Massage i Nørresundby | RaskRask.dk

Nørresundby Massage
i dit hjem

FÅ EN MASSAGE

SÅDAN FUNGERER RASKRASK

raskrask massør kommer til dit hjem

Bestil online og massøren kører til dig - med massagebriks.

raskrask massør kommer til dit hjem med massage briks

Alle massører er nøje udvalgte, så du er altid i gode hænder.

massage therapist giving a massage

Kom stress og spændinger til livs i hjemmets trygge rammer.

NOGLE AF DINE MASSØRER

Alle dine massører er forsikret af - Læs mere.

VÆRDI

MERE TID

Spar ventetid og rejsetid. Se kalenderen, og bestil tid når det passer dig.

HOS DIG

Din massør kommer til dig! Sports, fysiurgisk og velvære massage i dit hjem eller på dit kontor.

DEN RETTE MASSØRER

Alle dine massører er nøje udvalgte, baggrundstjekket, og eksamineret i fysiologi, anatomi og massage.

Den rette pris

Vi har gode priser, da massøren sparer behovet for en dyr klinik.

VI ER STOLTE AF

RaskRask har fået den gyldne fugl 2016
Mikrolegat
Startup Weekend Aarhus Health 2015
4,9 / 5
stars

af 160+ anmeldelser

MASSAGE NOERRESUNDBY

RASKRASK OG MASSAGE I NOERRESUNDBY

Raskrask er et nyere firma, som med et moderne koncept vil levere massage på en innovative måde, således at sundhed og helbred kan komme tilbage i fokus i en travle hverdag. Vi har et samarbejde med de bedste massører, for at kunne levere den bedste service til din hoveddør. Hos RaskRask kan du bestille en tid, og booke en massør til Nørresundby, som ved aftalt tid kommer hjem til dig og udføre en massage af den højeste kvalitet.

HER KOMMER VI RUNDT – FÅ MASSAGE I NOERRESUNDBY

Det glæder os at fortælle at RaskRask nu også vil levere massage i Noerresundby. Du kan finde information omkring, hvilke massører der dækker dit område på siden massører.

Hvis din bopæl ligger i en af Noerresundby nærliggende byer, men ikke tilhøre en af vores postnumre, kan du altid tage kontakte til os på vores telefonnummer – vi kan muligvis finde en løsning, hvis du bor tæt på Noerresundby eller Aalborg.

NOERRESUNDBY OG MASSAGE

Noerresundby i Aalborg kommune ligger i Vendsyssel en smule nord for Limfjorden og forbinder sig til Aalborg som byen er forstad til ved hjælp af Limfjordsbroen. Inde i byens centrum findes blandt andet Noerresundby Kirke, Noerresundby Torv, og Limfjordsbroen ses også her.

Vestligt for Noerresundby ligger bydelen Lindholm som har Lindholm Station, som blev indviet i 2002. Lindholm station har en busforbindelse der går mod Aalborg Lufthavn, som ligger yderligere nordvest for Noerresundby over Limfjorden.

Noerresundby har også et komplet Idrætscenter, med mulighed for udøvelse af de fleste sportsgrene. I sammenhæng med idrætscenteret har byen en svømmehal, som også bliver anvendt i nogle sportsgrenene. Hvis du udøver sport her, kunne du overveje at bestille en massør en af dagene – de kan hjælpe hvis du er blevet øm en dag.

NOERRESUNDBY HISTORIE

Før 1858 var Noeresundby flere gange blevet hindret i at blive til en handelsplads, men blev i 1900 endelig forhøjet til en købstad på trods af alting. Her begyndte byens historie for alvor. Fabrikker ville blive bygget til, og i slutningen af 1920 havde Noeresundby fået en stor mængde industrielle anlæg og fremstod som en stor industriby. Herunder var der kendte Cementfabrikker, jernstøberier, samt svovlsyrefabrikken ”Limfjorden” og mange flere.

Det var i 1933 at man havde besluttet at nedlægge Pontonbroen og begyndte byggeri på Limfjordsbroen samme sted. I 1938 åbnede provinsens første lufthavn, i form af Aalborg lufthavn omkring 6 kilometer nordvest fra Aalborg.

