Gift card for Professional Massage all over Denmark" - RaskRask

Gift card for a massage

A gift that can be felt

Tilbage

Vis tanke og omsorg med et oplevelsesgavekort til velvære. Vælg mellem et gavekort til massage, træning og yoga i eget hjem. Gavekortet kan også bruges som værdibevis til andre ydelser.

Gør dit gavekort personligt

Vælg dit design

Få inspiration

0/300
Gitte K

(172 reviews)

Vidar

(369 reviews)

Just P

(70 reviews)

Aviaja

(237 reviews)

What customers say about us

Giv et oplevelsesgavekort til en afslappende massage

Med et massagegavekort behøver du ikke at skynde dig ud i trafikken og ned til en massageklinik. I stedet kører vores professionelle massører hjem til dig, når det passer dig. Du sparer ventetid, rejsetid og kan slappe af i hjemmets trygge omgivelser.

Det er et nyt velvære-koncept, der har dig og dine behov i centrum.

Gavekortet til massage er perfekt som fødselsdagsgave, massage julegave, til jubilæer eller som en firmagave. Eller gaven til manden, der har alt. Gavekortet fra RaskRask kan bruges i det meste af Danmark og er gyldigt i 3 år.

Gavekortet kan bruges til en afslappende wellness-massage, en sportsmassage eller en fysiurgisk massage. Du modtager automatisk gavekortet med e-mail inden for 10 minutter efter dit køb. Gavekortet har naturligvis et flot design og er blevet udarbejdet af vores dygtige designere. Du kan nemt udskrive gavekortet eller sende det til den heldige modtager med e-mail eller via sociale medier.

Et gavekort er den perfekte måde at vise omsorg og taknemmelighed over for nogen, du er tæt på.

Gavekort til massage i hele landet