Massage som bruttolønsordning - RaskRask

Massage som bruttolønsordning

Massage som bruttolønsordning

En bruttolønsordning er en aftale mellem arbejdsgiver og medarbejder, hvor medarbejderen får et personalegode (fx. massage) over en periode på 12 måneder i stedet for en del af sin bruttoløn. Værdien af massagen trækkes fra medarbejderens bruttoløn. På den måde får medarbejderen adgang til professionel massage uden at blive beskattet af prisen.

Klippekort til massage

værdier mere velvære fo mindre

Medarbejderen vælger på forhånd, hvor mange klip/kreditter de ønsker for et år ad gangen. Ønsker man fx 30 minutters massage én gang om måneden, skal man bruge 12 klip på et år.

Skattebesparelse på 35-42%

Medarbejderne betaler massagen over bruttolønnen. Medarbejderen opnår dermed en skattebesparelse på 35 – 42% afhængigt af den enkeltes skatteforhold. Det giver mere massage for mindre.

Minimum administration

customer suppert icon

I får adgang til et intuitivt bookingsystem, hvor I får overblik over ledige tider. Her kan medarbejderne booke den tid, der passer dem. Samtidig har vi fuld support via telefon, chat og email.

Sådan fungerer en bruttolønsordning

Behandlingerne finder sted hos jer på den aftalte adresse og på de aftalte datoer og tidspunkter. Det kan eksempelvis være tirsdage i ulige uger fra kl. 08.00 til 16.00 – eller hvad der passer jer bedst. Massøren har briks og olie med. I stiller lokale til rådighed, og medarbejderne står selv for lagen/ håndklæde. På den måde kan vi holde prisen nede og samtidig sikre den højeste hygiejne.

Medarbejderne vælger selv hvor mange klip de ønsker

Medarbejderne kan både købe klippekort til massage på virksomheden og massage i hjemmet. Denne løsning kan dog ikke kan kombineres, hvorfor medarbejderen på forhånd skal beslutte sig for, hvor mange klip de ønsker til hhv. virksomhedsmassage og hjemmemassage. Hver medarbejder beslutter altså på forhånd, hvor mange klip de ønsker over en periode på 12 måneder. Det kan f.eks. være, at en medarbejder ønsker 30 minutters massage på virksomheden hver 14. dag, hvilket svarer til et klippekort på 24 klip.

1 klip giver adgang til 30 minutters massage og koster fra 224 kr. ex moms.

Medarbejderen kan selv booke tid via vores online bookingsystem, så der er minimal administration for firmaet. Firmaet bliver faktureret hver måned for 1/12 af prisen for det samlede antal klip for alle medarbejdere, der er en del af massageordningen. Dvs. at det er virksomheden, der faktureres for behandlinger og medarbejderne, der finansierer det i form af lønomlægningen.

Sådan kommer I i gang med en bruttolønsordning

De medarbejdere der ønsker at deltage i ordningen skal beslutte sig for, hvor mange klip de hver især ønsker for et år ad gangen. Når prisen på det samlede antal klip er aftalt mellem RaskRask og arbejdsgiver, vil 1/12 af denne pris opkræves på faktura hver måned i den aftalte periode. Massøren vil stå til rådighed på de aftale datoer og tidsrum som svarer til det antal købte klip. Medarbejderne får trukket et klip på deres kort efter udført behandling. 

Når I ved hvilke medarbejdere der er interesseret og hvor mange klip der ønskes, sender i blot en liste til os med de forskellige medarbejdere inkl. email, telefonnummer og antal ønskede klip. Det kan eksempelvis være i et excel ark, som eksemplet viser her:

Herefter aftaler vi hvilke datoer og tidsrum massøren skal stå til rådighed.

NavnTlfEmailAntal klip
Anders Andersen25454545anders@virksomhed.dk12
Bent Bentsen45252525bent@virksomhed.dk24
Cirkeline38454545cirkeline@virksomhed.dk18

Aftalens ophør


Ovenstående beskrivelse er blot vejledning til arbejdsgivere, og RaskRask påtager sig ikke ansvar for juridisk rådgivning. Der kan være flere regler, I som arbejdsgiver skal være opmærksom på i forbindelse med bruttolønsordning og lønomlægning. Konsulter venligst egne rådgivere for vejledning til jeres specifikke situation. I kan læse om reglerne for bruttolønsordninger og sundhedsydelser på SKATs hjemmeside og den juridiske vejledning blandt andet via følgende links: https://skat.dk/skat.aspx?oID=1947983 og https://skat.dk/skat.aspx?oid=2234833