Massage i Hobro fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage
i Hobro

Professionel massage
i Hobro

Massør kører hjem til dig

Forsikret af Tryg logo

I samarbejde med RaskRask, Tryg logo har sammensat en forsikring, der giver tryghed.

Læs mere

Kvalitetsgaranti

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse hver gang.

Læs mere

Presseomtale

Firmamassage

Sådan fungerer vores massage i Hobro

Massage book

Tid til det vigtige

Bestil din professionelle massage når det passer dig. Så du får tid til der betyder noget

Massage i dit hjem

Velvære bragt til døren

Få din massage det mest afslappende sted i verden - i dit hjems trygge rammer

Få massage

Altid i gode hænder

Alle vores massører er nøje udvalgte, eksaminerede og forsikret af

Massage i Hobro

Hobro ligger i bunden af Mariager Fjord og giver navn til beliggenheden i Hobro Sogn. Byen er en af de ældste byer i Danmark, og området har været beboet siden år 980, da vikingeborgen Fyrkat blev grundlagt. Den nok mest kendte hobrogenser er den verdensberømte racerkører Tom Kristensen, som er født og opvokset i Hobro. På trods af et indbyggertal på blot 12.000 havde Hobro også et fodboldhold i Danmarks bedste række. Holdet havde fornøjelsen af at spille i Superligaen fra efteråret 2014 til forårssæsonens afslutning 2019. Den daværende trup, som sikrede den sensationelle oprykning bestod blandt andet af deltidslandmænd, gymnasielærere og studerende.

RaskRask er kommet til byen, og vores lokale massører står altid klar til at hjælpe, hvad enten det drejer sig om lidt opfriskende velvære massage eller en dybdegående sportsmassage.

Nem og overkommelig massage i Hobro

Vores massagekoncept gør det nu muligt for dig at få massage hjemme privat. Hverdagens travle arbejdstider er kendt for at kunne give stress, smerter og spændinger i kroppen, og er et stigende problem i Danmark. Derfor tilbyder RaskRask massage et sted, hvor du kan føle dig tryg og ikke er afhængig af klinikkens åbningstider – hjemme hos dig selv. Massagen er for dig som dyrker sport, har en travl hverdag, er gravid eller bare har lyst til at forkæle kroppen og med afslapning og velvære.

RaskRask tager sig af alle administrative opgaver, så fagpersonen kan koncentrere og fokusere på at give dig den bedste service og behandling.

Massage koncept skabt til dig

Med vores koncept kan du få massage-behandling i Hobros skønne omgivelser, og hurtigt være på toppen igen. Uanset om du har brug for en perfekt afslutning på en gåtur i naturen eller en sportsmassage efter fodbold, kan vores massører komme hjem til dig. Du får en dyb massage, som løsner op i muskler og led og giver dig fornyet energi. Nogle har brug for en mere dybdegående massage, hvor der tages hårdere fat, og der løsnes op for bindevævet. Andre vil have en mere blid massage, som forebygger og afhjælper stress. Du kan ringe til os i dag, så vi sammen kan finde ud af hvilken type massage du har brug for.

Massagebriks der er gjort rent og klar til en kunde

Fingeren på pulsen

Modtag særlige tilbud og gode råd til en sund hverdag med mere velvære.

En dejlig massage fra en massør, der arbejder hos RaskRask

Fordele ved at få en massør til dit hjem

Der er mange gode grunde til at få en massør hjem i vante omgivelser. Efter én massage i dit daglige miljø, er det muligt at forstå de specifikke behov eller udfordringer du måtte have. Du kan også formidle dine udfordringer i en klinik, men det kan være svært for massøren at forstå dine behov fuldt ud, når de ikke kan se dig i dine daglige omgivelser.

Massøren har massagebriks, så du ligger bedst muligt. Du skal altså blot have dit eget lagen klar til massagen. Fordi massagen foregår i hjemmet, vil de fleste kunne slappe meget mere af under massagen, end de kan på en klinik.

stort udvalg af massage ydelser

RaskRask har massagen til alle lejligheder. Find netop den massage, der passer til dig. Vi tilbyder velvære-massagen til de, som ønsker at slappe- og stress af i hjemmet. Vi har sportsmassage til alle motionister og sportsentusiaster, samt derudover, vi har den mere dybdegående fysiurgiske massage til dem, som døjer med længerevarende spændinger og myoser. Da massage i sig selv giver kroppen en bedre blodcirkulation, hvilket på længere sigt medfører lavere blodtryk. Teknikken fremmer blodgennemstrømningen, hvor trykket tillader nyt blod at komme ind i de trafikerede områder.

Vælg bl.a. mellem massage efter fødsel, der fokuserer på at få kroppen tilbage, eller en parmassage, der deler velvære til to.

hvem er raskrask?

RaskRask er et velvære koncept skabt til den moderne verden. Udviklet på baggrund af deleøkonomiske principper, tager vi os af det administrative arbejde, samt markedsføring. Dette giver frihed og overskud til vores dygtige og professionelle massører. Vi gør op med de dyre klinikker og centre og kommer direkte ud til kunden, dér hvor de har behov for det. Kunden skal blot vælge en lokation og stille et lokale til rådighed. På den måde, sparer massøren for høje klinikudgifter, og kunden sparer både tid og rejsebesvær. En smart løsning, som gavner begge parter.

RaskRask startede som et iværksætter projekt tilbage i 2015 i Aarhus, og dækker i dag hele landet, hvor vi har hjulpet flere tusinde glade kunder med at få mere velvære til hverdagen.

Mød dine massører i Hobro

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Massage til alle behov

Det siger kunderne om os

Convenience

 • Massage i dit hjem, når det passer dig
 • Spar besværlig rejse- og ventetid
 • Massøren medbringer briks og olie
 • Mere overskud til det vigtige

Tryghed og faglighed

 • Kvalificeret og eksamineret massør
 • Massage i hjemmets trygge og vante rammer
 • Kvalitetsgaranti

Tilpasset dine behov

 • Dit velvære i centrum
 • Behandling tilpasset dig
 • Fokus på de områder, der generer dig 
 • Gode råd til bedre velvære i din hverdag

Massører i hele landet

Massage i Hobro

Start din massage i Hobro her