Billede af RaskRask massør Tetiana L
Some text
Uddannet som massør hos
Fysioterapeutuddannelse på Universitet, Sumy, Ukraine
Forsikret af Some Text

Tetiana L

København

NB! Tetianas tider er vejledende, og hun kan komme op til halvanden time senere.
Jeg brænder for at hjælpe mennesker og med mine 13 års erfaring som fysioterapeut, kan jeg tilbyde præcis den behandling, du har brug for. Det er meget vigtigt for mig, at du bliver tilfreds og at min behandling virker godt, både på det fysiske og psykiske plan. Du har min fulde faglige opmærksomhed, og jeg glæder mig til at møde dig.
Billede af RaskRask massør Tetiana L

Tetiana L

Trustpilot 4.5-stars204 anmeldelser

København

Some text
Fysioterapeutuddannelse på Universitet, Sumy, Ukraine
Some Text
Forsikret

København

NB! Tetianas tider er vejledende, og hun kan komme op til halvanden time senere.
Jeg brænder for at hjælpe mennesker og med mine 13 års erfaring som fysioterapeut, kan jeg tilbyde præcis den behandling, du har brug for. Det er meget vigtigt for mig, at du bliver tilfreds og at min behandling virker godt, både på det fysiske og psykiske plan. Du har min fulde faglige opmærksomhed, og jeg glæder mig til at møde dig.
  • Eksamineret i fysiologi og anatomi
  • Baggrundstjekket
  • Kvalitetssikret af RaskRask
af Elaf
02. Aug. 2021
Hun var ok, men det var lidt irriterende at hun var så træt og blev ved med at gabe og bare vil blive hurtig færdig.
af Pernille
09. Jul. 2021
Det var en god oplevelse. Tetiana er en rar og rolig person, som opfyldte ønskerne til behandlingen.
af Cecilie Jensen
05. Jun. 2021
Nemt, afslappende, effektivt og massøren var meget sød.
af Eva
03. Jun. 2021
Massage was really good! However, I was lacking some more attentive social interaction.
af Rebecca M
02. Jun. 2021
The best experience ever! Easy and very prof.
af Christina Ronæs Dreyer
01. Jun. 2021
Så sød en person og så dygtig til det hun laver.
af Christina Ronæs Dreyer
01. Jun. 2021
Tetiana er dygtig og meget grundig, kan varmt anbefales.
af Bettina
31. Maj. 2021
God massage, men var næsten 75 min forsinket. Virkelig dårlig service
af Jon stefan thomas haugaard Andersen
30. Maj. 2021
It was a fine massage. It was supposed to start 18.00, but 17.50 we got the message, that Tetiana arrived at 19.05 because of traffic. It was saturday night.
af Kris
29. Maj. 2021
...........
af Pia lundbæk
28. Maj. 2021
Mange tak for super massage og på gensyn snart
af Jacob
28. Maj. 2021
Meget grundig og dygtig
af Kawthar
24. Maj. 2021
Effektiv og grundig
af Nanna
20. Maj. 2021
Hun kom lidt for sent men det var okay da jeg vidste det på forhånd. Hun siger pænt hej og bakser en del med at få briksen op at de få trappe til min høje stue lejlighed.Vi (i fællesskab) får sat briksen op og jeg forsøger at tale om mine problemområder, jeg føler ikke at det bliver hørt efter. Da massagen går i gang starter det med mange bløde støj hen over ryggen, jeg tænker at det er for at fordele olien og varme området op. De bløde strøj fortsætter i lang tid, de bliver afbrudt af hårde tryk mad knoer og fingre få gange på de gode steder, men sandelig en masse gange hen over knogler så det gør vældig nas. Der er ingen sammenhæng i massagen, eller symmetri. Det man fik på højre side var ikke garenteret på venstre.Når det endelige føltes lidt lækkert blev der ramt knogler, både med vilje og ved en fejl. Det virkede som om hun ikke havde kendskab til musklerne og deres placering. Det var så ikke en massage hvor man falder i søvn og savler.massagen blev afbrudt utallige gange af at hun skrev/læste sms’er. Det var meget tydeligt når jeg kunne høre at den vibrerede og hun tilfældigvis skulle hente mere olie og selvfølgelig lige svare. Sågar under massagen af mine ben kunne jeg mærke at hun kun brugte en hånd så hun kunne bruge mobilen med den anden.Overall ikke en massør jeg vælger igen, det føltes mest af alt bare som den uprofessionelle massage din kæreste giver dig når man har spurgt i uger.EDIT:, Det er nu dagen efter og mine smerter er værre nu end de var inden min massage, især direkte på rygsøjlen hent oppe ved nakken er meget øm.
