Massage Nørresundby | RaskRask

Massage i dit hjem
i Nørresundby

Bestil en professionel massør hjem i stuen

FÅ EN MASSAGE

Bor du i Nørresundby kan du nu fü massagen i stuen

Nørresundby byder pĂĽ mange fritidsaktiviteter, og med sin flotte natur er det oplagt at leve et sundt og aktivt liv. Massage er ofte en del af denne livsstil og hjĂŚlper dig ogsĂĽ mod skader. Som et helt nyt koncept kan du nu fĂĽ massagen der hvor du er, nĂĽr du har brug for den. Vores professionelle massører kommer til dig med briks, faglighed og et kĂŚmpe smil. RaskRask – VelvĂŚre skal vĂŚre for alle.

SĂĽdan fungerer RaskRask

kalender icon, bestil en massør online

Book en professionel massage nĂĽr det passer dig

massøren kører til dig

Din massør kører til dig med massagebriks

massage i dit hjem

Nyd en afslappende behandling i hjemmets trygge rammer

Anmeldelser og omtale

Alt for damerne logo
jp finans logo
Børsen logo
berlingske logo
jyske bank tv logo
ekstra bladet logo

Massage Priser

Sports-, VelvĂŚre- eller Fysiurgisk Massage

45min massage pris
60min massage pris
75min massage pris
Parmassage pris

Med i prisen: transportudgifter, massagebriks, massageolie

NOGLE AF DINE MASSØRER

Dine massører er nøje udvalgte, eksamineret og forsikret af tryg logo. Sü du er altid i gode hÌnder.

raskrask massør Ulla

KØBENHAVN

ULLA

raskrask massør Johannes

KØBENHAVN

JOHANNES

raskrask massør Rikke

AARHUS

RIKKE

raskrask massør Adriana

FYN

ADRIANA

VI STØTTER

Nür du booker hos RaskRask, hjÌlper du os med at støtte

massanga hospital
WWF logo

Vi Er Stolte Af

Priser, legater og anerkendelser

den gyldne fugl 2016
mikrolegat logo
startup weekend aarhus health 2015

Book Din Massage Nu

Skriv dit postnummer, vÌlg din massør, og find en ledig tid der passer dig

Bestil massage

Billede af Raskrask massage

RaskRask og massage i nørresundby

Raskrask er et nyere firma, som med et moderne koncept vil levere massage pü en innovative müde, süledes at sundhed og helbred kan komme tilbage i fokus i en travle hverdag. Vi har et samarbejde med de bedste massører, for at kunne levere den bedste service til din hoveddør. Hos RaskRask kan du bestille en tid, og booke en massør til Nørresundby, som ved aftalt tid kommer hjem til dig og udføre en massage af den højeste kvalitet.

Her kommer vi rundt – fĂĽ massage i nørresundby

Det glĂŚder os at fortĂŚlle at RaskRask nu ogsĂĽ vil levere massage i Nørresundby. Du kan finde information omkring, hvilke massører der dĂŚkker dit omrĂĽde pĂĽ siden massører. Hvis din bopĂŚl ligger i en af Nørresundby nĂŚrliggende byer, men ikke tilhøre en af vores postnumre, kan du altid tage kontakte til os pĂĽ vores telefonnummer – vi kan muligvis finde en løsning, hvis du bor tĂŚt pĂĽ Nørresundby eller Aalborg.

Hos RaskRask kan du frit vÌlge mellem forskellige massageformer. VÌlg mellem sportsmassage, fysiurgisk massage, firmamassage, gravid massage, massage pü hotel, massage for mødregrupper, massage efter fødsel, rygmassage, nakke massage, parmassage og eventmassage.

Nørresundby og massage

Nørresundby i Aalborg kommune ligger i Vendsyssel en smule nord for Limfjorden og forbinder sig til Aalborg som byen er forstad til ved hjÌlp af Limfjordsbrøn. Inde i byens centrum findes blandt andet Nørresundby Kirke, Nørresundby Torv, og Limfjordsbrøn ses ogsü her.

Vestligt for Nørresundby ligger bydelen Lindholm som har Lindholm Station, som blev indviet i 2002. Lindholm station har en busforbindelse der gür mod Aalborg Lufthavn, som ligger yderligere nordvest for Nørresundby over Limfjorden.

Nørresundby har ogsĂĽ et komplet IdrĂŚtscenter, med mulighed for udøvelse af de fleste sportsgrene. I sammenhĂŚng med idrĂŚtscenteret har byen en svømmehal, som ogsĂĽ bliver anvendt i nogle sportsgrenene. Hvis du udøver sport her, kunne du overveje at bestille en massør en af dagene – de kan hjĂŚlpe hvis du er blevet øm en dag.

