fbpx

Gravid-massage
i dit hjem

Velvære i trygge rammer
- Vi anvender almindelig briks, hvor du ligger på siden

Presseomtale

Brug for afslapning inden dit barn melder sin ankomst?

Gravidmassage kan hjælpe

Der er mange fordele ved at få regelmæssige massagebehandlinger, imens du er gravid – det løsner op i spændt muskulatur, letter ømme områder, forbedrer blodcirkulation og mobilitet, og får dig generelt til at føle dig bedre tilpas. At bære et barn i kroppen ændrer dit tyngdepunkt og gør, at din muskulatur sættes under uvant pres i din ryg, nakke, mavemuskler og skuldre. I forbindelse med graviditeten løsnes dine ledbånd også, hvilket gør at dine bækkenled er mindre stabile, ændrer din kropsholdning og trækker dit bækken fremad. Disse stressende faktorer gør, at du med garanti vil opleve både en fysisk og psykisk forløsning ved gravidmassage hos RaskRask.

Hvordan ligger jeg under massagen?

Mange kvinder finder det fra starten af graviditeten ubehageligt at ligge på maven. Efter midten af graviditeten finder mange gravide det også ubehageligt at ligge på ryggen, da den øgede vægt fra livmoderen ligger ekstra vægt på den vene, der fører blodet fra dine ben til dit hjerte. Derudover kan det også være svært for massøren at løsne op i rygmuskulaturen, når du er rygliggende. Nogle massører vælger at bruge en speciel briks, hvor der er udhulet til maven, således at den gravide kan være maveliggende. Denne type briks bruger vi ikke hos RaskRask, da tyngden vil trække din mave nedad og lægge et ekstra pres på din rygsøjle. I stedet vil du ligge på siden, hvilket også giver en bedre adgang til lænden, der ofte er hårdt ramt pga. den ekstra vægt.

Hvornår kan du få en graviditetsmassage?

Teknisk set kan du modtage massage under hele graviditeten. Der kan selvfølgelig være tilfælde, hvor man anbefaler at du venter, men det vil være en individuel vurdering mellem dig og massøren. Har du fx bækkenløsning, feber eller andre lignende komplikationer, bør du undlade massage indtil du har rådført dig med din læge. Der kan sågar være fordele ved massage så sent som i 8. og 9. måned, da det er med til at afstresse din krop, så den bedre kan slappe af og samle kræfter til fødslen.

Er det sikkert at få massage under graviditeten?

Ja, det er generelt helt sikkert at få massage under graviditeten, når du får massage af en massør med viden om gravidmassage. Er du i tvivl om din specifikke situation, skal du konsultere med din læge.

Sådan fungerer det

Mød dine fagpersoner

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af

Du og dit hjem er altid forsikret af , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

Hvad er graviditetsmassage?

Hvad er gravidmassage?

Gravidmassage er en type, der ligner almindelig massage – det har til formål at afslappe spændte muskler, lette ømme punkter, forbedre cirkulation og mobilitet, og bare få dig til at have det godt. Men graviditetsmassage er også tilpasset behovene hos gravide kvinder og deres skiftende organer, og massører justerer deres teknikker i overensstemmelse hermed.

En uddannet massør ved, hvor en gravid kvindes ømme og opsvulmede pletter sandsynligvis vil være og kan være i stand til at yde en vis lettelse. Massøren vil også vide, hvilke teknikker og områder der skal undgås.

Hvad er fordelene ved massage under graviditeten?

Forskning på terapeutiske fordele ved massage til gravide er begrænset, men små studier tyder på, at graviditetsmassage kan:

At få en graviditetsmassage kan også sætte dig i en mere afslappet sindstilstand for at hjælpe dig med at overskue alle de store ændringer, der foregår i dit liv.

Hvis du beslutter dig for at få en massage, er det vigtigt at fortælle din massageterapeut, hvilke områder af din krop har brug for opmærksomhed. Lad staks massøren vide, hvis noget – herunder din position – giver ubehag under massagen

Hvordan ligger jeg på massagebordet, når jeg er gravid?

Lige fra starten af ​​graviditeten kan det være ubehageligt at ligge på maven. Og du kan ikke ligge nedad på et traditionelt massagebord, når din mave er begyndt at vokse.

At ligge på maven på et specielt graviditetsmassagebord kan stresse din nedre ryg, så derfor bruger RaskRask ikke denne form for massagebriks. Du kan i stedet ligge på siden med puder, kiler eller en krop i fuld længde til støtte.

Og husk, at det ikke er en god ide at ligge fladt på ryggen, fordi vægten af ​​livmoderen lægger for meget pres på venen, som returnerer blod fra dine ben til dit hjerte.

Hvornår er en graviditetsmassage usikker?

At få en graviditetsmassage kan være risikabelt i nogle få situationer, som hvis:

Hvis er bekymret for, om det ville være okay for dig at blive masseret som gravid, skal du tale med din læge.

Gravidmassage i Aarhus, Aalborg, Odense og København

Gravidmassage i Aarhus
Leder du efter gravidmassage i Aarhus, så kan vi hjælpe dig. Vores dygtige massører har erfaring med massage til gravide og udekørende massage over hele Smilets By. RaskRask har sine rødder i Aarhus og er vokset op i Studentervæksthuset. Mange af vores massører fra Aarhus har været med fra begyndelsen, og alle er selvfølgelig klar til at møde op hos dig og give dig en god massage.

Gravidmassage i Aalborg
Aalborg byder på en masse spændende oplevelser for store og små. I Aalborg finder man både kulturelle og naturskønne oplevelser. Som børnefamilie er det et fantastisk sted at være. Er du gravid og leder du efter gravidmassage i Aalborg, kan vi hjælpe dig. Vores lokale massører har stor erfaring med massage af gravide både nord og syd for Limfjorden.

Gravidmassage i Odense
Med de nostalgiske og smukke rammer som omringer H.C Andersens fødeby Odense, er den fynske hovedstad et eftertragtet mål for mange børnefamilier. Vores massører sørger for, at hele familien er på toppen både før og under graviditeten.

Gravidmassage i København
København er hjemsted for en stor del af de danske børnefamilier. Mange af dem placeret midt i det travle bybillede, hvor trafikken kan være en tidskrævende faktor. Med en graviditetsmassage fra RaskRask slipper du for at skulle ud af døren. Vi har en lokal og professionel massør til dig, hvad enten du holder til midt på Strøget, Islands Brygge eller i Nordvest.