af Caroline
20. Maj. 2021
It was messy massage, a little bit here and there. I asked for specific area, she didn't do it so much
af Trine Kragh
18. Maj. 2021
It was good, and I was relaxed.
af Jane
08. Maj. 2021
Sød og effektiv
af frederikke jacobsen
07. Maj. 2021
The massage was great! The costumer service and the planning however is super bad (not blaming the masseuse!) Massage was 1 1/2 hours late.
af NPG
06. Maj. 2021
Kom en halv time forsent. Derefter var massagen ikke en wauw oplevelse, men føltes mere som om hun skulle have det overstået. Det var meget hurtige bevægelser og ikke en rolig og afslappende oplevelse desværre. Derudover havde jeg bestilt graviditet massage, men briksen var ikke egnet til det og måtte derfor ligge på siden.
af Karina Daminovski
06. Maj. 2021
Forfærdelig oplevelse! Dybt forkastelig opførsel, uforskammet og ekstremt grænseoverskridende oplevelse i eget hjem. Havde på forhånd clearet noget af med administrationen som ikke passede behandleren, hun blev så sur og udadreagerende i hendes adfærd. Hun nægtede at svare på spørgsmål og rystede på hovedet og vendte øjne af os når vi spurgte om noget. Hun blev voldsom i sine bevægelser da hun skulle slå briksen op i protest og Vi følte os nødsaget til at afbryde behandlingen som endnu ikke var gået igang da vi ikke kan acceptere sådan en opførsel af en såkaldt professionel behandler i vores eget hjem. Det gjorde hende endnu mere rasende og hun valgte at kontakte administrationen MENS hun stod i vores hjem og påstod at vi havde aflyst behandlingen af andre årsager. Dette blev påtalt under hendes samtale og hendes løgne fortsatte. Dybt forkasteligt!! Har ellers haft gode oplevelser med RASKRASK men denne behandler er den værste vi nogensinde har oplevet. Rystende!
af customer
06. Maj. 2021
nice nice.
af Jeanet M
30. Apr. 2021
Kan klart anbefales
af Tina Rønne Rasmussen
29. Apr. 2021
Omhyggelig og grundig
af Mette
28. Apr. 2021
God massage. Hun var god til at fokusere på de punkter man havde brug for. Stor anbefaling fra mig.
af Maria
27. Apr. 2021
Sød og dygtig
af Kathrine Marie Søndergaard
24. Apr. 2021
Very good massage
af Gudbjørg
20. Apr. 2021
Dejlig tiltrængt massage 💪🌸
af Philipa Kjeldbjerg
20. Apr. 2021
Super professionel behandling.
af Helle
19. Apr. 2021
Det var rigtigt godt
af Erdinc
18. Apr. 2021
Skøn massage
af Charlotte Nymand
17. Apr. 2021
Tetiana var virkelig behagelig og god til sit job. Hun kunne straks se hvor mine udfordringer var og fik arbejdet sig godt igennem. Det skal jeg helt sikkert prøve igen snart 👍
af customer
17. Apr. 2021
She showed up half an hour early so I was unprepared and first had to find towels etc. She started the taximeter the minute she arrived which ment my massage got unexpectedly short.
af Martin Jepsen
12. Apr. 2021
Super god service, dygtig til sig arbejde. Kom til tiden. Lidt udfordring med dansk, men det overskygger ikke kvaliteten af arbejdet.
af Maria
11. Apr. 2021
Rigtig god massage og kan klart anbefale Tetiana!
af Kim Aamodt
09. Apr. 2021
fint som forventet.
af Akif deveci
08. Apr. 2021
Jeg rigtig glad for det den massege jeg har får bestilt igen til næste måneden
af amanda
06. Apr. 2021
Very nice treatment and professional attitude.
af Mark
29. Mar. 2021
Not good
af Lizl Rand
29. Mar. 2021
Super dygtig og sød ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
af Monika
29. Mar. 2021
Rigtig dygtig og meget rar. Kan kun give hende de bedste anbefalinger
af Trine Warming
28. Mar. 2021
Tetiana er en yderste rolig og behagelig kvinde, som giver den skønneste massage 😀
af Cindy Bustamante
27. Mar. 2021
Mage til uprofessionelisme skal man lede længe efter. Hun kom næsten en time for sent. Da hun endelig var ved min adresse ringede hun til mig, så jeg kunne guide hende til en parkeringsplads fordi hun ikke kunne finde en selv. Hvordan jeg skulle hjælpe med det fra min stue ved jeg ikke! På intet tidspunkt hverkend ved ankomst eller da hun skrev hun kom for sent, beklagede hun sin forsinkelse, det var som om det var helt normalt for hende at komme en time for sent til en kunde og intet var galt.Trods at jeg havde informeret og spurgt hende om der var okay at der var en hund i hjemmet, så blev hun meget forskrækket for min hund, som bare sad på sofaen og på intet tidspunkt nærmede den sig hende. Hun bad mig stadig om at lukke den inde på et værelse, fordi lige præcis den race jeg havde, kunne hun ikke lide(engelsk bulldog) Hendes briks var gammel og knirkkede under hele massage sessionen, hvilket var meget svært at abstrahere fra. Jeg må dog sige at massagen var virkelig god og jeg formåede at slappe af. Servicen er dog for dårlig til at booke igen.
