Massage i Nørresundby fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage
i Nørresundby

Professionel massage
i Nørresundby

Massør kører hjem til dig

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke ydelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores massage i Nørresundby

Massage i Nørresundby

Raskrask er et nyere firma, som med et moderne koncept vil levere massage på en innovative måde, således at sundhed og helbred kan komme tilbage i fokus i en travle hverdag. Vi har et samarbejde med de bedste massører, for at kunne levere den bedste service til din hoveddør. Hos RaskRask kan du bestille en tid, og booke en massør til Nørresundby, som ved aftalt tid kommer hjem til dig og udføre en massage af den højeste kvalitet.

Her kommer vi rundt

Det glæder os at fortælle at RaskRask nu også vil levere massage i Nørresundby. Du kan finde information omkring, hvilke massører der dækker dit område på siden massører. Hvis din bopæl ligger i en af Nørresundby nærliggende byer, men ikke tilhøre en af vores postnumre, kan du altid tage kontakte til os på vores telefonnummer – vi kan muligvis finde en løsning, hvis du bor tæt på Nørresundby eller Aalborg.

Stort udvalg af massage ydelser

RaskRask arbejder på at kunne tilbyde den mest fantastiske massage i Nørresundby og resten af Aalborg Kommune, med dig i centrum. Du kan nu undgå transporten, og kan modtage velvære i dit eget hjem. bl.a. mellem sportsmassage, fysiurgisk massage, firmamassage, gravid massage, massage på hotel, massage for mødregrupper, massage efter fødsel, rygmassage, nakke massage, parmassage og eventmassage.

Vores lokale massører står altid klar til at hjælpe dig, der hvor du er.

Find din nærmeste massør her!

I Nørresundby står massagebriks klar til at massøren kommer i kundens hjem og yder massage
Massør fra Nørresundby yder massage i patientens eget hjem

Få en fysiurgisk massage i Nørresundby

Vi kender alle det med at man har en helt normalt dag, og pludselig gør nakken bare vanvittig ondt. Dette sker fordi kroppen hele tiden er under belastning i en travl hverdag, og på et tidspunkt vil noget give efter. Smerten er det første tegn på at en muskel er blevet brugt for meget. En fysiurgisk massage fokuserer på at behandle den anatomiske opbygning af kroppen, hvor der bearbejdes på muskelspændinger og myoser ved hjælp af dybe og tværgående strøg. Her anvendes der forskellige for behandlingsteknikker for at give en massage specielt tilpassede det du har brug for. I Nørresundby kan du nu bestille en fysiurgisk massage hjem til dig selv, som kan løsne op i alle de spændinger du får i løbet af hverdagen. Denne behandling kan også forebygge og styrke imod skader i fremtiden.

Hvordan virker massagen?

Massage terapi bruger en række teknikker til at manipulere den muskulære struktur. Disse teknikker omfatter anvendelse af fast eller bevægeligt tryk, hold, vibrationer, gynger, friktion, æltning og kompression ved først og fremmest at bruge hænderne – massøren kan i visse tilfælde bruge andre områder af kroppen, såsom underarmene eller albuerne. Alle teknikker bruges til gavn for muskler, kredsløbs og andre systemer i din krop. Formålet er at slappe af i blødt væv, øge blod og ilt til de masserede områder, varme dem og mindske smerten. Massageterapi har en positiv indflydelse sundhed og velvære.

Tag en snak med din massør

Da vi alle er forskellige, er der tit forskel på, hvordan vi ønsker vores massage – både hvad angår fysiurgisk- og velvære massage. Nogen vil gerne have hårdt fat i det dybere bindevæv, mens andre nyder bedre af en mere overfladisk massage. Derfor er det bedste du kan gør, at snakke med massøren. Jo bedre massøren kender dig og din smertegrænse, jo bedre kan han eller hun tilpasse massage behandlingen. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om den type behandling vi tilbyder og de massører vi samarbejder med. Vi lytter altid til vores kunder.

Mød dine massører i Nørresundby

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Det siger kunderne om os

Massage i Nørresundby

Sportsmassage i Nørresundby

Fysiurgisk massage i Nørresundby

Start din massage i Nørresundby her