MASSAGE – DEN FØRSTE TANKE

Når man slår sig, er det helt normalt at det første der falder en ind, er hvor god en massage kunne være for at lindre smerten mest muligt. Det ligger dybt i os, at en dygtig massør der giver professionel massage vil være den bedste og hurtigste måde at hele på. Massage er en investering i kroppens velvære, og har en stærk forbindelse til mentalt helbred. Sammen er dette en vejbane for professionel massage som vi kender nu til dags.

ØMME MUSKLER OG DIN TRÆNING

Vi har alle været der efter træning, især dagen efter, hvor man er øm i hele kroppen, og der bare ikke er noget at gøre ved det. Dette sker fordi at kroppen forsøger at helbrede lokal vævsskade, også kendt som inflammation. Hvis kroppen ikke kan nå at hele på en dag, føles ens muskler varme og udmattet den næste dag. Massage kan være en god måde at både lindre smerten og forkorte helingsprocessen, både udført efter træning men også dagene efter.

REDUCERING AF SMERTER

Den mest normale anvendelse af massage er at forebygge mod fremtidige skader, eller sænke smerten efter en skade, og fungere mod mange forskellige former for smerte. I mange tilfælde har det vist sig at folk der gentagende modtager massage har oplevet effekter på samme niveau som medicinal behandling af smerte. Undersøgelser viser at op til 36% af massageterapi mod rygsmerte reducere smerten til et niveau hvor medicin ikke længere er nødvendigt. Ved at massere ømme eller stive områder, skabes et forbedret blodomløb og reduceres smerte fra arbejds- eller sportsskader. Der er også mulighed for at modtage massage for at kæmpe imod hovedpine eller gigt relaterede smerter.

SKADER – KONTAKT EN LÆGE

Vi foreslår at det første du går efter en skade, især større skader, er at kontakt en læge og få en diagnose. Massage kan gøre mange ting, men hjælpe ikke imod en forstuvning eller et knoglebrud. Ved du dog hvad skaden består af, og har fået behandling råd, kan en massage gøre underværker mod smerte, og samtidig øge kroppens helingsproces. Hvis smerten kan være langvarig, kan flere massager have en positiv effekt, og forkorte helingsperiode drastisk.

MASSAGE I NOERRESUNDBY – EFTER DIT BEHOV

Her hos RaskRask er det vigtigste for os at du får netop den massage der er bedst til dig, og vores massører udøver af den grund flere former for massage- og behandlingsteknikker for at kunne levere den bedste service.

Hvis der er snak om en form for fysisk skade, sket i sammenhæng med en hobby eller arbejde, kan en hårdt tagende sportsmassage i Noerresundby, som fokusere på det dybere væv, være med til at forkorte helingsprocessen. Er der derimod tale om et behov for afslapning, kan en wellnessmassage med bløde greb og længere tag, have en lindrende effekt på det mentale helbred, og reducere stress og angst.

ER DU ØM EFTER MASSAGE?

Det kan forekomme at man bliver øm efter en massage, specielt hvis det er din første gang. Det kan føles lidt som dagen efter en hård træningsdag. Dette er helt naturligt og skyldes at musklerne i kroppen udskiller affaldsstoffer.

Vi opfordrer til at blive liggende et stykke tid efter massagen er færdig, og give kroppen mulighed for at falde til, og finde sit tempo igen.

ER DET NØDVENDIGT AT DRIKKE VAND?

Det er ikke nogen regel at man skal drikke vand, men vi opfordrer dog til at overveje det. Efter en massage kan kroppen få brug for nyt vand, da musklerne vil begynde at skille sig af med affaldsstoffer. De vil så komme ud i blodomløbet og bagefter ud af kroppen ved hjælp af urinen. Et koldt glas vand kan hjælpe med at gøre den proces lettere, og ellers gør dig klar på at tørsten kan sætte sig ind efterfølgende.

NOERRESUNDBY AKUT TID

RaskRask tilbyder også akut tid, hvor du kan få behandling hurtigst muligt hvis behovet skulle vise sig. Hvis du bestiller en akut tid sender vi en S.O.S signal ud til vores massører i området, og vil se om vi kan finde dig en behandling hurtigts muligt.

SPORTSMASSAGE NOERRESUNDBY

HVORFOR SKAL DU VÆLGE SPORTSMASSAGE I NOERRESUNDBY?

