Lægeeksamineret massør | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Lægeeksamineret massør
Massage i dit hjem

Professionel massage

Velvære på dine vilkår

Forsikret af Tryg logo

I samarbejde med RaskRask, Tryg logo har sammensat en forsikring, der giver tryghed.

Læs mere

Kvalitetsgaranti

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse hver gang.

Læs mere

Presseomtale

Virksomhed

Sådan fungerer vores massage

Massage book

Tid til det vigtige

Bestil din professionelle massage når det passer dig. Så du får tid til der betyder noget

Massage i dit hjem

Velvære bragt til døren

Få din massage det mest afslappende sted i verden - i dit hjems trygge rammer

Få massage

Altid i gode hænder

Alle vores massører er nøje udvalgte, eksaminerede og forsikret af

Lægeeksamineret massør

At være lægeeksamineret massør betyder, at man har gennemgået en uddannelse i massage og er blevet godkendt af Sundhedsstyrelsen til at udføre massage på professionelt niveau. Dette indebærer, at man har tilegnet sig viden om kroppens anatomi og fysiologi samt lært at anvende forskellige massagebehandlinger og -teknikker til at lindre smerter, spændinger og andre sundhedsrelaterede problemer.

Mere sundhed og velvære

Hos RaskRask har vi flere lægeeksaminerede massører, der har gennemgået en grundig uddannelse og har et stort kendskab til massage og dens terapeutiske fordele. Vores massører er dedikerede til at hjælpe vores klienter med at opnå bedre sundhed og velvære gennem professionelle og individuelt tilpassede massagebehandlinger. De har også en stor erfaring indenfor forskellige massageformer, herunder sportsmassage, dybdemassage og afspændingsmassage og er altid parate til at hjælpe med at finde den behandling, der passer bedst til dine behov.

Massage til døren

En lægeeksamineret massør fra RaskRask kan tilbyde dig den ultimative wellness-oplevelse ved at komme hjem til dig for at give en behandling. Der er mange fordele ved at få en massage i eget hjem. For det første slipper du for at skulle rejse fra hjemmet og transportere dig selv til en massageklinik. Dette kan være en stor fordel, hvis du har svært ved at bevæge dig eller har en travl hverdag. Det kan også være praktisk for dem, der har travlt eller har svært ved at finde tid til at rejse til en klinik. I stedet kan du slappe af i dit eget hjem, mens massøren kommer til dig. Du kan få massagebehandlingen, når det passer ind i din dagligdag. Hos RaskRask tilbyder vi også parmassage, hvis dette kunne være et ønske. 

Laegeeksamineret massoer i Danmark

Fingeren på pulsen

Modtag særlige tilbud og gode råd til en sund hverdag med mere velvære.

Book Laegeeksamineret massoer

En afslappende og effektiv oplevelse

En anden fordel ved at få en massage i dit eget hjem er, at du får en mere afslappende oplevelse. Du kan f.eks. vælge at få massagebehandlingen i din stue, hvor du kan slappe af i dit eget tempo og i trygge omgivelser. Det kan gøre massagen til en endnu mere afslappende og effektiv oplevelse, fordi du føler dig mere tilpas. Så hvis du ønsker at nyde en wellness-behandling i dit eget hjem, bør du overveje at få en lægeeksamineret massør fra RaskRask til at komme hjem til dig.

Altid i trygge hænder

Alle vores fagpersoner har en omfattende uddannelse og er kvalitetssikrede af os – også de massører, som ikke er lægeeksaminerede.

Hos RaskRask stræber vi altid efter at levere den højeste kvalitet af massagebehandlinger, og vores team af dygtige og professionelle massører ser frem til at hjælpe dig på vej til mere velvære. Book din massør i dag og se frem til en velvære-oplevelse.

Mød dine massører

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Det siger kunderne om os

Convenience

 • Massage i dit hjem, når det passer dig
 • Spar besværlig rejse- og ventetid
 • Massøren medbringer briks og olie
 • Mere overskud til det vigtige

Tryghed og faglighed

 • Kvalificeret og eksamineret massør
 • Massage i hjemmets trygge og vante rammer
 • Kvalitetsgaranti

Tilpasset dine behov

 • Dit velvære i centrum
 • Behandling tilpasset dig
 • Fokus på de områder, der generer dig 
 • Gode råd til bedre velvære i din hverdag

Massage i de største byer

Start din massage her