Massage i Nykøbing fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask
100% quality garanteret

Professionel massage
på Nykøbing Falster

Professionel massage
på Nykøbing Falster

Massør kører hjem til dig

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer massage på Nykøbing Falster

 • Massage i Nykøbing Falster

  Mange danskere har en opfattelse af at Lolland og Falster er én ø. Det er dog ikke korrekt. Lolland og Falster er to øer. De to store øer er delt af mange forskellige vande, her i blandt Smålandsfarvandet, Langelandsbælt, Femer Bælt og grænser også op mod Østersøen. Området omkring Lolland og Falster er også kendt for de mindre nærliggende øer, blandt andet Møn, Femø, Fejø med flere.

 • Nem og bekvem massage

  RaskRask kan gennem samarbejdspartnere nu tilbyde vores massage service til området i og omkring Lolland og Falster. Det betyder for dig, at vores fagpersoner kommer hjem til døren hos dig og foretager massagen hvor og hvornår det passer dig i kombinationen med en af vores massører.

 • Stort udvalg af massage ydelser

  RaskRask er stolte af at kunne udbyde et stort udvalg af massage ydelser. For at åbne op for dine tanker omkring massage, kan vi fortælle dig at vi blandt andet foretager gravid massage, men også massage efter fødsel. Derudover, åbner RaskRask konceptet også op for at du kan få massage på hotel, eller en parmassage i for eksempel et sommerhus.

  Læs mere om vores udbud af massager her!

Massagebriks foran et stort vindue - hyggelige omgivelser
Kunden oplever en rar massage i hjemmets trygge rammer
 • Massage hjemme hos dig, i Nykøbing Falster

  Det er med stor glæde at RaskRask nu har udvidet massage-i-hjemmet koncept, så det nu er tilgængeligt for dig med bopæl i og omkring Nykøbing på Falster. Det betyder konkret for dig, hvis interesse er blevet skabt, at du nu kan bestille og modtage massage hjemme på din bopæl. Denne massage kan bestilles hjem til dig til den dag og i det tidsrum, hvor det passer dig bedst. Du er herre over, hvilken type massage du ønsker. Det betyder at behandlingen bliver den type, som du ønsker eller har behov for.
  Behovene kan være mange, men differentiere sig fra person til person. Det er grunden til at der eksistere så mange massageformer.

  Blandt de mest kendte og udførte massage arter er kropsmassage. Denne massageform har fokus på at få dig i en afslappet tilstand, men kan også være mere specifik for lokal spændingsområder.

 • Prøv en sportsmassage

  sportsmassage fokusere massageterapeuten generelt på et specifikt problemområde, som du præsenterer, som regel forbundet med en slags sportsaktivitet, såsom løb, tennis eller golf. Det vigtigste med massage er, at du finder en massør, som lytter til dine behov. Det er nemlig ikke så vigtigt om man vælger den ene eller anden type massage, så længe massøren forstår udfordringen.

 • Tag en snak med din massør

  Massage kan som regel ikke generaliseres. Vi mennesker er anatomisk skabt forskelligt, og ikke to personer er proportioneret ens. Heller ikke vores hverdag kan generaliseres. Vi bevæger os forskelligt alt efter, hvordan vores hverdag er skruet sammen. Alder har også en stor betydning. Børn bevæger sig rigtig meget og har rigtig smidige led og muskler, men som alderen skrider frem bevæger vi os sandsynligvis mindre og mindre og bliver samtidig mindre smidige. Denne effekt kan vi selv modvirke ved at være aktive og på den måde holde vores muskler mobile og friske. Mobilitet og friskhed i led og muskler kan blandt andet opretholdes gennem massage.

  Derfor er det bedste du kan gøre, at snakke med massøren. Jo bedre massøren kender dig, jo bedre kan han eller hun tilpasse massage behandlingen. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om den type behandling vi tilbyder og de massører vi samarbejder med. Vi lytter altid til vores kunder.

Mød dine massører på Nykøbing Falster

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage på Nykøbing Falster her

Massage i Nykøbing Falster

Lolland og Falster er fra lang tid tilbage kendt for at være et landbrugssamfund. Det var ikke præget af det klassiske landbrug vi kender fra resten af Danmark, altså korn og raps produktion. Lolland og Falster er specielt kendt for deres sukkerproduktion. Det sukker som produceres, kommer tilbage fra sukkerroer, som dyrkes på marker på Lolland og Falster.
Ikke nok med at de laver sukkerroer til sukker udvinding, de har også lokale sukkerfabrikker til at få disse sukkerroer til at blive til råsukker, til senere brug i køkken holdningen i danske hjem og som eksportvare. Nu er RaskRasks massage koncept også kommet til Lolland og Falster, så du nu kan få massage i hjemmet, af en af vores lokale samarbejdspartnere. bestil massage hvor og hvornår det passer dig.