Gravid Massage | RaskRask.dk

Gravid Massage i dit hjem

Stresser det nye familiemedlem din krop? En gravid massage kan hjælpe

Et af de mest gavnlige tidspunkter for massage kan være under graviditeten. Graviditetsmassage deler mange af fordelene ved regelmæssig massagebehandlinger – at slappe af i spændte muskler, lette ømme områder, forbedre blodcirkulation og mobilitet, og generelt bare få dig til at føle dig bedre tilpas. At bære en baby inde i din krop ændrer dit tyngdepunkt og sætter en masse stress på din ryg, nakke, mavemuskler, og skuldre. I forbindelse med graviditeten løsnes dine ledbånd også, hvilket gør at dine bækkenled er mindre stabile, ændrer din kropsholdning og trækker dit bækken fremad. Tilføj den ekstra vægt du bærer, og du vil med garanti opleve både en fysisk og psykisk forløsning ved graviditetsmassage hos RaskRask.

Hvordan ligger jeg under massagen?
De fleste kvinder finder det ubehageligt at ligge med forsiden nedad lige fra starten af graviditeten på grund af ømme og hævet bryster. På den anden side er det heller ikke en god idé at ligge fladt på ryggen, især efter midten af graviditeten, fordi vægten af din livmoder lægger for meget pres på den vene, der returnerer blod fra dine ben til dit hjerte. Af disse grunde vælger nogle massører at bruge et speciel bord med udhulede områder og særlige puder til at rumme din mave, så du kan ligge med forsiden nedad. Hos RaskRask benytter vi ikke dette specialbord, da hullet din livmoder ligger over, vil trække nedad og lægge et ekstra pres på din rygsøjle. I stedet vil du ligge på siden, hvilket også giver en bedre adgang til lænden, der ofte er hårdt ramt pga. den ekstra vægt.

Hvornår kan du få en graviditets massage?
Teknisk set kan du modtage massage under hele graviditeten. Der kan selvfølgelig være tilfælde, hvor man anbefaler at du venter, men det vil være en individuel vurdering mellem dig og massøren. Har du fx bækkenløsning, feber eller andre lignende komplikationer, bør du undlade massage indtil du har rådført sig med din læge. Der kan sågar være fordele ved massage så sent som i 8. og 9. måned, da det er med til at afstresse din krop så den bedre kan slappe af og nyde den fantastiske oplevelse.

Er det sikkert at få massage under graviditeten?
Ja, det er generelt helt sikkert at få massage under graviditeten, men er du i tvivl om din specifikke situation, skal du konsultere med din læge.

SÅDAN FUNGERER RASKRASK

raskrask massør kommer til dit hjem

Bestil online og massøren kører til dig - med massagebriks.

raskrask massør kommer til dit hjem med massage briks

Alle massører er nøje udvalgte, så du er altid i gode hænder.

massage therapist giving a massage

Kom stress og spændinger til livs i hjemmets trygge rammer.

NOGLE AF DINE MASSØRER

Alle dine massører er forsikret af - Læs mere.

VÆRDI

MERE TID

Spar ventetid og rejsetid. Se kalenderen, og bestil tid når det passer dig.

HOS DIG

Din massør kommer til dig! Sports, fysiurgisk og velvære massage i dit hjem eller på dit kontor.

DEN RETTE MASSØRER

Alle dine massører er nøje udvalgte, baggrundstjekket, og eksamineret i fysiologi, anatomi og massage.

Den rette pris

Vi har gode priser, da massøren sparer behovet for en dyr klinik.

VI ER STOLTE AF

RaskRask har fået den gyldne fugl 2016
Mikrolegat
Startup Weekend Aarhus Health 2015
4,9 / 5
stars

af 160+ anmeldelser

MASSAGE

HVORFOR ER EN MASSAGE GODT FOR DIT HELBRED?

Er du stresset eller lider du af muskelspændinger? Disse er to af mange problemer, som massage kan afhjælpe. RaskRask.dk tilbyder fysiurgisk massage, som er en dybdegående massage udført af autoriserede massører.

FORKÆL DIN KROP MED EN MASSAGE!

Kort sagt påvirker massage hele kroppen både direkte og indirekte. Massage kan blandt andet have fordele for din krop og dit sind. Uanset om du er stresset, om du har ondt, eller om du bare trænger til at komme helt ned i gear.

KOM DIT STRESS TIL LIVS

Massage giver ro i kroppen og har en afstressende effekt. Dette er ikke uden grund, da massage påvirker nervesystemet positivt. Hos RaskRask tilbyder alle vores massører en dejlig velvære Massage.

SIG NEJ TAK TIL MUSKELSPÆNDINGER

Muskelspændinger er en af flere symptomer på stress.

Massage afhjælper muskelspændinger ved at løsne op for spændingen, og sikre en fri blod gennem-
strømning. Massage sikrer også en bedre restitution efter en hård træning.

FÅ EN SMUKKERE HUD

Massage forbedrer blodcirkulationen i kroppen, som påvirker blodforsyningen til hudens celler. Dette medfører at huden bliver sundere, friskere og får en fornyet glød, som på lang sigt giver dig en glattere hud.

FÅ SUNDERE KNOGLER

Dine knogler bliver påvirket indirekte af massage. Massage giver en bedre blodcirkulation, som giver ilt og næring til dine knogler.