Massage i Nykøbing fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage
på Nykøbing Falster

Professionel massage
på Nykøbing Falster

Massør kører hjem til dig

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo når du booker velvære via RaskRask.

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke oplevelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores massage på Nykøbing Falster

Massage i Nykøbing Falster

Mange danskere har en opfattelse af at Lolland og Falster er én ø. Det er dog ikke korrekt. Lolland og Falster er to øer. De to store øer er delt af mange forskellige vande, her i blandt Smålandsfarvandet, Langelandsbælt, Femer Bælt og grænser også op mod Østersøen. Området omkring Lolland og Falster er også kendt for de mindre nærliggende øer, blandt andet Møn, Femø, Fejø med flere.

Nem og bekvem massage

RaskRask kan gennem samarbejdspartnere nu tilbyde vores massage service til området i og omkring Lolland og Falster. Det betyder for dig, at vores fagpersoner kommer hjem til døren hos dig og foretager massagen hvor og hvornår det passer dig i kombinationen med en af vores massører.

Stort udvalg af massage ydelser

RaskRask er stolte af at kunne udbyde et stort udvalg af massage ydelser. For at åbne op for dine tanker omkring massage, kan vi fortælle dig at vi blandt andet foretager gravid massage, men også massage efter fødsel. Derudover, åbner RaskRask konceptet også op for at du kan få massage på hotel, eller en parmassage i for eksempel et sommerhus.

Læs mere om vores udbud af massager her!

Massagebriks foran et stort vindue - hyggelige omgivelser
Kunden oplever en rar massage i hjemmets trygge rammer

Massage hjemme hos dig, i Nykøbing Falster

Det er med stor glæde at RaskRask nu har udvidet massage-i-hjemmet koncept, så det nu er tilgængeligt for dig med bopæl i og omkring Nykøbing på Falster. Det betyder konkret for dig, hvis interesse er blevet skabt, at du nu kan bestille og modtage massage hjemme på din bopæl. Denne massage kan bestilles hjem til dig til den dag og i det tidsrum, hvor det passer dig bedst. Du er herre over, hvilken type massage du ønsker. Det betyder at behandlingen bliver den type, som du ønsker eller har behov for.
Behovene kan være mange, men differentiere sig fra person til person. Det er grunden til at der eksistere så mange massageformer.

Blandt de mest kendte og udførte massage arter er kropsmassage. Denne massageform har fokus på at få dig i en afslappet tilstand, men kan også være mere specifik for lokal spændingsområder.

Prøv en sportsmassage

sportsmassage fokusere massageterapeuten generelt på et specifikt problemområde, som du præsenterer, som regel forbundet med en slags sportsaktivitet, såsom løb, tennis eller golf. Det vigtigste med massage er, at du finder en massør, som lytter til dine behov. Det er nemlig ikke så vigtigt om man vælger den ene eller anden type massage, så længe massøren forstår udfordringen.

Tag en snak med din massør

Massage kan som regel ikke generaliseres. Vi mennesker er anatomisk skabt forskelligt, og ikke to personer er proportioneret ens. Heller ikke vores hverdag kan generaliseres. Vi bevæger os forskelligt alt efter, hvordan vores hverdag er skruet sammen. Alder har også en stor betydning. Børn bevæger sig rigtig meget og har rigtig smidige led og muskler, men som alderen skrider frem bevæger vi os sandsynligvis mindre og mindre og bliver samtidig mindre smidige. Denne effekt kan vi selv modvirke ved at være aktive og på den måde holde vores muskler mobile og friske. Mobilitet og friskhed i led og muskler kan blandt andet opretholdes gennem massage.

Derfor er det bedste du kan gøre, at snakke med massøren. Jo bedre massøren kender dig, jo bedre kan han eller hun tilpasse massage behandlingen. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om den type behandling vi tilbyder og de massører vi samarbejder med. Vi lytter altid til vores kunder.

Mød dine massører på Nykøbing Falster

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Det siger kunderne om os

Massage i Nykøbing Falster

Start din massage på Nykøbing Falster her