RaskRask presskit - RaskRask

RaskRask Presskit

Her på siden finder du nyttig info til pressen, som værdier, fakta, billeder, logo, pressemeddelelser og kontaktoplysninger.

Brænder for velvære

RaskRasks vision er at gøre det nemt og enkelt for alle at få mere velvære i hverdagen. På hjemmesiden kan man bestille en massør, personlige træner eller yogainstruktør hjem i privaten eller til sin virksomhed. RaskRask har ingen klinikker eller dyre lokaler, men bygger i stedet på deleøkonomiske principper, hvor det er kunden, der stiller lokale, lagen og håndklæde til rådighed. Formålet er at holde omkostningerne nede og spare kunden for tid, penge og rejsebesvær.

Fagfolk med frie hænder

For vores partnere er vi en administrativ all-inclusive løsning, som både hjælper med booking, markedsføring, kundesupport, app, regnskab, forsikring og meget mere. Massører, trænere og yoga instruktører fungerer som selvstændige samarbejdspartnere. De bestemmer selv hvor, og hvor meget de vil arbejde. De benytter egen bil eller cykel, og udstyr.

RaskRask i Løvens Hule 2020

I februar 2020 deltog RaskRask i DR-programmet Løvens Hule. Her blev løverne overrasket med skuldermassage af fem massører, som direktør Albert havde taget med til optagelserne. Der var interesse og bud fra flere løver, hvor det endte med en stor investering fra Jan Lehrmann og Christian Arnstedt.

massørjob
yoga 1 dør

RaskRask i tørre tal

Mens de seneste tre år har leveret et underskud på samlet 1,75 mio. kr., har RaskRask seneste regnskabsår formået at lave et lille overskud. På samme tid er bruttofortjenesten steget til lidt over en halv million kroner.

I 2019 havde RaskRask 11.000 bookinger og en platformsomsætning for 5,2 mio. kr. (den samlede omsætning for fagfolk og RaskRask). Dette er godt og vel en fordobling ift. 2018. Vi forventer i 2020 at gentage fordoblingen, hvor vi sigter efter 20.000 bookinger, en platformsomsætning på 9,4 mio. kr.

RaskRask eksistensgrundlag

RaskRask blev stiftet i 2015 af Albert Kirk Iversen og to medstuderende i forbindelse med deres bacheloropgave i HA på Aarhus Universitet. Idéen opstod, da Albert Kirk Iversen fik brug for behandling efter en fodboldskade. Her blev han mødt af et besværligt og tidskrævende behandlingssystem, som først krævede et besøg hos lægen, inden han blev henvist til en klinik.
Da skaden gjorde det svært at komme ud af døren, endte processen med at blive en forhindring og Albert fik ikke den hjælp, han havde brug for. Dermed opstod idéen til RaskRask.

I løbet af de seneste 5 år er RaskRask gået fra at være et nyplantet frø i studentervæksthus Aarhus til en landsdækkende organisme med over 300 fagpersoner tilknyttet. Der er udviklet meget på iværksættervirksomheden gennem årene, og i dag er der fokus på massage, personlig træning og yoga, hvor behandlere, trænere og yoga instruktører er selvstændige, men overlader al administration til RaskRask. Ambitionen er at udvide med endnu flere behandlingsformer og til flere lande.

Kontakt

Albert Kirk Iversen
CEO/Stifter
Mail: albert@raskrask.dk

Pressemeddelelser

RaskRask Logoer

RaskRask Logo 800x217

Download

RaskRask Logo 800x800

raskrask logo kvadrat Download

RaskRask Logo 400x109

Download

RaskRask Logo 400x400

raskrask logo kvadrat Download

RaskRask i medierne

Priser og nomineringer

CareWare icon
nordic startup awards logo
gorrissen federspiel
startup weekend aarhus
travel & gospitality award winner
den gylde fugl icon

Find tid til velvære

Indtast din adresse og find en behandler i dit område.

Til toppen