af Celine
25. Mar. 2021
Manglede teknik og føling. Massagebriks knirkede og stod ikke stabilt. Derudover kom hun 20 min for sent, uden at informere om det.
af Sidsel Bruun
24. Mar. 2021
Det var meget professionelt og grundigt. Hun lyttede til mine behov. Fik gode råd med på vejen også.
af Flemming Dabelsteen Madsen
17. Mar. 2021
It was a great experience, something I would do agin.
af Charlotte
15. Mar. 2021
Massagen selv er der ikke noget at udsætte på, den var rigtig fin, og hun gik meget i dybden - og genialt koncept at man kan få massage derhjemme. Dog ventede jeg i 45 minutter, da Tetiana kom for sent uden at give besked, hvilket jeg ikke synes er ok. Da hun kom, sagde hun, at der stod, at hun kunne komme op til en time for sent - i min sms står der altså op til 15 minutter. Hun sagde at det var irriterende at folk blev utålmodige, da jeg påpegede at jeg ikke helt vidste om hun var på vej, og virkede egentligt selv lidt stresset og irritabel, hvilket ikke er en super god start på, hvad der skal være en afslappende oplevelse. Må give andre anmeldere ret i, at der var en lidt speciel fremtoning, og hun virkede generelt ikke særlig informativ eller super imødekommende. Vil nok prøve en anden massør næste gang, det kunne godt have været en bedre og mere serviceminded oplevelse.
af Mia Andersen
12. Mar. 2021
Very helpful and gave some tips and tricks for exercises!
af Maja Wendrich Arabi
11. Mar. 2021
Tetiana Var sød og professionel. Stor anbefaling herfra
af mette
08. Mar. 2021
Not Very Good
af Kathleen
11. Dec. 2020
I am very satisfied
af N
08. Dec. 2020
Jeg har tidligere haft en god oplevelse, men må ærligt talt sige at det var mere nusse end massage, så dårlig anbefaling her fra. Spild af tid og penge.
af Natasia
06. Dec. 2020
Bestilte gravid massage, hun kom med almindelig briks. Så jeg skulle ligge på siden. Havde det svært med, at fokus var SÅ forskelligt fra den ene side til den anden... derudover var det overvejende strøg... god nakke massage til sidst. Bestilte til kl 16, hun ringede på 16.45, og brugte mere end 5 minutter på at komme op af trapperne (bor på 2. Sal) virkede lettere irriteret over jeg ikke havde en mand i huset der kunne hjælpe hende... havde bestilt 45 minutters massage, og der gik da også helt præcis 45 minutter fra det ringede på døren til hun stod på trappen igen. Jeg er med på at opstilling osv går fra ens tid, men hun kunne tydeligt ikke bære brikken og brugte lang tid på at bære den op... det burde ikke indgå i de 45 minutter... føler mig spændt af i nakke... resten, not so much. Ville ikke bestille gravid massage igen, men måske en almindelig massage er bedre? Der bør ikke udbydes gravid massage når man ikke har en briks til dette.
af Sus Halberg
01. Dec. 2020
Det var en virkelig god oplevelse for min mor. Hun var meget tilfreds med behandlingen👍🏼
af Leyla
30. Nov. 2020
Hun var virkelig dygtig og lyttede til ens behov
af Emily
30. Nov. 2020
Dejlig massage.
af Anne-Kristine Hambak
30. Nov. 2020
Sidder stadig og venter ...på aftalen kl 8 og nu er den 8.50 . Rykkede via SMS 8.30 og fik svaret, at pga af trafik er aftalen rykket til kl 9 Mon det er stilen fremover ???
af Thomas
27. Nov. 2020
Brilliant!
af Heidi Hedegaard
23. Nov. 2020
dygtig og venlig
af charlotte
22. Nov. 2020
Rigtig venlig og dygtig. Gav også gode råd til øvelser og opmærksomheder😊
af Birgitte
17. Nov. 2020
Fin behagelig velvære massage. Hun kom i god tid. Rolig venlig behagelig I kontakten. Anbefales. Vh B
af Information
15. Nov. 2020
From our guest "The masseuse arrives after fifteen minutes late. She was not nice, i didn’t like the way she talked to me. After that she asked me to help her to carry her table, she asked me to go to take a towel at the reception. So i cancel the massage"
af Helena Mikkelsen
10. Nov. 2020
Dejlig massage! Sød massør.
af kenneth
07. Sep. 2020
jeg havde en muskelskade på skuldrene og efter 60 minutter, blev det hele løst meget op. rigtigt dygtig i sit arbejde
af Camilla C.
