Gavekort til Personlig Træning i hele Danmark - RaskRask

Gavekort til personlig træning

En gave der kan mærkes

Tilbage

Vis tanke og omsorg med et oplevelsesgavekort til velvære. Vælg mellem et gavekort til massage, træning og yoga i eget hjem. Gavekortet kan også bruges som værdibevis til andre ydelser.

Gør dit gavekort personligt

Vælg dit design

Få inspiration

0/300

Vælg ønskede indpakning

Email

Modtag gavekortet på din mail og print det ud eller send det direkte til modtageren.

Konvolut

Modtag gavekortet af postmanden i en fin blå konvolut. Få det tilsendt til dig selv eller direkte til modtageren.

Gaveæske

Modtag gavekortet af postmanden i en flot gaveæske. Få det tilsendt til dig selv eller direkte til den heldige modtager.

Jeanette D

(1 anmeldelse)

Tim W

(8 anmeldelser)

Stine A

(2 anmeldelser)

Mia H

(5 anmeldelser)

Nicolai U

Ny hos RaskRask

Vælg dit design

Uanset om dit oplevelsesgavekort er til en fødselsdagsgave, en julegave eller bare fordi, så har vi et design, der passer til. Vælg din favorit blandt mange forskellige mønstre, farver og anledninger.

Gør det personligt

Når du bestiller oplevelsesgavekortet, kan du også tilføje en personlig hilsen til modtageren. Er du tom for ord eller mangler den rigtige sætning, kan du få idéer ved at klikke på “Få inspiration”. Du kan bruge teksten som den er, eller give den et personligt strejf.

Send som email eller fysisk brev

Du bestemmer om oplevelsesgavekortet skal sendes elektronisk via email eller fysisk i en konvolut eller fin gaveæske. Du kan vælge at sende oplevelsesgavekort hjem til dig selv eller direkte til den heldige modtager.

Det siger kunderne om os

Giv et oplevelsesgavekort til en personlig træning

Hos RaskRask har vi skåret fitnesscentrene ud af ligningen, og tilbyder i stedet personlig træning i trygge og hjemlige omgivelser. Vores personlige trænere kommer hjem til dig, og sørger for en motiverende og udfordrende træning, der er tilpasset dine behov og ønsker.

Med et oplevelsesgavekort til personlig træning kan du give dine nærmeste den bedste gave – nemlig en gave af velvære. Alle vores personlige trænere er professionelle og certificerede, så du altid er i de bedste hænder, og får den bedste træning tilpasset dig.

Oplevelsesgavekortet designes efter dit eget valg, uanset om anledningen er en fødselsdag, en julegave eller “bare fordi”. Du kan også personliggøre det yderligere ved at skrive en kærlig, sjov eller anderledes hilsen, der vedlægges gavekortet.

Du bestemmer også selv om oplevelsesgavekortet skal være til en omgang personlig træning, til gruppetræning eller til et af vores forløb, der for alvor vil hjælpe dig med at nå dine træningsmål.

Det er helt op til dig. Det kalder vi velvære på dine vilkår!