Kommunikation og Markedsførings Praktik i RaskRask - RaskRask

Kommunikation og Markedsførings Praktik
i RaskRask

Holdet bag RaskRask

RaskRask team

Overskud til det der betyder noget

Dit Velvære – Dine Vilkår 

Velvære giver os plads til at være. Være i nuet. Være os selv. Være mere for dem vi holder af. Men velvære kommer ikke af sig selv.

De fleste danskere oplever spændinger, smerter og ubalance i deres krop på et eller flere tidspunkter i livet. Hverdagens skavanker, forpligtelser og rutiner slider på kroppen, både pludseligt, og over tid, men de færreste får gjort noget ved det – ofte på grund af manglende tid, energi og enkle løsninger. Markedet for behandlere kan hurtigt blive uoverskueligt, og svært at navigere i som forbruger. Hvem har den rette faglighed, hvor føler jeg mig mest tryg? Og hvornår kan jeg få en tid, der passer ind i min hverdag?

Hos RaskRask har vi moderniseret brancherne, og gjort op med klinikkerne og centrenes komplicerede og tidskrævende præmisser. Vi har udviklet en brugervenlig platform i samarbejde med nøje udvalgte certificerede behandlere. Her kan du hurtigt og enkelt bestille, hvad der passer til dit behov, når du har tid.

Vi har ingen lokaler, men benytter i stedet et deleøkonomisk koncept, hvor det er dig, der stiller lokale til rådighed. Vores klimavenlige koncept sparer dermed tid, penge og unødige ressourcer til fordel for alle parter. Samtidig slipper du for at skulle ud ad døren med hold i nakken, og kan i stedet slappe af derhjemme i trygge og vante omgivelser. Det giver dig bedre tid, og en bedre oplevelse, til en bedre pris.

Vores mål er nemlig at bane vejen for mere overskud og velvære i hverdagen.

Hos os har vi desuden gjort det nemt at være selvstændig behandler. Vi håndterer nemlig alt fra hjemmeside, markedsføring og regnskab, til forsikringer, salg og support fra vores kontor i Aarhus. På den måde får fagpersonerne fuld fleksibilitet, men slipper for tungt og tidskrævende papirarbejde. Det giver dem frie hænder til at give dig den bedste oplevelse.

Vi tror nemlig på, at frihed motiverer, og motiverede fagpersoner giver den bedste oplevelse. Derfor passer vi godt på behandlerne, så de kan passe godt på dig.

Vi kalder det velvære på dine vilkår – så du får overskud til dét, der betyder noget.

Til toppen
<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> 31eb5425d9807205ea953e6b94dffc17db5d7da3