Personlig Yoga i København | Yogalærer Kører til Dig | RaskRask
100% quality garanteret

Personlig Yoga
i København
i dit hjem eller naturen nær dig

Personlig Yoga
i København
i dit hjem eller naturen nær dig

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer personlig yoga i København

Personlig yoga i København

 • Svært ved at finde den rigtige løsning i København?

  Du er muligvis stødt på et eller flere yogastudier, hvis du er bosat i hovedstadsområdet, hvor mulighederne og tilbuddene kan være overvældende, og udvalget skræmmende stort. Af netop denne årsag kan det også være utroligt besværligt og stressende at navigere i, hvilket studie i København, der tilbyder hvad, og mange tvivlsspørgsmål vil formentligt opstå undervejs i processen.

 • Hvem kan hjælpe mig bedst?

  Er yogalæreren professionel og eksamineret? Hvor får jeg den bedste oplevelse for mig personligt, og i hvor lang tid bliver jeg nødt til at rejse efter den? Hvem kan jeg stole på giver mig den bedste undervisning?

 • Yoga på dine vilkår i København

  Hos RaskRask tilbyder vi muligheden for at dyrke yoga, når det passer dig, hvor det passer dig. Vi håndterer det administrative med underviseren, og sender en fuldt eksamineret og certificeret yogalærer hjem til dig, uanset om du er bosat på Vesterbro, Nørrebro, Frederiksberg eller et helt fjerde sted.

 • Yoga i dit hjem eller naturen

  Det er yoga på dine vilkår, og vi tilbyder sågar også muligheden for, at du kan få din yogalærer med ud i naturen, hvis du foretrækker at dyrke yoga i en af byens mange flotte parker eller haver.

 • Spar rejsebesværet i København

  Du slipper for stresset ved at skulle ud ad døren i en i forvejen hektisk hverdag, og vil i stedet få besøg af en af vores forsikrede og kompetente yogalærere. Det giver dig de bedste vilkår for at slippe din stress, og den bedste oplevelse i de mest komfortable omgivelser for dig. Din yogalærer vil være fuldt fokuseret på at opnå dine personlige behov og mål, og derigennem hjælpe dig på vej til en mere balanceret hverdag med mere ro i kroppen og sindet.

 • Del oplevelsen med dine nærmeste

  Du har også muligheden for at dele oplevelsen gennem vores tilbud om gruppe yoga, og på den måde få et pusterum i en hektisk hverdag sammen med venner eller bekendte.

Mød dine yogalærere i København

Vores professionelle yogalærere står klar til at hjælpe dig godt på vej

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din yoga i København her

RaskRask.dk København

CVR 37119954


Klerkegade 2D, 1.tv
1308 København K


Tlf: 93 88 00 63


info@raskrask.dk


Åbningstider - kundeservice:
Mandag-fredag 09:00-17:00

Yoga i København

RASKRASK – ET NYT KONCEPT FOR YOGA I KØBENHAVN

RaskRask i København

Nu skal du ikke længere bruge tid på at komme ind til dit nærmeste yogasted. RaskRask gør det muligt at få instruktøren hjem til dig, lige når det passer dig. Du har også mulighed for at få instruktøren ind på din arbejdsplads, hvis det passer dig bedre. Instruktøren kan komme hen til dig, uanset hvor du befinder dig i eller omkring København. Du kan vælge mellem tre former for yoga; personlig yoga, gravidyoga og gruppeyoga.

Mental og fysisk sundhed skal være overskueligt for alle at prioritere i hverdagen, og derfor vil vi gerne gøre det nemmere for dig. Yogaundervisning skal foregå på dine vilkår, så du får mere velvære.

Yoga i København

Yoga er populært i Danmarks hovedstad, særligt blandt kvinder, gravide, sportsentusiaster og sundhedsinteresserede, som kender til yogaens mange fordele. Byens mange indbyggere kan betyde fyldte yogasteder, og derfor tilbyder vi hos RaskRask træning i dit hjem og efter dine behov. Dit velvære er det vigtigste for os. Vi ønsker at styrke din sundhed, så du får mere overskud og energi i hverdagen.

Tag på opdagelse i København

København er Danmarks største by, og den rummer omkring 1.300.000 indbyggere. København er det perfekte sted at besøge, hvis du vil opleve noget af Danmarkshistorien. Gå en tur i gennem byens mange gader og kontrastfyldte kvarterer og oplev smuk arkitektur og design. Besøg også Nyhavn, Rundetårn og Christiansborg slot, eller tag til en af Københavns restauranter for en smagsoplevelse, som mange mennesker rejser til byen for at opleve. Det er nemt at komme ind til centrum af byen på cykel eller med metroen.

Yoga stammer fra Hinduismen

Bliv mindful med yoga

Yoga stammer fra Himalayabjergene i Indien for omkring 5-10 tusind år siden og er en central del af hinduismen. Det handler grundlæggende om at skabe en forbindelse mellem ånd, krop og sind. Traditionelt set er yogaens mål, at man bliver mindful, altså bevidst, og at man ved hjælp af meditationsteknikker kan komme af med sin karma og forbinde sig til universet. Det, som man normalt tænker på, når man bruger ordet “yoga”, er yogaformen Hatha yoga. I Hatha yoga laver man én stilling ad gangen, modsat hvad man gør i f.eks. Flow yoga, hvor der er flere øvelser i en serie. Hatha yoga er den yogaform, som alle andre yogaformer udspringer fra.

Hotyoga

Det skal du vide

I Vesten blev Hot yoga populært for omkring 20 år siden. Yogaformen minder meget om Hatha yoga, men forskellen er, at Hot yoga dyrkes i et rum, der er 35-38 grader varmt. Når du dyrker yoga i et opvarmet rum, forbedres blodcirkulationen, og så er det lettere for dig at komme længere ned i strækkene, fordi dine muskler slapper mere af i varmen. Når du dyrker Hot yoga er det vigtigt at have et håndklæde med dig, og at du husker at drikke rigeligt med vand før, under og efter din træning.