Årets Iværksætter. I dag, er konceptet nået ud til hele landet, hvorfra vi allerede har hjulpet flere tusinde kunder landet over. Hos os, handler det nemlig om at det skal være nemt og billig at få en massage. Derfor har vi droppet de dyre klinikker, og kommer i stedet ud til vores kunder, der hvor de er. Her sparer vores massører for store udgifter til lokaler, mens kunderne slipper for både rejse og tidsbesvær – på den måde, kan alle fokuserer på, hvad der virkelig er vigtigt.

få det bedste ud af din massage

Mange har den dårlige vane at hoppe ud af døren og genoptage dagens gøremål, så snart behandling er overstået. Det er fristende, men for det meste en dårlig ide. Selvom kroppen kan føles 5 år yngre efter en times massage, har den godt af at finde sit eget tempo igen først. Ved at give kroppen ro efterfølgende får den mulighed for at tilpasse sig behandlingen og finde tilbage i rytmen uden at påføre unødvendig stress. Derved opnår man også det bedste resultat af behandlingen, hvad enten det er afspænding eller velvære. Det bedste man kan gøre er således at forholde sig i ro umiddelbart efter behandlingen.

stort udvalg af massage ydelser

Vi har velvære massagen til de, som ønsker at slappe- og stress af i hjemmet. Vi har sportsmassage til alle motionister og sportsentusiaster, og vi har den mere dybdegående fysiurgiske massage til dem, som døjer med længerevarende spændinger og myoser. Fælles for alle behandlingstyper er, at vi altid bestræber os på at levere den højeste kvalitet lige meget hvor i landet vi kommer rundt. Med andre ord er der lidt for enhver smag, men altid med samme gode service og høje kvalitet.

Vælg bl.a. mellem gravid massage, massage på hotel og parmassage.

Mød dine massører i Hillerød

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Det siger kunderne om os

Massage i Hillerød

Start din massage i Hillerød her