Gavekort til Parmassage i hele Danmark - RaskRask

Gavekort til parmassage

200+ behandlere i hele Danmark

Vis varme og omtanke med et gavekort til en afslappende massage i hjemmet. Vores professionelle behandlere kører ud i hele landet og medbringer det nødvendige udstyr. Gavekortet er gyldigt i 3 år.

Gør dit gavekort personligt

Vælg dit design

Få inspiration

0/300

Din pris:

Sådan kan du sende dit gavekort

Send gavekortet til din email og modtag det inden for få minutter eller send det direkte til modtager en fin konvolut eller æstetisk gaveæske.

Email

Modtag gavekortet på din mail og print det ud eller send det direkte til modtageren.

Konvolut

Modtag gavekortet af postmanden i en fin blå konvolut. Få det tilsendt til dig selv eller direkte til modtageren.

Gaveæske

Modtag gavekortet af postmanden i en flot gaveæske. Få det tilsendt til dig selv eller direkte til den heldige modtager.

Velvære på dine vilkår

Med et gavekort fra RaskRask, kan du give dem du holder af en velværeoplevelse hjemmet. Vores behandlere kører ud i hele landet og giver kvalitetsbevidste behandlinger tilpasset den enkelte. Til priser hvor alle kan være med.

Kunde der indtaster adresse

Indtast din adresse

Modtageren indtaster sin adresse på hjemmesiden og vælger ønskede behandler og tid

Kunde og behandler mødes

Vi kører ud

Behandleren medbringer det nødvendige udstyr og tilpasser behandlingen

Behandler der giver massage til kunde

Altid i gode hænder

Alle vores behandlere er nøje udvalgte, eksaminerede og forsikret af Tryg logo

Vælg dit design

Uanset om dit oplevelsesgavekort er til en fødselsdagsgave, en julegave eller bare fordi, så har vi et design, der passer til. Vælg din favorit blandt vores mange designs.

Gør det personligt

Er du tom for ord eller mangler du den helt rigtige sætning, kan du få idéer ved at klikke på “Få inspiration”. Du kan bruge teksten som den er, eller give den et personligt strejf.

Send som email eller fysisk brev

Du bestemmer om oplevelsesgavekortet skal sendes via mail eller fysisk i en konvolut eller fin gaveæske. Du kan vælge at sende oplevelsesgavekort hjem til dig selv eller direkte til modtageren.

Det siger kunderne

Det er afgørende for os, at du får en god oplevelse hver eneste gang. Læs her hvad vores kunder siger om os.

Giv et gavekort til parmassage

Med et gavekort til parmassage slipper I for at skulle ud i trafikken og ned til en massageklinik. I stedet kommer vores professionelle behandlere hjem til jer, når det passer jer. I undgår ventetid, rejsetid og kan slappe af i hjemmets trygge rammer. Et velvære-koncept, der har jer og jeres behov i centrum. Her kan du læse mere parmassage og massage for to.

Perfekt til enhver anledning

Gavekortet til parmassage er perfekt som fødselsdagsgave, julegave, årsdagsgave eller lignende. Gavekortet fra RaskRask kan anvendes i det meste af Danmark og er gyldigt i 3 år. Gavekortet kan indløses til en afslappende wellness-massage, en sportsmassage eller en fysiurgisk massage. I har altså mulighed for at få lige netop den type massage, der passer dig og din partner.

Gavekort tilpasset din partner

Med et gavekort til parmassage fra RaskRask kan du sætte dit personlige præg ved at vælge mellem vores forskellige designs, tilføje en personlig hilsen og tilpasse det så passer til din partner. Hvis du vælger at få gavekortet tilsendt via e-mail, vil du modtage det øjeblikkeligt, klar til at blive printet og pakket ind. Du har også mulighed for at sende gavekortet direkte til din partner, enten via e-mail, i en fysisk konvolut eller en fin gaveæske.

Gavekort til parmassage i hele landet

Til toppen