18. Aug. 2020
Jeg havde booket en times massage med Tatiana og taget fri fra job i den time.Først kom hun 20 min for sent, det er der selvfølgelig ikke noget at gøre ved og stod også i en sms på dagen at man kunne forvente forsinkelse.Efter 10 min massage ringer hendes telefon og hun tager den. Jeg forventer hun kort siger hun ringer tilbage. Dette gør hun ikke, i stedet snakker hun privat med advokat i 20 min.Jeg vil fraråde alle at bruge så uprofessionel massør
af Leena
10. Jul. 2020
Good massage for my shoulder-neck area. Looking forward for the next time.
af Johannes
08. Jul. 2020
Levede helt op til forventningerne!
af Oliver
06. Jul. 2020
Rigtig God Massage. :star:️:star:️:star:️:star:️:star:️
af Dorte
05. Jul. 2020
Tatiana er en dygtig og grundig fys. og kunne med det samme mærke mine udfordringer og med det resultat, at jeg her dagen efter, har det særdeles pragtfuldt. Jeg vil stærkt anbefale Tetiana.
af Nadia
05. Jul. 2020
Super dygtig
af Conny
05. Jul. 2020
Yders kompetent og dygtigt, absolut ikke sidste gang at jeg får behandling af Tetiana .
af Lena
04. Jul. 2020
Rigtig god.
af Marina
04. Jul. 2020
Hjalp med smerterne
af Nancy
03. Jul. 2020
Rigtig god - venlig og hjalp med at få løsnet op i kroppen
af Linda
27. Jun. 2020
Kan på det varmeste anbefale Tetiana til massage. Hun ankom til mit hjem til tiden, og gav en god og dybdegående massage. Det er tydeligt at hun har meget praktisk erfaring og er dygtig på hendes anatomiforståelse. Kun positivt herfra :star:️:star:️:star:️:star:️:star:️
af Thomas
21. Jun. 2020
Rigtig god og professionel behandling.
af Louise
13. Jun. 2020
Det var en god oplevelse. Kan varmt anbefales.
af Signe
11. Jun. 2020
Rigtig dygtigt!
af Louise
08. Jun. 2020
Fin, men spurgte ikke ind til om det, hun gjorde, var fint.
af Nina
06. Jun. 2020
Alt var iorden og hun er dygtig :smiley:
af Helle
03. Jun. 2020
Rigtig god massage
af Michael
02. Jun. 2020
God oplevelse, tog ikke så hårdt fat, men det færdige resultat var helt tilfredstillende.
af Karina
26. Maj. 2020
Lidt svær/dum start pga tab af briks i opgangen:blush:
af Bo
25. Maj. 2020
Hun var dygtig og det hjalp på smerterne i ryggen. Jeg har booket nye tider :-)
af Lasse
25. Maj. 2020
God massage
af Annette
24. Maj. 2020
Hun er virkelig sød og meget professionel og virkelig dygtig til sit arbejde
af Niclas
18. Maj. 2020
Kom en smule forsinket, men VIRKELIG en god massage! ikke sidste gang at vi får besøg af Tetiana
af Pia
18. Maj. 2020
Super god behandling
af inge
16. Maj. 2020
Dejlig og professionel massage.
af John
14. Maj. 2020
Tak, Tetiana for en yderst professionel massage som har hjulpet på mit rygproblem.
af Pernille
11. Maj. 2020
Meget sød og rigtig god massage kom dog for sent men ikke andet end 15 min og det er man gjort forberedt på via app Har også bestilt ny tid med hende.
af Jakob
10. Maj. 2020
Rigtig god oplevelse
af Bolette
03. Maj. 2020
Som mange andre også har oplevet, kom Tetiana for sent, hvilket jeg dog fik besked om.Hun er uden tvivl en dygtig massør, men det tog noget tid før jeg rigtig fik en god oplevelse ud af det, i starten virkede hun ikke så service-minded.Når alt kom til at var det dog en dejlig massage, og jeg fik også et par øvelser med til fremtiden.
af johann
29. Apr. 2020
Very good massage
af Peter
22. Apr. 2020
Virkelig god og professionel behandling
af Nadia J.
