Gavekort til Personlig Yoga i hele Danmark - RaskRask

Gavekort til yoga

Personlig yoga

Tilbage

Vis tanke og omsorg med et oplevelsesgavekort til velvære. Vælg mellem et gavekort til massage, træning og yoga i eget hjem. Gavekortet kan også bruges som værdibevis til andre ydelser.

Gør dit gavekort personligt

Vælg dit design

Få inspiration

0/300

Vælg ønskede indpakning

Email

Modtag gavekortet på din mail og print det ud eller send det direkte til modtageren.

Konvolut

Modtag gavekortet af postmanden i en fin blå konvolut. Få det tilsendt til dig selv eller direkte til modtageren.

Gaveæske

Modtag gavekortet af postmanden i en flot gaveæske. Få det tilsendt til dig selv eller direkte til den heldige modtager.

Trine AG

(5 anmeldelser)

Ida F

(5 anmeldelser)

Anne-Dorte

(1 anmeldelse)

Rahul

(1 anmeldelse)

Laura T

Ny hos RaskRask

Vælg dit design

Uanset om dit oplevelsesgavekort er til en fødselsdagsgave, en julegave eller bare fordi, så har vi et design, der passer til. Vælg din favorit blandt mange forskellige mønstre, farver og anledninger.

Gør det personligt

Når du bestiller oplevelsesgavekortet, kan du også tilføje en personlig hilsen til modtageren. Er du tom for ord eller mangler den rigtige sætning, kan du få idéer ved at klikke på “Få inspiration”. Du kan bruge teksten som den er, eller give den et personligt strejf.

Send som email eller fysisk brev

Du bestemmer om oplevelsesgavekortet skal sendes elektronisk via email eller fysisk i en konvolut eller fin gaveæske. Du kan vælge at sende oplevelsesgavekort hjem til dig selv eller direkte til den heldige modtager.

Det siger kunderne om os

Giv et oplevelsesgavekort til en personlig yoga

Yoga har i de senere år nået ekstremt stor popularitet, og det er ikke uden grund, at yoga har gjort sit indtog i de danske hjem. Yoga er nemlig et simpelt og effektivt værktøj til at nedsætte stress og gøre dig i godt humør.

Hos RaskRask vil vi gerne gøre det nemt at dyrke yoga i en travl og hektisk hverdag, så balancen i kroppen kan opretholdes. Med et oplevelsesgavekort fra RaskRask kan du forkæle dig selv eller en af dine bekendte med en personlig yogasession hos en af vores professionelle yogalærere.

Alle vores yogalærere er eksamineret og har et bredt erfaringsgrundlag bag sig – derfor kan de hjælpe uanset om du er begynder eller øvet og uanset hvilken yogastilart du ønsker at fordybe dig i.

Et oplevelsesgavekort fra RaskRask kan desuden personliggøres gennem eget valg af design og en personlig hilsen, der kan tilpasses alle anledninger. Du bestemmer også helt selv, om gavekortet skal være til personlig yoga, gravidyoga eller gruppeyoga med dine nærmeste.

Det er velvære på dine vilkår, når det passer dig!