Hvis du er et af de mennesker der udøver regelmæssig motion eller er en elitesportsudøver, kan en sportsmassage gøre underværker for dine muskler. Når vi dyrker motion danner vores muskler flere forskellige former for affaldsstoffer som ikke altid er lige lette for kroppen at slippe af med og kan hobe sig op. Ved hjælp af en speciel massageteknik med tværgående og dybe strøg, øges kroppens blodomløb og dermed musklernes evne til at udskille disse affaldsstoffer og opløse nogle af muskelspændingerne.

ØMME MUSKLER DAGEN EFTER

Det er meget normalt at få ømme muskler efter sportsudøvelse, det er en helt normal del af muskelopbyggelse. Når muskelfibrene nedbrydes og skal genopbygges stærkere, kan de dog blive utroligt ømme.

En sportsmassage kan reducere denne ømhed, og tilmed øge kroppens evne til at genopbygge stærkere muskelfibre og ende i et bedre resultat.

SMERTER – ET ADVARSELSSIGNAL

Muskel- og ledsmerter kan fremkomme hvis du er kommet til skade under træning. Det er kroppens måde at signalere at noget er gået galt. En mere velkendt form for smerte er når man får ondt i knæene efter en løbetur. Det er vigtigt at holde øje med disse smerter, da de kan være et tegn på en mere alvorlig skade som du skal have undersøgt.

FYSIURGISK MASSAGE NOERRESUNDBY

HVORFOR SKAL DU VÆLGE FYSIURGISK MASSAGE

En fysiurgisk massage fokuserer på at behandle den anatomiske opbygning af kroppen, hvor der bearbejdes på muskelspændinger og myoser ved hjælp af dybe og tværgående strøg. Her anvendes der forskellige for behandlingsteknikker for at give en massage specielt tilpassede det du har brug for.

SPÆNDINGER OG FYSIURGISK MASSAGE

Vi kender alle det med at man har en helt normalt dag, og pludselig gør nakken bare vanvittig ondt. Dette sker fordi kroppen hele tiden er under belastning i en travl hverdag, og på et tidspunkt vil noget give efter. Smerten er det første tegn på at en muskel er blevet brugt for meget. I Noerresundby kan du nu bestille en fysiurgisk massage hjem til dig selv, som kan løsne op i alle de spændinger du får i løbet af hverdagen. Denne behandling kan også forebygge og styrke imod skader i fremtiden.

HOVEDPINE PROBLEMER – MASSAGE KAN LINDRE

Hovedpiner forekommer også tit i forbindelse med kontorarbejde. Det er oftest i form af en ubehagelig smerte der løber ned af nakken og op i bagenden af hovedet. Det er lidt som at have et konstant tryk i hovedet der ikke vil gå væk. Disse former for smerte kan ofte være fordi der er muskelspænding i en anden del af kroppen eller op af nakken, og en fysiurgisk massage kan gøre underværke for at reducere presset.

SKADER – HVAD KAN EN FYSIURGISK MASSAGE GØRE FOR DIG?

Vores krop er meget dygtig til at signalere omkring et beskadiget område, og det er vigtigt at være opmærksom på, således at mindre skavanker ikke bliver til en alvorlig skade. Mange mindre skader kan forekomme i en helt almindelig hverdag, og sker når en muskel bliver overbelastet eller brugt forkert.

Hvis du er nervøs for at en skade kunne blive værre, kan en fysiurgisk massage hjælpe kroppen med at hele, og give dig øget afslapning i det beskadiget område. Det kan også være med til at forebygge for fremtidige skader.

STRESS OG HVORDAN DU KAN UNDGÅ DET

Stress i hverdagen kan have en negativ påvirkning på kroppen og kan medfølge at man er mere modtagelig for spændinger og hovedpiner. Når man ikke har fuld fokus på hvad man laver ved at stresse over andre ting, kan man ende med at komme til skade. En Wellness massage kan slå to fluer med et smæk, ved at løsne spændinger op og lindre smerte fra en skade, men også frigive stoffer, som er direkte forbundet med glæde og velvære. Stress kan især bygge sig op i kroppen og behandles hvis man venter barn, da graviditet lægger ekstra belastning på især lænden. En Gravid massage kan gøre hele oplevelsen mindre smertefuld og stressfuld.