21. Apr. 2020
Virkelig dygtig og professionel. Der er booket er booket en omgang mere herfra
af Albert
17. Apr. 2020
TEST anmeldelse
af para
20. Mar. 2020
Meget dygtig og professionel 5 stjerner.
af ulla
20. Mar. 2020
Rigtig dygtig. Kom dog en time for sent.
af jørn
20. Mar. 2020
God og professionel behandling
af Birgitte
20. Mar. 2020
Virkelig dygtig
af nanna
20. Mar. 2020
Lidt en underlig omgang som jeg tænker bunder i kulturforskelle måske. massagen var fin.
af berg
20. Mar. 2020
Ganske udemærket massage. Det kunne være fint hvis massøren havde lidt afslappende musik med.
af pernille
09. Mar. 2020
God massage
af louise
09. Mar. 2020
Tatiana gav en rigtig god massage og vejledning til, hvordan jeg skulle bruge kroppen fremover. Hun får helt klart mine bedste anbefalinger.
af cathrine
09. Mar. 2020
Super dygtig og kompetent. Vil bestemt booke Tetiana igen.
af emma
05. Mar. 2020
Massagen blev aldrig til noget, da vi fik sms’er om forsinkelse pga meget trafik. Over en halv times forsinkelse, som vi fik beskeder om efter massagen skulle være startet. Ikke okay
af Morten
02. Mar. 2020
Dygtig og venlig.
af rie
02. Mar. 2020
Kom desværre 5 kvarter forsent og det påvirkede det afslappede element. Sprogbarrierer påvirkede også det samlede indtryk.
af thomas
02. Mar. 2020
Sød og helt klart dygtig fagligt.
af susie
02. Mar. 2020
Bedste massage jeg har fået
af martin
26. Feb. 2020
God
af jeanne
26. Feb. 2020
godt tilfreds
af cille
26. Feb. 2020
Dygtig
af mads
26. Feb. 2020
Virkelig god massør :+1:
af sinus
26. Feb. 2020
Skøn massage. Tetiana forstod straks hvad jeg havde brug for og var meget kompetent og rar.
af sidsel
26. Feb. 2020
Massagen var dejlig, men hun kom 1 t og 35 minutter for sent. Det påvirkede desværre oplevelsen en hel del.
af amalie
26. Feb. 2020
Jeg er ovenud tilfreds med min massage, det var en super god oplevelsen, jeg kan mærke i kroppen dagen efter. Jeg ville vælge min massør igen.
af kling
19. Feb. 2020
:+1:
af regina
19. Feb. 2020
En fin og god massage, med et fint tryk.
af morten
19. Feb. 2020
Hun ankom 5 minutter for sent. Men massagen var på rigtig godt niveau. Og ligeledes var dialog / service.
af christina
19. Feb. 2020
Jeg benyttede for første gang hjemme behandling gennem RaskRask. Jeg havde en skøn oplevelse. Tetiana var meget professionel og nem at tale med. Meget opmærksom på at give mig en behagelig behandling, og give mig viden om mine problemer. Det er ikke sidste gang jeg benytter hende. - Christina
af sandie
19. Feb. 2020
Super dejlig massage. Massøren lyttede til ønsker og fik virkelig løsnet op og dulmede smerterne. Der er allerede bestilt en ny tid til om en måned.
af camelia
19. Feb. 2020
God massage
af vibe
19. Feb. 2020
Tatjana var meget dygtig, en rutineret massør, der hurtigt fandt frem til mine ømme punkter.
af casper
19. Feb. 2020
Rigtig god og dygtig massør. Men hendes briks og etui til denne var ret hullet og ødelagt
af mia
19. Feb. 2020
Tetiana var over en time forsinket, uhøflig, beklagede ikke den uprofessionelle forsinkelse og svarede ikke når man spurgte om noget. Massagen var i sig selv okay, men med så dårlig stemning var det svært at nyde behandlingen. Derudover koordinerede hun tiden dårligt, da hun fx brugte rigtig lang tid på at massere min ene arm og og derfor ikke nåede min anden arm. Det føltes som en halv behandling. Udover at massøren kom for sent, så tog hun sig god tid til at tage jakken af og stille tingene op, men da min massagetid var ovre, så kunne det ikke gå hurtigt nok med at få mig ned ad briksen og komme ud af døren. Hun sagde ikke farvel da hun gik, spurgte blot om betalingen og så var hun gået.
af heidi
12. Feb. 2020
Viden og styr på tingene
af line
12. Feb. 2020
Rigtig dejlig massage, hvor der blev lyttet til vores ønsker, og virkelig taget ved. Tetiana er ret stille, men virkede kompetent og venlig.
af mhoh
12. Feb. 2020
dygtig og behagelig massør
af sandri
12. Feb. 2020
Fantastisk god
af ktj
12. Feb. 2020
Hun var meget sød og dygtig, jeg kunne mærke resultatet med det samme. Hun forklarede mig, at jeg ville være øm de næste dage, hvilket jeg også var. Men ømhed er til at leve med. De smerter jeg havde før var ikke til at leve med. Kan klart anbefale hende :)
af hanne
05. Feb. 2020
Efter en times massage af Tatiana har min arm det allerede bedre! Skønt!
