Professionel Massage i Dit Hjem | Book Din Massør Online fra 398,-

Professionel massage
i dit hjem

Professionel massage
i dit hjem

Velvære på dine vilkår

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo når du booker velvære via RaskRask.

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke oplevelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores massage

Døjer du med spændinger og smerter i hverdagen?

Stresset fra en travl hverdag kan ramme os alle. Vi går ofte rundt med skavanker og ømhed i kroppen, men får sjældent gjort noget ved det. Massage er blandt de mest effektive måder at komme smerterne til livs. Massage påvirker nemlig kroppens muskler og bindevæv, og benyttes derfor både til afstresning og smertelindring samt til behandling af skader, spændinger og myoser.

Spar rejsebesværet

Hos RaskRask tilbyder vi dig muligheden for at få massage i dit hjem, hvor og hvornår, du ønsker det. På den måde sparer du både tiden og besværet ved at rejse til og fra klinikken, og kan i stedet slappe helt af og fuldt ud nyde din massage – i trygge og hjemlige omgivelser.

Kvalitetsgaranti

Alle vores massører er nøje udvalgte, certificerede og forsikrede gennem Tryg. Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære. Skulle du mod forventning ikke være tilfreds med din behandling, så får du en ny. Læs mere om kvalitetsgarantien her.

Massør med massagebriks på vej hjem til kunde
Hjemmemassage - mand

Vores massører lytter til dig

De bedste resultater under en massage opnås altid, når forventningerne mellem dig og massøren er afstemt til fulde. Vores massører lytter til dine ønsker før og under massagen, og giver ekstra opmærksomhed til de områder, som du føler har behov for det.

Spar penge med et klippekort

Ofte vil én behandling ikke være nok, når du lider af spændinger og ømhed i kroppen. Vi vil gerne gøre det billigere og nemmere for dig at opnå velvære og slippe stressen. Med et af vores klippekort kan du både spare penge, og tilmed droppe bekymringen om at skulle gennemføre betaling fra gang til gang.

Nem og hurtig support

Hos RaskRask sætter vi en ære i at levere god kundeservice. Du er altid velkommen til at  kontakte os med stort og småt. Du kan træffe os direkte i tidsrummet 09.00 til 17.00 alle hverdage. Eller få hjælp af vores eksterne support til kl. 22.

Mød dine massører

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Vælg den massageform, der passer dig

Det siger kunderne om os

Find en massør i din by

Nyt koncept for massage

Sportsmassage

Fysiurgisk massage

Start din massage her