Nørresundby historie

Før 1858 var Nøresundby flere gange blevet hindret i at blive til en handelsplads, men blev i 1900 endelig forhøjet til en købstad pĂĽ trods af alting. Her begyndte byens historie for alvor. Fabrikker ville blive bygget til, og i slutningen af 1920 havde Nøresundby fĂĽet en stor mĂŚngde industrielle anlĂŚg og fremstod som en stor industriby. Herunder var der kendte Cementfabrikker, jernstøberier, samt svovlsyrefabrikken “Limfjorden” og mange flere.

Det var i 1933 at man havde besluttet at nedlÌgge Pontonbrøn og begyndte byggeri pü Limfjordsbrøn samme sted. I 1938 übnede provinsens første lufthavn, i form af Aalborg lufthavn omkring 6 kilometer nordvest fra Aalborg.

Massage – den første tanke

Nür man slür sig, er det helt normalt at det første der falder en ind, er hvor god en massage kunne vÌre for at lindre smerten mest muligt. Det ligger dybt i os, at en dygtig massør der giver professionel massage vil vÌre den bedste og hurtigste müde at hele pü. Massage er en investering i kroppens velvÌre, og har en stÌrk forbindelse til mentalt helbred. Sammen er dette en vejbane for professionel massage som vi kender nu til dags.

Billede af Raskrask massage

Massage hjĂŚlper pĂĽ det meste

Ømme muskler og din trÌning

Vi har alle vÌret der efter trÌning, isÌr dagen efter, hvor man er øm i hele kroppen, og der bare ikke er noget at gøre ved det. Dette sker fordi at kroppen forsøger at helbrede lokal vÌvsskade, ogsü kendt som inflammation. Hvis kroppen ikke kan nü at hele pü en dag, føles ens muskler varme og udmattet den nÌste dag. Massage kan vÌre en god müde at büde lindre smerten og forkorte helingsprocessen, büde udført efter trÌning men ogsü dagene efter.

Reducering af smerter

Den mest normale anvendelse af massage er at forebygge mod fremtidige skader, eller sÌnke smerten efter en skade, og fungere mod mange forskellige former for smerte. I mange tilfÌlde har det vist sig at folk der gentagende modtager massage har oplevet effekter pü samme niveau som medicinal behandling af smerte. Undersøgelser viser at op til 36% af massageterapi mod rygsmerte reducere smerten til et niveau hvor medicin ikke lÌngere er nødvendigt. Ved at massere ømme eller stive omrüder, skabes et forbedret blodomløb og reduceres smerte fra arbejds- eller sportsskader. Der er ogsü mulighed for at modtage massage for at kÌmpe imod hovedpine eller gigt relaterede smerter.

Skader – kontakt en læge

Vi foreslür at det første du gür efter en skade, isÌr større skader, er at kontakt en lÌge og fü en diagnose. Massage kan gøre mange ting, men hjÌlpe ikke imod en forstuvning eller et knoglebrud. Ved du dog hvad skaden bestür af, og har füet behandling rüd, kan en massage gøre undervÌrker mod smerte, og samtidig øge kroppens helingsproces. Hvis smerten kan vÌre langvarig, kan flere massager have en positiv effekt, og forkorte helingsperiode drastisk.

akut tid

Massage i nørresundby – efter dit behov

Her hos RaskRask er det vigtigste for os at du für netop den massage der er bedst til dig, og vores massører udøver af den grund flere former for massage- og behandlingsteknikker for at kunne levere den bedste service. Hvis der er snak om en form for fysisk skade, sket i sammenhÌng med en hobby eller arbejde, kan en hürdt tagende sportsmassage i Nørresundby, som fokusere pü det dybere vÌv, vÌre med til at forkorte helingsprocessen. Er der derimod tale om et behov for afslapning, kan en wellnessmassage med bløde greb og lÌngere tag, have en lindrende effekt pü det mentale helbred, og reducere stress og angst.

Er du øm efter massage?

Det kan forekomme at man bliver øm efter en massage, specielt hvis det er din første gang. Det kan føles lidt som dagen efter en hürd trÌningsdag. Dette er helt naturligt og skyldes at musklerne i kroppen udskiller affaldsstoffer. Vi opfordrer til at blive liggende et stykke tid efter massagen er fÌrdig, og give kroppen mulighed for at falde til, og finde sit tempo igen.

Er det nødvendigt at drikke vand?

