Gavekort til Personlig Yoga i hele Danmark - RaskRask

Gavekort til personlig yoga

Gyldigt i 3 år

Tilbage
Trine AG

(4 anmeldelser)

Ida F

(5 anmeldelser)

Anne-Dorte

(1 anmeldelse)

Rahul

(1 anmeldelse)

Laura T

Ny hos RaskRask

Gør dit gavekort personligt

Vælg dit design

Få inspiration:

0/300

Vælg dit design

Uanset om dit oplevelsesgavekort er til en fødselsdagsgave, en julegave eller bare fordi, så har vi et design, der passer til. Vælg din favorit blandt mange forskellige mønstre, farver og anledninger.

Gør det personligt

Når du bestiller oplevelsesgavekortet, kan du også tilføje en personlig hilsen til modtageren. Er du tom for ord eller mangler den rigtige sætning, kan du få idéer ved at klikke på “Få inspiration”. Du kan bruge teksten som den er, eller give den et personligt strejf.

Email

Oplevelsesgavekortet bliver sendt direkte til din mail. Så kan du selv bestemme, om du vil printe det eller sende det videre til den heldige modtager.

Det siger kunderne om os

glad modtager af raskrask gavekort

Giv et oplevelsesgavekort til en personlig yoga

Yoga har i de senere år nået ekstremt stor popularitet, og det er ikke uden grund, at yoga har gjort sit indtog i de danske hjem. Yoga er nemlig et simpelt og effektivt værktøj til at nedsætte stress og gøre dig i godt humør.

Hos RaskRask vil vi gerne gøre det nemt at dyrke yoga i en travl og hektisk hverdag, så balancen i kroppen kan opretholdes. Med et oplevelsesgavekort fra RaskRask kan du forkæle dig selv eller en af dine bekendte med en personlig yogasession hos en af vores professionelle yogalærere.

Alle vores yogalærere er eksamineret og har et bredt erfaringsgrundlag bag sig – derfor kan de hjælpe uanset om du er begynder eller øvet og uanset hvilken yogastilart du ønsker at fordybe dig i.

Et oplevelsesgavekort fra RaskRask kan desuden personliggøres gennem eget valg af design og en personlig hilsen, der kan tilpasses alle anledninger. Du bestemmer også helt selv, om gavekortet skal være til personlig yoga, gravidyoga eller gruppeyoga med dine nærmeste.

Det er velvære på dine vilkår, når det passer dig!