Oplevelses-Gavekort i hele Danmark - RaskRask

Oplevelsesgavekort til velvære

Gyldigt i 3 år

Vis tanke og omsorg med et oplevelsesgavekort til velvære. Vælg mellem et gavekort til massage, træning og yoga i eget hjem. Gavekortet kan også bruges som værdibevis til andre ydelser.

Professionel massage
Personlig træning
Personlig yoga

Sådan fungerer det

Bestil gavekortet online

Hurtig og sikker transaktion

Vælg indpakning

Modtag gavekortet på email eller i en fin gaveæske

Overrask dine kære

Glæd en du holder af med en gave, der kan mærkes

Vælg dit design

Uanset om dit oplevelsesgavekort er til en fødselsdagsgave, en julegave eller bare fordi, så har vi et design, der passer til. Vælg din favorit blandt mange forskellige mønstre, farver og anledninger.

Gør det personligt

Når du bestiller oplevelsesgavekortet, kan du også tilføje en personlig hilsen til modtageren. Er du tom for ord eller mangler den rigtige sætning, kan du få idéer ved at klikke på “Få inspiration”. Du kan bruge teksten som den er, eller give den et personligt strejf.

Send online eller med postmanden

Du bestemmer om oplevelsesgavekortet skal sendes elektronisk via mail eller fysisk i en konvolut eller fin gaveæske. Du kan vælge at sende oplevelsesgavekort hjem til dig selv eller direkte til en heldig kartoffel.

Det siger kunderne om os

Giv et oplevelsesgavekort til en du har kær

Mangler du også inspiration til en fødselsdagsgave, firmagave eller bare til at forkæle en af dine nærmeste? Med et oplevelsesgavekort fra RaskRask kan du give den bedste gave, uanset hvem modtageren er, nemlig gaven af velvære.

Hos RaskRask kan du købe et oplevelsesgavekort til en afstressende massage, en afspændende omgang yoga eller en opfriskende personlig træning.

Gennem vores brugervenlige bestillingsside kan du selv bestemme, hvordan gavekortet skal se ud og hvilken ydelse det skal være til. Oplevelsesgavekortet kan også benyttes til online personlig træning eller yoga – direkte på Zoom.

Med et oplevelsesgavekort fra RaskRask sparer du rejsebesværet til og fra klinikken, centeret yogastudiet eller frisørsalonen, og får i stedet leveret velvære direkte til hoveddøren. Vores massører, personlige trænere, yogalærere og frisører kommer nemlig til dig, og leverer deres 5-stjernede service i trygge og hjemlige omgivelser, så du kan afslappe fuldstændigt, og nyde din oplevelse.

Prøv også massage som julegave eller giv et wellness gavekort.

Det er velvære på dine vilkår!