Det er ikke nogen regel at man skal drikke vand, men vi opfordrer dog til at overveje det. Efter en massage kan kroppen fü brug for nyt vand, da musklerne vil begynde at skille sig af med affaldsstoffer. De vil sü komme ud i blodomløbet og bagefter ud af kroppen ved hjÌlp af urinen. Et koldt glas vand kan hjÌlpe med at gøre den proces lettere, og ellers gør dig klar pü at tørsten kan sÌtte sig ind efterfølgende.

Billede af Raskrask massage

Hvorfor skal du vÌlge sportsmassage i nørresundby?

Hvis du er et af de mennesker der udøver regelmÌssig motion eller er en elitesportsudøver, kan en sportsmassage gøre undervÌrker for dine muskler. Nür vi dyrker motion danner vores muskler flere forskellige former for affaldsstoffer som ikke altid er lige lette for kroppen at slippe af med og kan hobe sig op. Ved hjÌlp af en speciel massageteknik med tvÌrgüende og dybe strøg, øges kroppens blodomløb og dermed musklernes evne til at udskille disse affaldsstoffer og opløse nogle af muskelspÌndingerne.

Ømme muskler dagen efter er normalt, men for meget kan vÌre en advarsel

Det er meget normalt at fü ømme muskler efter sportsudøvelse, det er en helt normal del af muskelopbyggelse. Nür muskelfibrene nedbrydes og skal genopbygges stÌrkere, kan de dog blive utroligt ømme. En sportsmassage kan reducere denne ømhed, og tilmed øge kroppens evne til at genopbygge stÌrkere muskelfibre og ende i et bedre resultat. Muskel- og ledsmerter kan fremkomme hvis du er kommet til skade under trÌning. Det er kroppens müde at signalere at noget er güet galt. En mere velkendt form for smerte er nür man für ondt i knÌene efter en løbetur. Det er vigtigt at holde øje med disse smerter, da de kan vÌre et tegn pü en mere alvorlig skade som du skal have undersøgt.

Skader – hvad kan en fysiurgisk massage gøre for dig?

Vores krop er meget dygtig til at signalere omkring et beskadiget omrüde, og det er vigtigt at vÌre opmÌrksom pü, süledes at mindre skavanker ikke bliver til en alvorlig skade. Mange mindre skader kan forekomme i en helt almindelig hverdag, og sker nür en muskel bliver overbelastet eller brugt forkert. Hvis du er nervøs for at en skade kunne blive vÌrre, kan en fysiurgisk massage hjÌlpe kroppen med at hele, og give dig øget afslapning i det beskadiget omrüde. Det kan ogsü vÌre med til at forebygge for fremtidige skader.

billede af fysiurgisk massage

Hvorfor skal du vĂŚlge fysiurgisk massage

Vi kender alle det med at man har en helt normalt dag, og pludselig gør nakken bare vanvittig ondt. Dette sker fordi kroppen hele tiden er under belastning i en travl hverdag, og pü et tidspunkt vil noget give efter. Smerten er det første tegn pü at en muskel er blevet brugt for meget. En fysiurgisk massage fokuserer pü at behandle den anatomiske opbygning af kroppen, hvor der bearbejdes pü muskelspÌndinger og myoser ved hjÌlp af dybe og tvÌrgüende strøg. Her anvendes der forskellige for behandlingsteknikker for at give en massage specielt tilpassede det du har brug for. I Nørresundby kan du nu bestille en fysiurgisk massage hjem til dig selv, som kan løsne op i alle de spÌndinger du für i løbet af hverdagen. Denne behandling kan ogsü forebygge og styrke imod skader i fremtiden.

Hovedpine problemer – massage kan lindre

Hovedpiner forekommer ogsü tit i forbindelse med kontorarbejde. Det er oftest i form af en ubehagelig smerte der løber ned af nakken og op i bagenden af hovedet. Det er lidt som at have et konstant tryk i hovedet der ikke vil gü vÌk. Disse former for smerte kan ofte vÌre fordi der er muskelspÌnding i en anden del af kroppen eller op af nakken, og en fysiurgisk massage kan gøre undervÌrke for at reducere presset.

Stress og hvordan du kan undgĂĽ det

Stress i hverdagen kan have en negativ püvirkning pü kroppen og kan medfølge at man er mere modtagelig for spÌndinger og hovedpiner. Nür man ikke har fuld fokus pü hvad man laver ved at stresse over andre ting, kan man ende med at komme til skade. En Wellness massage kan slü to fluer med et smÌk, ved at løsne spÌndinger op og lindre smerte fra en skade, men ogsü frigive stoffer, som er direkte forbundet med glÌde og velvÌre. Stress kan isÌr bygge sig op i kroppen og behandles hvis man venter barn, da graviditet lÌgger ekstra belastning pü isÌr lÌnden. En Gravid massage kan gøre hele oplevelsen mindre smertefuld og stressfuld.