Personlig Yoga i Odder | Yogalærer Kører til Dig | RaskRask

Personlig Yoga
i Odder
i dit hjem eller naturen nær dig

Personlig Yoga
i Odder
i dit hjem eller naturen nær dig

Velvære på dine vilkår

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores personlig yoga i Odder

Personlig yoga i Odder

Hyggeligste stationsby

I Odder kan man tage på en hyggelig byvandring og opleve arkitektoniske bygningsværker, fredfyldte kyster eller hoppe på færgen mod den bilfri ø Tunø i Kattegat. Man kan også opleve en dejlig yoga session med en af vores RaskRask yogainstruktører.

Yoga i Odder

Yoga kan være et kæmpe hjælp, i forhold til at samle mere overskud til det og dem der betyder meget. RaskRask tilbyder yoga lige der hvor du er. Du kan booke en yogainstruktør lige til døren eller naturen nær dig. Dermed sparer du rejsebesværet.

Professionelle yogainstruktører

Vi har sørget for at samle de bedste yogainstruktører i dit lokalområde, så du ikke skal gå på jagt efter en. Vores yogainstruktører har alle været nøje udvalgte, eksamineret og forsikret, så både dig og dit hjem er i sikre hænder. 

Tilpasset efter dine behov

Når du booker en yogaundervisning i Odder, så har du mulighed for at få skræddersyet et program, der tager udgangspunkt i dine behov, sammen med din yogainstruktør. Yoga undervisningen vil derfor altid være på dine vilkår.

Yogaform

Yoga er et godt værktøj, hvis man ønsker at blive mere kropsbevidst. Vi tilbyder forskellige yogaform, der passer til ethvert behov. Hvis man skulle være i tvivl, hvad der er bedst for en, så tilbyder vi en gratis  konsultation med din  yogainstruktør.  

 

Yoga for alle

Hos RaskRask tilbyder vi yoga for alle, uanset hvilket niveau man er på. I sidste ende handler det om personlig udvikling og ingen er ens, så derfor kræver det at vi finder noget, der passer netop til dig og dine behov.

 

Mød dine yogalærere i Odder

Vores professionelle yogalærere står klar til at hjælpe dig godt på vej

Det siger kunderne om os

Start din yoga i Odder her