Massage i Hobro fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage i Hobro

i dit hjem eller på arbejdspladsen

house-iconI dit hjem
office-iconFirmamassage

Massage i hjemmets trygge rammer, når det passer dig. Til øget velvære og lindring af stress og spændinger.

200+ behandlere

Forsikret af Tryg logo

Skjold

Du og dit hjem er forsikrede under behandlingen.

Læs mere

Kvalitetsgaranti

Badge

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse hver gang.

Læs mere

Presseomtale

TV2 logo Børsen logo ALT. logo Femina logo Jyllands Posten logo Berlingske logo

Velvære på dine vilkår i Hobro

Forkæl dig selv med en professionel og kvalitetsbevidst massage i hjemmets trygge rammer. Eller få en massageordning på arbejdspladsen, der øger medarbejdernes trivsel og velvære.

Kunde der indtaster adresse

Indtast din adresse

Vælg mellem massage til privat og erhverv og find den løsning, der passer til dig.

Kunde og behandler mødes

Vi kører hjem til dig

Behandleren medbringer det nødvendige udstyr og tilpasser behandlingen til dig.

Behandler der giver massage til kunde

Altid i gode hænder

Alle vores behandlere er nøje udvalgte, eksaminerede og forsikrede af Tryg logo

Massage til alle behov

Vores behandlere kører hjem til dig eller til din arbejdsplads med det nødvendige udstyr, så du kan nyde en tryg og professionel behandling, når det passer dig. Til priser hvor alle kan være med.

Mød dine behandlere i Hobro

200+ professionelle behandlere, står klar til at hjælpe dig i hele landet.

RaskRask behandler Tórstein
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Tina S
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Marianne L
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Else P
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Joseph
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Carsten A
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Poul K
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Henrik Gu
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Christiane O
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Oksana S
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Pia F
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Alexander L
Trustpilot 5-stars

Alle behandlere er sundhedsfagligt uddannede, nøje udvalgte og forsikrede af Tryg logo Indtast din adresse for at se alle vores behandlere i dit område.

En dejlig massage fra en massør, der arbejder hos RaskRask

Fordele ved at få en massør til dit hjem

Der er mange gode grunde til at få en massør hjem i vante omgivelser. Efter én massage i dit daglige miljø, er det muligt at forstå de specifikke behov eller udfordringer du måtte have. Du kan også formidle dine udfordringer i en klinik, men det kan være svært for massøren at forstå dine behov fuldt ud, når de ikke kan se dig i dine daglige omgivelser.

Massøren har massagebriks, så du ligger bedst muligt. Du skal altså blot have dit eget lagen klar til massagen. Fordi massagen foregår i hjemmet, vil de fleste kunne slappe meget mere af under massagen, end de kan på en klinik.

stort udvalg af massage ydelser

RaskRask har massagen til alle lejligheder. Find netop den massage, der passer til dig. Vi tilbyder velvære-massagen til de, som ønsker at slappe- og stress af i hjemmet. Vi har sportsmassage til alle motionister og sportsentusiaster, samt derudover, vi har den mere dybdegående fysiurgiske massage til dem, som døjer med længerevarende spændinger og myoser. Da massage i sig selv giver kroppen en bedre blodcirkulation, hvilket på længere sigt medfører lavere blodtryk. Teknikken fremmer blodgennemstrømningen, hvor trykket tillader nyt blod at komme ind i de trafikerede områder.

Vælg bl.a. mellem massage efter fødsel, der fokuserer på at få kroppen tilbage, eller en parmassage, der deler velvære til to.

hvem er raskrask?

RaskRask er et velvære koncept skabt til den moderne verden. Udviklet på baggrund af deleøkonomiske principper, tager vi os af det administrative arbejde, samt markedsføring. Dette giver frihed og overskud til vores dygtige og professionelle massører. Vi gør op med de dyre klinikker og centre og kommer direkte ud til kunden, dér hvor de har behov for det. Kunden skal blot vælge en lokation og stille et lokale til rådighed. På den måde, sparer massøren for høje klinikudgifter, og kunden sparer både tid og rejsebesvær. En smart løsning, som gavner begge parter.

RaskRask startede som et iværksætter projekt tilbage i 2015 i Aarhus, og dækker i dag hele landet, hvor vi har hjulpet flere tusinde glade kunder med at få mere velvære til hverdagen.

Fingeren på pulsen

Modtag særlige tilbud og gode råd til en sund hverdag med mere velvære.

Massage i Hobro

Hobro ligger i bunden af Mariager Fjord og giver navn til beliggenheden i Hobro Sogn. Byen er en af de ældste byer i Danmark, og området har været beboet siden år 980, da vikingeborgen Fyrkat blev grundlagt. Den nok mest kendte hobrogenser er den verdensberømte racerkører Tom Kristensen, som er født og opvokset i Hobro. På trods af et indbyggertal på blot 12.000 havde Hobro også et fodboldhold i Danmarks bedste række. Holdet havde fornøjelsen af at spille i Superligaen fra efteråret 2014 til forårssæsonens afslutning 2019. Den daværende trup, som sikrede den sensationelle oprykning bestod blandt andet af deltidslandmænd, gymnasielærere og studerende.

RaskRask er kommet til byen, og vores lokale massører står altid klar til at hjælpe, hvad enten det drejer sig om lidt opfriskende velvære massage eller en dybdegående sportsmassage.

Nem og overkommelig massage i Hobro

Vores massagekoncept gør det nu muligt for dig at få massage hjemme privat. Hverdagens travle arbejdstider er kendt for at kunne give stress, smerter og spændinger i kroppen, og er et stigende problem i Danmark. Derfor tilbyder RaskRask massage et sted, hvor du kan føle dig tryg og ikke er afhængig af klinikkens åbningstider – hjemme hos dig selv. Massagen er for dig som dyrker sport, har en travl hverdag, er gravid eller bare har lyst til at forkæle kroppen og med afslapning og velvære.

RaskRask tager sig af alle administrative opgaver, så fagpersonen kan koncentrere og fokusere på at give dig den bedste service og behandling.

Massage koncept skabt til dig

Med vores koncept kan du få massage-behandling i Hobros skønne omgivelser, og hurtigt være på toppen igen. Uanset om du har brug for en perfekt afslutning på en gåtur i naturen eller en sportsmassage efter fodbold, kan vores massører komme hjem til dig. Du får en dyb massage, som løsner op i muskler og led og giver dig fornyet energi. Nogle har brug for en mere dybdegående massage, hvor der tages hårdere fat, og der løsnes op for bindevævet. Andre vil have en mere blid massage, som forebygger og afhjælper stress. Du kan ringe til os i dag, så vi sammen kan finde ud af hvilken type massage du har brug for.

Massagebriks der er gjort rent og klar til en kunde
Raskrask team

Vi passer godt på behandlerne så de kan passe godt på dig

Kom med bag kulissen og mød holdet bag RaskRask, som hverdag arbejder på at give dig og behandlerne de bedste forhold.

Læs mere

Det siger kunderne

Det er afgørende for os, at du får en god oplevelse hver eneste gang. Læs her hvad vores kunder siger om os.

Hvorfor vælge RaskRask?

Find tid til velvære i Hobro

Indtast din adresse og find en behandler i dit område.

Til toppen
<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> 31eb5425d9807205ea953e6b94dffc17db5d7da3