Gravid Massage | RaskRask.dk

Gravid Massage
i dit hjem

Bestil en professionel massør hjem i stuen

Få en massage

Stresser det nye familiemedlem din krop? Gravid massage kan hjælpe

Det kan være yderst gavnligt at få massage under graviditeten. Der er mange fordele ved regelmæssige massagebehandlinger, mens du er gravid – at løsne op i spændt muskulatur, lette ømme områder, forbedre blodcirkulation og mobilitet, og generelt bare få dig til at føle dig bedre tilpas. At bære et barn i kroppen ændrer dit tyngdepunkt og gør, at din muskulatur sættes under uvant stress i din ryg, nakke, mavemuskler og skuldre. I forbindelse med graviditeten løsnes dine ledbånd også, hvilket gør at dine bækkenled er mindre stabile, ændrer din kropsholdning og trækker dit bækken fremad. Disse stressende faktorer for din krop gør, at du med garanti vil opleve både en fysisk og psykisk forløsning ved gravidmassage hos RaskRask.

Hvordan ligger jeg under massagen?
Mange kvinder finder det fra starten af graviditeten ubehageligt at ligge på maven. Efter midten af graviditeten finder mange gravide det også ubehageligt at ligge på ryggen, da den øgede vægt fra livmoderen ligger ekstra vægt på den vene, der fører blodet fra dine ben til dit hjerte. Derudover kan det også være svært for massøren at løsne op i rygmuskulaturen, når du er rygliggende. Nogle massører vælger at bruge en speciel briks, hvor der er udhulet til maven, således at den gravide kan være maveliggende. Denne type briks bruger vi ikke hos RaskRask, da tyngden vil trække din mave nedad og lægge et ekstra pres på din rygsøjle. I stedet vil du ligge på siden, hvilket også giver en bedre adgang til lænden, der ofte er hårdt ramt pga. den ekstra vægt.

Hvornår kan du få en graviditets massage?
Teknisk set kan du modtage massage under hele graviditeten. Der kan selvfølgelig være tilfælde, hvor man anbefaler at du venter, men det vil være en individuel vurdering mellem dig og massøren. Har du fx bækkenløsning, feber eller andre lignende komplikationer, bør du undlade massage indtil du har rådført dig med din læge. Der kan sågar være fordele ved massage så sent som i 8. og 9. måned, da det er med til at afstresse din krop, så den bedre kan slappe af og samle kræfter til fødslen.
Er det sikkert at få massage under graviditeten?
Ja, det er generelt helt sikkert at få massage under graviditeten, men er du i tvivl om din specifikke situation, skal du konsultere med din læge.

Sådan fungerer RaskRask

kalender icon, bestil en massør online

Book en professionel massage når det passer dig

massøren kører til dig

Din massør kører til dig med massagebriks

massage i dit hjem

Nyd en afslappende behandling i hjemmets trygge rammer

Anmeldelser og omtale

Alt for damerne logo
jp finans logo
Børsen logo
berlingske logo
jyske bank tv logo
ekstra bladet logo

Massage Priser

Sports-, Velvære- eller Fysiurgisk Massage

45min massage pris
60min massage pris
75min massage pris
Parmassage pris

Med i prisen: transportudgifter, massagebriks, massageolie

NOGLE AF DINE MASSØRER

Dine massører er nøje udvalgte, eksamineret og forsikret af tryg logo. Så du er altid i gode hænder.

raskrask massør Ulla

KØBENHAVN

ULLA

raskrask massør Johannes

KØBENHAVN

JOHANNES

raskrask massør Rikke

AARHUS

RIKKE

raskrask massør Adriana

FYN

ADRIANA

VI STØTTER

Når du booker hos RaskRask, hjælper du os med at støtte

massanga hospital
WWF logo

Vi Er Stolte Af

Priser, legater og anerkendelser

den gyldne fugl 2016
mikrolegat logo
startup weekend aarhus health 2015

Book Din Massage Nu

Skriv dit postnummer, vælg din massør, og find en ledig tid der passer dig

Bestil massage


Hvad er Graviditetsmassage?