af jesper
03. Feb. 2020
super massage der løsnede godt op samt et par råd om øvelser der kan hjælpe
af xls
27. Jan. 2020
Grundig og dygtig
af info
14. Jan. 2020
Rigtig god massage
af tommy
14. Jan. 2020
God/dygtig
af ts
14. Jan. 2020
Top god massage
af jette
14. Jan. 2020
Dejlig behagelige massør, så en god oplevelse
af mcgr87
07. Dec. 2019
Rigtig sød og god massør. Jeg varm anbefale
af camilla.wrang
23. Nov. 2019
Virkelig dygtig
af marianne
27. Okt. 2019
Hun finder de ømme punkter og arbejder videre på dem.
af frederikkeemilieneedham
21. Sep. 2019
Meget professionel og stærk!
af teresak
06. Sep. 2019
Tetiana var grundig og professionel. Jeg vil benytte mig af hende igen.
af sannie
06. Sep. 2019
Meget sød og super dygtig
af kelsi
06. Sep. 2019
She was wonderful! Great pressure and I felt very relaxed after. I will be booking again!
af miat
06. Sep. 2019
Rigtig god massage og sød massør. Men hun kom næsten en halv time for sent, da hun ikke kunne finde stedet og parkerede derefter forkert, så hun måtte flytte sin bil. Vi blev i alt 45 minutter forsinket og hun virkede lidt irriteret til at begynde med, hvilket gjorde det til en lidt dårlig start på der hele, men jeg fik en god og grundig massage, den har jeg intet at udsætte på:blush:
af susabo75
06. Sep. 2019
Hun kom godt i dybden og kan varmt anbefales.
af maleneboedker
24. Aug. 2019
God og professionel massage, men håndtryk, smil og ord må du tænke dig til.
af louisek-n
24. Aug. 2019
Super god, sød, effektiv, professionel og rar massage af Tetiana.
af Pia L.
12. Aug. 2019
Jeg var forberedt på at Tetiana kunne komme for sent. Men det var kun 5 min. Hun gjorde fuldstændig hvad jeg bad om og har gode hænder der går i dybden. Samtidig med at hun viste mig øvelse som kan gavne mig ift smerter. Jeg har fået masser af massage igennem et langt liv med smerter og jeg kan kun give hende mine varmeste anbefalinger:-)
af sanne
10. Aug. 2019
Rigtig god massage, virkelig dybtegående. Skal helt klart prøves igen
af sannegrubbe
10. Aug. 2019
Bortset fra hun kom over en halv time forsent, så var massagen god.
af camillaboghfischer
10. Aug. 2019
Kom for sent, undskylde ikke for det. Satte en timer åbenlyst igang inden hun havde sat bordet op og vasket hænder.
af lugge
01. Jul. 2019
Tetiana kom næsten 25 min for sent, uden at undskylde eller forklare. Hun virkede uengageret og uforberedt, og måtte slå mit navn og længden af massagen op på sin telefon efter ankomst. Inden massagen spurgte hun 2 gange om jeg også ville ha masseret arme og ben, til hvilket jeg svarede “ja”, men under massagen kom hun så i tvivl igen: “Du ville ikke ha på armene, vel?”, hvilket igen virkede som om hun ikke var til stede og opmærksom på mig. Massagebriksen var ukomfortabel, og knirker og rokker en del undervejs, så det kan være svært at slappe af. Massagen var behagelig, men virkede igen ufokuseret og overfladisk, med en masse hurtige, varme strøg og hurtig gnubben. Jeg bad hende massere hårdere, hvilket hun gjorde, men kort efter holdt op med igen. Hun tjekkede ikke ind ift hvordan det føltes, og jeg synes det er til grin at hun reklamerer med at ha fokus på fysisk og psykisk velvære og at hun giver fuld faglig opmærksomhed. Det føltes som en helt anden massør jeg havde ude i fredags.
af p-christensen
29. Jun. 2019
Professionel, smilende og nemt at bestille :blush::+1::skin-tone-2:
af susabo75
29. Jun. 2019
Hun kom godt i dybden og kan varmt anbefales.
af miat
29. Jun. 2019
Rigtig god massage og sød massør. Men hun kom næsten en halv time for sent, da hun ikke kunne finde stedet og parkerede derefter forkert, så hun måtte flytte sin bil. Vi blev i alt 45 minutter forsinket og hun virkede lidt irriteret til at begynde med, hvilket gjorde det til en lidt dårlig start på der hele, men jeg fik en god og grundig massage, den har jeg intet at udsætte på:blush:
af kelsiludvigsen
29. Jun. 2019
She was wonderful! Great pressure and I felt very relaxed after. I will be booking again!
