Culture deck - RaskRask

Culture deck

Få en professionel massør til din virksomhed eller dit hjem, når det passer dig. Vi tilpasser booking, betaling og behandlinger til dine behov.

1

Tryghed

Vi har hinandens ryg

Opmærksomme på vores omgivelser

Forstyr ikke en homie med headset

Vi giver plads til alle og respekterer forskellige meninger. Vi afbryder ikke dem, der snakker og forstyrrer ikke dem, der fokuserer. Vi forsøger i stedet at finde svaret i Podio eller skriver til vores kolleger i chatten:

– “Skriver du lige, når du har et øjeblik?”

Fokus på den gode kommunikation 

Speak english when engelsktalende er til stede

Vi viser tillid og taler ordentligt og konstruktivt til hinanden – også når vi har en stærk mening. Vi formulerer os kort og præcist, så alle får en chance for at tale. Og lytter aktivt, når andre taler. Der er plads til at stille dumme spørgsmål og give vores ærlige mening til kende, så længe vi ikke træder hinanden over tæerne med politiske og følsomme emner.

– “Lad os få de andres mening.”

2

Ansvarlighed

Med hjerte og sjæl

Frihed under ansvar

Vi har fokus på det, der skaber mest værdi

Vi tager ansvar for vores egen tid og sørger for at vores opgaver kommer helt i mål. Vi forsøger at planlægge tiden, og gør hvad vi kan for ikke at blive en flaskehals for andre.
Vi stoler på, at andre også gør, hvad de kan, og peger ikke fingre når de laver fejl.

– “Lad os starte med de lavthængende frugter”

Ansvar for fællesskabet 

Vi hjælper hinanden mod det større formål

Vi har et fælles ansvar for at alting glider. Derfor løfter vi altid i flok og brokker os ikke, medmindre vi har et bedre forslag. Vi gør vores bedste for at alle trives, vi passer på hinanden og bliver hjemme, når vi er syge.

– ”Har du brug for en hånd?”

Bevidsthed om miljøet og økonomien

Vi brænder for fornuftige og grønne løsninger

Når vi handler ind, gør vi det med tanke på miljø og økonomi, og ud fra hvad der er bedst for RaskRask. Vi forsøger at undgå madspild, vi affaldssorterer og slukker lyset efter os.

– “Ik smid maden ud, jeg vil gerne tage det med hjem.”

3

Innovation

Fingeren på pulsen

Think different

Plads til at tænke anderledes

Vi arbejder agilt og eksperimenterende og forsøger altid at træffe smarte og kalkulerede beslutninger. Vi giver plads til at tænke store og kreative tanker og møder alle forslag med et åbent sind.

– “Godt tænkt, du kan oprette en idea i Podio.”

Work smarter not harder

Små daglige indsatser gør den store forskel

Vi tror på, at vi hver dag kommer et skridt tættere på målet ved hele tiden at optimere vores processer, systemer og budskaber.

– “En procent bedre hver dag”

To hoveder tænker bedre end et

I diskussioner vejer objektive meninger tungest.

Vi tror på, at vi i fællesskab kan løse alle problemer, når vi kigger på udfordringerne fra forskellige vinkler, analyserer og tænker kritisk. Vi er villige til at ændre vores mening på baggrund af data og gode argumenter.

– “Det er en god pointe, den køber jeg”

4

Convenience

Frie hænder

Frie hænder til det vigtige

Vi er herre over vores egen tid

Vi har frihed til at tilrettelægge vores egen tid, og kan arbejde hjemme, hvis det er nødvendigt. Det vigtigste er, at vi tager ansvar og lægger den nødvendige tid i vores arbejde. Vi skal undgå at blive en flaskehals for andre. Sørg derfor for at komme i mål eller giv dine opgaver videre, når du er væk i længere tid.

– “Jeg er nødt til smutte, kommer på igen senere” 

Den gode arbejdsdag

Vi elsker god stemning og et godt samarbejde.

Vi tager hensyn til forskellige behov hele vejen fra mødelokalet til frokostbordet. Vi holder pause, når vi brug for det, og kører på når vi har energien til det.
Vi bliver glade, når vores kolleger siger:

– ”Godmorgen, tak for i dag og god weekend!”

Flade sko og flad struktur

Omstillingsparate, selvkørende og på lige fod

Vi kan gå klædt, som det passer os og har plads til at være os selv. Vi holder møder og informerer i det omfang, der er behov for – og giver alle mulighed for at sætte deres aftryk på deres arbejdsopgaver.

– “Hvis I har en stærk mening, så lad os prøve” 

5

Professionalisme

Øje for detaljer

Omhyggelige i vores arbejde

Vi elsker gode, langsigtede og skalerbare løsninger.

Vi planlægger og prioriterer tiden for at sikre fælles retning og fokus. Vi er detaljeorienterede og dedikerede til at lave skræddersyede løsninger, når det sikrer højere effektivitet og en bedre struktur.

– “Fokus på det rette sted, på det rette tidspunkt”

Styr på vores fagområde

Vi stræber efter best practice.

Vi lader os gerne inspirere af andre med mere viden og erfaring og holder os up-to-date på vores fagområde. Vi undersøger best practice, er kvalitetsbevidste, reflekterende og ikke bange for at tage de selvkritiske briller på.

– ”Vi kan altid blive bedre”

Styr på prioriteterne 

Vi tænker over, hvordan vi bruger vores tid

Vi prøver at være bevidste om den tid vi bruger og den værdi vi skaber. Vi fokuserer på opgaver, der skaber mest mulig værdi for vores kunder, partnere og medarbejdere.

-”Er tiden bedre brugt et andet sted?”

Book tid til velvære

Indtast din adresse og find en behandler nær dig

Til toppen