Personlig Yoga i Nyborg | Yogalærer Kører til Dig | RaskRask

Personlig yoga
i Nyborg
i dit hjem eller naturen nær dig

Personlig yoga
i Nyborg
i dit hjem eller naturen nær dig

Velvære på dine vilkår

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo når du booker velvære via RaskRask.

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke oplevelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores personlig yoga i Nyborg

Personlig yoga i Nyborg

Danmarks riges hjerte

Nu tilbyder vi yoga i en af de hyggeligste byer på Fyn. Nyborg er en by for sig selv, hvor indbyggertallet er 17.525. I Nyborg finder du Nordens ældste kongeborg, nemlig Nyborg Slot. Nyborg rummer på mange historiske begivenheder og har været Danmarks hovedstad engang. Gennem tiderne er der sket meget i Nyborg og dette kan både mærkes og ses, når man er i byen.

Yoga for alle og enhver

Hos Raskrask vil vi imødekomme dine behov. Vi tilbyder nemlig yoga på alle niveauer, så alle kan være med. Vores professionelle yoga instruktører vil hjælpe dig godt på vej, så du kan være sikker på, at du altid er i gode hænder. Vi tilbyder personlig yoga, gravidyoga og gruppeyoga. Uanset hvad du vælger, så har du mulighed for at få din første konsultation gratis, hvor du kan snakke med den professionelle om dine mål og præferencer.

Yoga i hjemmet og natur

Hos RaskRask har vi ikke en yogastudio, men derimod nogle yoga instruktører, der er villig til at møde dig på din hjemmeadresse i Nyborg. Hjemmeyoga kan betyde, at du kan fordybe dig mere ind i din session uden uforventet larm. Det betyder også at du slipper for rejsetiden og al den stress, der nu følger med. Hvis du hellere føler for naturen, så kan du tage din yoga instruktør med ud. Uanset hvad, så vi tilpasse os efter dine behov.

Yogalærer i Nyborg
Yoga i Nyborg

Yoga klippekort

Med et yoga klippekort, får du mulighed for at skræddersy et program sammen med din yoga instruktør. Her kan du vælge blandt forskellige pakker, alt efter hvad dine mål er. Med et yoga klippekort opnår det ikke kun den bedste træningsforløb, men du sparer også penge. Vælger du for eksempel kom godt i gang med yoga – pakken, kan du spare fra 318 kroner. Yoga klippekort er for dig, der gerne vil opnå de bedste resultater. 

 

Giv velvære til en du holder af

Yoga kan også blive givet ud som en gave, til en eller flere du holder af. Du vælger blandt de forskellige typer af pakker vi tilbyder; Personlig yoga, gravidyoga, gruppeyoga eller et yogaforløb. Dernæst vælger du et design, du føler passer bedst til anledningen, her har du mulighed for at sende et personlig hilsen. Sidst men ikke mindst vælger du, hvordan indpakning skal se ud.

Kvalitetsgaranti

Det er vigtigt for os at du altid er sikret den højeste kvalitet og får en god oplevelse.  Derfor har vi kvalitetsgaranti på alle vores ydelser. Hvis du mod forventning ikke har været tilfreds med din yoga forløb, så tilbyder vi pengene i retur for din første session.  Hvis du ønsker at gøre brug af vores kvalitetsgaranti, så er du mere end velkommen til at kontakte os via email: info@raskrask.dk eller på telefon: 93 88 00 63.

 

Mød dine yogalærere

Vores professionelle yogalærere står klar til at hjælpe dig godt på vej

Det siger kunderne om os

Start din yoga i Nyborg her