Massage i Hobro fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage
i Hobro

Professionel massage
i Hobro

Massør kører hjem til dig

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Covid-19 retningslinjer - læs mere

Sådan fungerer massage i Hobro

Spar vente- og rejsetid med en massage i dit hjem i Hobro

 • massage i hobro

  Hobro ligger i bunden af Mariager Fjord og giver navn til beliggenheden i Hobro Sogn. Byen er en af de ældste byer i Danmark, og området har været beboet siden år 980, da vikingeborgen Fyrkat blev grundlagt. Den nok mest kendte hobrogenser er den verdensberømte racerkører Tom Kristensen, som er født og opvokset i Hobro. På trods af et indbyggertal på blot 12.000 havde Hobro også et fodboldhold i Danmarks bedste række. Holdet havde fornøjelsen af at spille i Superligaen fra efteråret 2014 til forårssæsonens afslutning 2019. Den daværende trup, som sikrede den sensationelle oprykning bestod blandt andet af deltidslandmænd, gymnasielærere og studerende.

  RaskRask er kommet til byen, og vores lokale massører står altid klar til at hjælpe, hvad enten det drejer sig om lidt opfriskende velvære massage eller en dybdegående sportsmassage.

 • nem og billig massage i hobro

  Vores massagekoncept gør det nu muligt for dig at få massage hjemme privat. Hverdagens travle arbejdstider er kendt for at kunne give stress, smerter og spændinger i kroppen, og er et stigende problem i Danmark. Derfor tilbyder RaskRask massage et sted, hvor du kan føle dig tryg og ikke er afhængig af klinikkens åbningstider – hjemme hos dig selv. Massagen er for dig som dyrker sport, har en travl hverdag, er gravid eller bare har lyst til at forkæle kroppen og med afslapning og velvære.

  RaskRask tager sig af alle administrative opgaver, så fagpersonen kan koncentrere og fokusere på at give dig den bedste service og behandling.

 • massage koncept skabt til dig

  Med vores koncept kan du få massage-behandling i Hobros skønne omgivelser, og hurtigt være på toppen igen. Uanset om du har brug for en perfekt afslutning på en gåtur i naturen eller en sportsmassage efter fodbold, kan vores massører komme hjem til dig. Du får en dyb massage, som løsner op i muskler og led og giver dig fornyet energi. Nogle har brug for en mere dybdegående massage, hvor der tages hårdere fat, og der løsnes op for bindevævet. Andre vil have en mere blid massage, som forebygger og afhjælper stress. Du kan ringe til os i dag, så vi sammen kan finde ud af hvilken type massage du har brug for.

briks-køkkenrulle-håndklæde
 • fordele ved at få en massør til dit hjem

  Der er mange gode grunde til at få en massør hjem i vante omgivelser. Efter én massage i dit daglige miljø, er det muligt at forstå de specifikke behov eller udfordringer du måtte have. Du kan også formidle dine udfordringer i en klinik, men det kan være svært for massøren at forstå dine behov fuldt ud, når de ikke kan se dig i dine daglige omgivelser.

  Massøren har massagebriks, så du ligger bedst muligt. Du skal altså blot have dit eget lagen klar til massagen. Fordi massagen foregår i hjemmet, vil de fleste kunne slappe meget mere af under massagen, end de kan på en klinik.

 • stort udvalg af massage ydelser

  RaskRask har massagen til alle lejligheder. Find netop den massage, der passer til dig. Vi tilbyder velvære-massagen til de, som ønsker at slappe- og stress af i hjemmet. Vi har sportsmassage til alle motionister og sportsentusiaster, samt derudover, vi har den mere dybdegående fysiurgiske massage til dem, som døjer med længerevarende spændinger og myoser. Da massage i sig selv giver kroppen en bedre blodcirkulation, hvilket på længere sigt medfører lavere blodtryk. Teknikken fremmer blodgennemstrømningen, hvor trykket tillader nyt blod at komme ind i de trafikerede områder.

  Vælg bl.a. mellem massage efter fødsel, der fokuserer på at få kroppen tilbage, eller en parmassage, der deler velvære til to.

 • hvem er raskrask?

  RaskRask er et velvære koncept skabt til den moderne verden. Udviklet på baggrund af deleøkonomiske principper, tager vi os af det administrative arbejde, samt markedsføring. Dette giver frihed og overskud til vores dygtige og professionelle massører. Vi gør op med de dyre klinikker og centre og kommer direkte ud til kunden, dér hvor de har behov for det. Kunden skal blot vælge en lokation og stille et lokale til rådighed. På den måde, sparer massøren for høje klinikudgifter, og kunden sparer både tid og rejsebesvær. En smart løsning, som gavner begge parter.

  RaskRask startede som et iværksætter projekt tilbage i 2015 i Aarhus, og dækker i dag hele landet, hvor vi har hjulpet flere tusinde glade kunder med at få mere velvære til hverdagen.

Mød dine massører i Hobro

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage i Hobro her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage