Gravid Massage | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Gravid-massage
i dit hjem

Velvære på dine vilkår
- Vi anvender almindelig briks, hvor du ligger på siden

GAVEKORT

Læg velvære under juletræet og giv en gave der kan mærkes

Læs mere

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer vores massage

Brug for afslapning inden dit barn melder sin ankomst?

 • Hvad er Graviditetsmassage?

  Gravidmassage ligner almindelig wellness-massage, der har til formål at afslappe spændte muskler, lette ømme punkter, forbedre cirkulation og mobilitet, og bare få dig til at have det godt. Men graviditetsmassage er også tilpasset behovene hos gravide kvinder og deres skiftende organer, hvor massører justerer deres teknikker i overensstemmelse hermed.

  En uddannet massør ved, hvor en gravid kvindes ømme og opsvulmede pletter sandsynligvis vil være og kan være i stand til at yde en vis lettelse. Massøren vil også vide, hvilke teknikker og områder der skal undgås.

 • Hvad er fordelene ved massage under graviditeten?

  At få en graviditetsmassage kan også sætte dig i en mere afslappet sindstilstand for at hjælpe dig med at overskue alle de store ændringer, der foregår i dit liv.

  Forskning på terapeutiske fordele ved massage til gravide er begrænset, men små studier tyder på, at graviditetsmassage kan:

  • – Forbedre humøret og sænke stressniveauet
   – Reducere prænatal depression og angst
   – Sænke risikoen for tidlig fødsel og lav fødselsvægt hos spædbørn af kvinder med prænatal depression
   – Reducere hævelse i benene (efter fodmassage)
 • Hvornår kan jeg få en graviditetsmassage?

  Teknisk set kan du modtage massage under hele graviditeten. Der kan selvfølgelig være tilfælde, hvor man anbefaler at du venter, men det vil være en individuel vurdering mellem dig og massøren. Har du fx bækkenløsning, feber eller andre lignende komplikationer, bør du undlade massage indtil du har rådført dig med din læge. Der kan sågar være fordele ved massage så sent som i 8. og 9. måned, da det er med til at afstresse din krop, så den bedre kan slappe af og samle kræfter til fødslen.

massage ben
 • Gravidmassage kan hjælpe

  Der er mange fordele ved at få regelmæssige massagebehandlinger, imens du er gravid – det løsner op i spændt muskulatur, letter ømme områder, forbedrer blodcirkulation og mobilitet, og får dig generelt til at føle dig bedre tilpas. At bære et barn i kroppen ændrer dit tyngdepunkt og gør, at din muskulatur sættes under uvant pres i din ryg, nakke, mavemuskler og skuldre. I forbindelse med graviditeten løsnes dine ledbånd også, hvilket gør at dine bækkenled er mindre stabile, ændrer din kropsholdning og trækker dit bækken fremad. Disse stressende faktorer gør, at du med garanti vil opleve både en fysisk og psykisk forløsning ved gravidmassage hos RaskRask.

 • Hvordan skal jeg ligge under massagen?

  Mange kvinder finder det fra starten af graviditeten ubehageligt at ligge på maven. Efter midten af graviditeten finder mange gravide det også ubehageligt at ligge på ryggen, da den øgede vægt fra livmoderen ligger ekstra vægt på den vene, der fører blodet fra dine ben til dit hjerte. Derudover kan det også være svært for massøren at løsne op i rygmuskulaturen, når du er rygliggende. Nogle massører vælger at bruge en speciel briks, hvor der er udhulet til maven, således at den gravide kan være maveliggende. Denne type briks bruger vi ikke hos RaskRask, da tyngden vil trække din mave nedad og lægge et ekstra pres på din rygsøjle. I stedet vil du ligge på siden, hvilket også giver en bedre adgang til lænden, der ofte er hårdt ramt pga. den ekstra vægt.

 • Er det sikkert for mig at få massage?

  Hvis du beslutter dig for at få en massage, er det vigtigt at fortælle din massageterapeut, hvilke områder af din krop har brug for opmærksomhed. Lad straks massøren vide, hvis noget – herunder din position – giver ubehag under massagen.

  Vær dog opmærksom på, at der ikke anbefales massage, hvis du oplever følgende:

  – Du har risiko for blodpropper eller knoglebrud
  – Du har en hudskade eller en tilstand, der kan forværres ved gnidning. Disse omfatter forbrændinger, åbne sår, hudinfektioner eller eksem
  – Du har haft en allergisk reaktion på massageolier

  Hvis du er bekymret for, om det ville være okay for dig at blive masseret som gravid, anbefaler vi at du taler med din læge.

Mød dine massører

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage