Fordele ved regelmæssig massage - RaskRask

Vil du vide mere om fordelene ved regelmæssig massage og få tips om, hvor ofte du skal behandles for de mest optimale resultater og forbedret velvære? Så læs med her!

Massage kan meget mere end bare at få dig til at føle dig godt tilpas, og flere har fået interesse for massage som en form for alternativ medicin. Massage er et oplagt naturligt middel mod mange forskellige lidelser og tilstande. Det kan blandt andet hjælpe dig, som døjer med kroniske smerter, stress, muskelømhed, spændinger og dårligt humør.

Under din behandling vil massøren bruge forskellige teknikker, som hjælper med at sætte gang i blodomløbet, få musklerne til at slappe af og fjerne spændinger. Trykket varierer alt efter typen af massage og tilpasses dine behov. Massøren vil lytte til dig under hele behandlingen. Hvis du føler dig øm efter massagen, er der intet at være bekymret over. Det er helt normalt og et tegn på, at din krop arbejder videre efter behandlingen. Studier viser, at du bare efter en enkelt behandling kan opleve at få ny energi og forbedret søvn.

Hvor ofte skal jeg have massage?

Hvis du vil have gode og varige effekter fra massage, er det en god idé at få behandlinger regelmæssigt en gang om ugen eller hver anden uge. Hvis du er ny inden for massage vil vi dog anbefale dig at starte stille og roligt op. Det er vigtigt, at du er i kontakt med din læge, hvis du oplever udfordringer fysisk eller mentalt. Behandling med massage kan være et supplement til anden hjælp. Regelmæssig massage er f.eks. en god idé for dig, som døjer med tilstande såsom:

  • Kroniske lændesmerter
  • Nakke- og skuldersmerter
  • Hovedpine
  • Sportsskader
  • Søvnløshed som følge af stress
  • PMS (præmenstruelt syndrom)
  • Problemer med fordøjelsen

Regelmæssig massage har også mange fordele for din mentale sundhed. Derfor er massage et oplagt valg, når du vil drage omsorg for dig selv. Mængden af kortisol falder, og du slapper mere af. Det giver dig bl.a. mere energi og et bedre fokus.

Få en massør hjem til dig

Hos RaskRask gør vi det muligt for dig at få en professionel massør hjem til dig, hvor og hvornår det passer for dig. Du sparer både tid og energi, når du ikke skal rejse frem og tilbage fra klinikken. Med et klippekort kan du ovenikøbet spare penge på dine behandlinger. Indtast din adresse på hjemmesiden, find din foretrukne massør og vælg det ønskede klippekort. Book din massør her.

Book tid til velvære

Indtast din adresse og find en behandler nær dig

Til toppen