af stinesamet
28. Jun. 2019
Helt perfekt.
af havzi_2
23. Jun. 2019
Professionel og super sød
af haticetas
23. Jun. 2019
Super god massør meget sød. God til at forklare. Hatice.
af claus.kjoller
23. Jun. 2019
Tetiana var en meget prof massør med mange gode råd til øvelser.
af solvei
22. Jun. 2019
En behagelig Massage og en dygtig pige der behandlede mig. venlig hilsen Solveig.
af tan
22. Jun. 2019
Vi sad i Thailand og ville gerne overraske en person som er speciel for os , og vi har kun fået mega meget :+1:
af ninadamkjaer
22. Jun. 2019
Fik parmassage. Det var ok, men ikke særlig dybdegående, og ikke noget jeg vil bestille igen. Der blev brugt for meget tid på bløde strøg på kroppen, selv efter der blev "taget fat". Fik at vide flere gange det godt måtte være lidt hårdere, uden den store effekt. Briksen knirkede og rykkede vildt meget frem og tilbage, så ikke en særlig afslappende oplevelse. Hun kom 15 min for sent, men det er til at se igennem fingre med.
af Løkke
15. Jun. 2019
Massøren kom desværre aldrig, og jeg fik først besked om dette 56 min. efter starttidspunktet, og der havde jeg selv måtte kontakte raskrask for at få information.
af Katja
13. Jun. 2019
Havde bestilt 60 min hos Tetiana og for det første får jeg en meget kort sms der skriver hun først kommer kl 14. (Tiden var 13.30) og så ankommer hun først godt 14.30. Hun er kort for hovedet og spørger ikke rigtig ind til mine problemområder. Massagen virkede forhastet Og sådan lidt over det hele uden egentlig at gøre noget godt. Nu er der gået 3 dage siden og jeg har simpelthen så ondt i min venstre skulder og kan dårlig nok bøje hovedet. Jeg har næsten konstant hovedpine og føler mig mere anspændt og øm efter hun har haft fat i mig. Jeg skal aldrig have den kvinde til at massere mig igen.
af Sarah
11. Jun. 2019
Jeg var svært utilfreds med den her oplevelse. Jeg havde bestilt massage til kl 16 lørdag 8/6. Klokken bliver 16:07 og jeg tænker.. når ja, men altså, der står jo de kan blive forsinket grundet trafik.. så blev den 16:15... og jeg undrer mig over hvorfor i alverden massøren ikke har skrevet eller ringet og fortalt at hun er forsinket - jeg skriver en besked til hende fra jeres side, og spørger om hun er på vej, og hun vender tilbage med det SAMME via jeres side hvor hun skriver “Ja. Jeg er lige blevet færdig med min anden kunde” øhhh nå??? Hvornår er hun her så, tænker man? Hun skriver så bagefter direkte til mit tlf nr (hvilket jeg personligt synes er underligt at massørerne overhovedet KAN, de burde bare skrive over jeres hjemmeside, hvordan har de automatisk adgang til mit nr?) det blev jeg ærligt talt også svært irriteret over, da mit tlf nr er hemmeligt af en årsag. Nå. Massøren skriver til mit nr kl 16:27 at hun er der 16:47 - det bliver jeg mildt sagt gal over. Jeg havde lavet en reservation på en restaurant inde i byen til kl 19:00, sådan at hvis hun blev lidt forsinket, så kunne vi nå det alligevel - men næsten en time?! Den holder ikke. Hun skriver så og spørger om vi skal aflyse... aflyse ??!! Jeg har på det tidspunkt ventet 35 minutter, jeg skal ikke aflyse. Jeg skal måske lige pointere at det var en gave til min KÆRESTE, så det var dobbelt op på dårlig oplevelse. Massøren ringer så på kl 16:51, og går i gang ca 16:57..... og stopper kl 17:37 hvor hun siger hun er færdig... jeg havde betalt for en time, og hun pakker sammen og går efter 40 MINUTTER ???? Jeg synes simpelthen at hele den her oplevelse var forfærdelig :) den eneste grund til at jeg har givet 2 stjerner er fordi at hun bagefter udleverede et skema til min kærestes nakke og skuldre som han har problemer med.