Graviditetsmassage er en type, der ligner almindelig massage – det har til formål at afslappe spændte muskler, lette ømme punkter, forbedre cirkulation og mobilitet, og bare få dig til at have det godt. Men graviditetsmassage er også tilpasset behovene hos gravide kvinder og deres skiftende organer, og massører justerer deres teknikker i overensstemmelse hermed.

At bære en baby inde i dig ændrer tyngdepunktet og lægger stor vægt på ryggen, nakke, mavemuskler og skuldre. Graviditet slipper også dine ledbånd, hvilket betyder, at dine bækkenled er mindre stabile, og det ændrer også din kropsholdning og trækker dit bækken fremad. Tilsæt den ekstra vægt, du bærer, og du kan ende med en smertende nedre ryg.

En uddannet massør ved, hvor en gravid kvindes ømme og opsvulmede pletter sandsynligvis vil være og kan være i stand til at yde en vis lettelse. Hun vil også vide, hvilke teknikker og områder der skal undgås.

Hvad er fordelene ved massage under graviditeten?

Forskning på terapeutiske fordele ved massage til gravide er begrænset, men små studier tyder på, at graviditetsmassage kan:

  • Forbedret stemning og lavere stressniveauer
  • Reducere prænatal depression og angst
  • Sænke risikoen for tidlig fødsel og lav fødselsvægt hos spædbørn af kvinder med prænatal depression
  • Reducer hævelse i benene (efter fodmassage)

At få en graviditetsmassage kan også sætte dig i en mere afslappet sindstilstand for at hjælpe dig med at klare alle de store ændringer, der foregår i dit liv.

Hvis du beslutter dig for at få en massage, er det vigtigt at fortælle din massageterapeut, hvilke områder af din krop har brug for opmærksomhed. Lad staks massøren vide, hvis noget – herunder din position – giver ubehag under massagen

Hvordan ligger jeg på massagebordet, når jeg er gravid?

Lige fra starten af ​​graviditeten kan det være ubehageligt at ligge nedad på grund af dit ømme, hævede bryst. Og du kan ikke ligge nedad på et traditionelt massagebord, når din mave er begyndt at vokse.

Liggende nedad på et specielt graviditetsmassagebord kan stresse din nedre ryg. Du kan ligge på din side med puder, kiler eller en krop i fuld længde til støtte.

Og husk, at det ikke er en god ide at ligge fladt på ryggen, fordi vægten af ​​livmoderen lægger for meget pres på venen, som returnerer blod fra dine ben til dit hjerte.

Hvornår er en graviditetsmassage usikker?

At have en graviditetsmassage kan være risikabelt i nogle få situationer, som hvis:

  • Du har blodpropper eller knoglebrud.
  • Du har en hudskade eller en tilstand, der kan forværres ved gnidning. Disse omfatter forbrændinger, åbne sår, hudinfektioner eller eksem.
  • Du har haft en allergisk reaktion på massageolier.

Hvis du har bekymringer for, om det ville være okay for dig at have en Graviditetsmassage, skal du tale med din læge

Gravidmassage i Aarhus, Aalborg, Odense og København

Aarhus.

Leder du efter gravid massage i Aarhus, så kan vi hjælpe dig. Vores dygtige massører har erfaring med gravidmassage og udekørende massage over hele smilets by. RaskRask har sine rødder i Aarhus og er vokset op i studentervæksthuset. Mange af vores massører fra Aarhus har været med fra begyndelsen.

Aalborg

Aalborg byder på en masse spændende oplevelser for store og små. I Aalborg finder man både kulturelle og naturskønne oplevelser. Som børnefamilie er det et fantastisk sted at være. Er du gravid og leder du efter gravid massage i Aalborg, kan vi hjælpe dig. Vores lokale massører har stor erfaring med massage af gravide både nord og syd for Limfjorden.

Odense,

Med de nostalgiske og smukke rammer som omringer H.C Andersens fødeby Odense, er den fynske hovedstad et eftertragtet mål for mange børnefamilier. Vores massører sørger for at hele familien er på toppen både før og under graviditeten.

København,

København er hjemsted for en stor del af de danske børnefamilier. Mange af dem placeret midt i det travle bybillede, hvor trafikken kan være en tidskrævede faktor. Med en graviditetsmassage fra RaskRask slipper du for at skulle ud af døren. Vi har en lokal og professionel massør til dig, hvad enten du holder til midt på Strøget eller i ydre del af København.