af dije_gani
11. Jun. 2019
Hej, Søndag D. 9.6 kl 22.00 havde jeg tid til massage. Jeg bookede tiden inde på jeres hjemmeside, hvilket var super let. Desværre gik det ikke som forventet med selve massagentiden. Tetiana skrev til mig 22.03 at hun først kunne komme kl. 22.26. (Ordret skrevet) ingen beklagelse eller noget. Da kl. Nærmede sig 22.45 ringer det på døren, og en meget forvirret dame kommer ind i mit hjem. Det første hun spørger er om hun må få et glas vand, hvilket jo er ok, men får under ingen omstændig på noget tidspunkt spurgt til mig om hvor jeg ønsker at der skal fokuseres på mht. Massagen. Igang går hun, og det var desværre alt andet end en dejlig massage. Selvom jeg specifikt fortalte hende om hvor jeg havde ondt, hvilket var derfor jeg i første omgang overhovedet bestilte massage, jeg blev skrællet af med en masse strøg på ryggen og fik overhovedet ikke den massage som jeg betalte for, hvilken var 60min. Undervejs fik jeg hele hendes personlige historie at vide, hvilken jeg syntes ikke kun var uprofessionelt, men meget akavet når man ligger så sårbar på massagebriksen. I får 2 stjerner fordi at jeres hjemmeside er nemt at gå til, men jeres massør og manglende massage som jeg havde bestil var virkelig skuffende. For mig set er det første og sidste gang jeg benytter mig af jeres service. Mvh Sahadije Gani
af shahram.fa41
01. Maj. 2019
Perfekt
af sanneadolph
30. Apr. 2019
Dejlig massage
af Kitty C.
23. Apr. 2019
Super godt massage af min skulder og nak. Er god til at tage fat. Det har hjulpet rigtig meget. Kun ros til Tetiana:+1::skin-tone-2:
af Anne C.
04. Apr. 2019
Dejlig massage, der var rigtig god til min ømme nakke, ryg og lænd. jeg bookede straks et opfølgende besøg af samme massør :-)
af korshoej44
04. Apr. 2019
Super god og grundig massage
af Lindgren
04. Apr. 2019
Hun kom 50minutter for sent og massagen varede ikke mere end 45minutter. Under al kritik og absolut ikke anbefalelsesværdigt
af Julie K.
02. Apr. 2019
Super god og grundig massage
af jnstrandparken
31. Mar. 2019
Ok massage. Følte dog at massøren ikke rigtigt var engageret. Bla tjekkede hun sin tlf imens hun var igang.
af Alaa H.
31. Mar. 2019
Dygtig massør
af inger.christmas
31. Mar. 2019
Virkede stresset ,da hun kom , men det var en god massage
af Nina B.
31. Mar. 2019
Skøn massage, og god vejledning.
af lone s.
31. Mar. 2019
Meget fin oplevelse
af cukic
28. Mar. 2019
Hun var god nok men min mand er meget spændt så det kunne været lidt hårdere massage ellers meget sød
af Alaa H.
15. Mar. 2019
Dygtig massør
af lone s.
12. Mar. 2019
Meget fin oplevelse
af Nina L.
12. Mar. 2019
Skøn massage, og god vejledning.
af Inger C.
12. Mar. 2019
Virkede stresset ,da hun kom , men det var en god massage
af Iben C.
28. Feb. 2019
Dejlig massage :)
af ayse.2912@hotmail.com
25. Feb. 2019
Hun var god
af densortekat75@gmail.com
25. Feb. 2019
Kompetent og opmærksom, kan varmt anbefale Tetiana.
af line_kyndal@hotmail.com
25. Feb. 2019
.Genialt koncept og super dygtig massør
af azzouz1982@hotmail.com
25. Feb. 2019
.Jeg har været rigtig tilfreds med massagen. Det bliver ikke sidste gang.
af biljana_kuburovic@hotmail.com
25. Feb. 2019
godt
af mevlije@hotmail.com
25. Feb. 2019
.Blev 1 time forsinket men det var ventetiden værd.
af camillaengedal@hotmail.com
25. Feb. 2019
Super dygtig. Kan klart anbefales.
af Biljana K.
19. Feb. 2019
Godt
af Henrik P.
13. Feb. 2019
Fint og seriøst arbejde
af Ann C.
07. Feb. 2019
Dejlig massage, masserede godt igennem Var lydhør overfor ens ønsker. Gav gode råd til træning af muskler, nakke og skuldre. Kan anbefales.
af sigurd_1991@hotmail.com
30. Jan. 2019
Tetiana var fremragende!
af JJ
25. Jan. 2019
Massagen var ok, men ikke fantastisk. Briksen var uudholdelig at ligge på og gjorde det umuligt at slappe af og nyde det
af Lilian B.
04. Jan. 2019
Dygtig og kompetent
af shoshosho
27. Dec. 2018
Det vat regtig godt
af x_emini
27. Dec. 2018
Virkelig dygtig og professionel.
af Shahid A.
27. Dec. 2018
super fin oplevelse.
af Birgit H.
03. Dec. 2018
Er meget tilfreds