Personlig Yoga i Aarhus | Yogalærer Kører til Dig | RaskRask
100% quality garanteret

Personlig Yoga
i Aarhus
i dit hjem eller naturen nær dig

Personlig Yoga
i Aarhus
i dit hjem eller naturen nær dig

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer personlig yoga i Aarhus

Personlig yoga i Aarhus

 • Har du heller ikke tid til at koble af?

  Med en hverdag i Smilets By vil du formentligt være forvænt med en stresset daglig rutine med masser af fart på, og meget lidt tid til at koble af. Der skal både være tid og plads til vennerne, karrieren og naturligvis familien, og der skal ligeledes være overskud til at nyde det store sport- og kulturudvalg, som Aarhus har at byde på.

 • Hverdagens stress slider på kroppen

  Denne hæsblæsende hverdag vil formentligt også kunne mærkes på din krop. Lange dage uden mange pauser har en stressende indvirkning både fysisk og mentalt. Det tager hårdt på kroppen, der har brug for aflastning for at kunne fungere optimalt.

 • Yoga er det perfekte værktøj

  Yoga hjælper med balance mellem krop og sind, kan styrke dine muskler, øge fleksibiliteten og give mere ro i kroppen. Yoga tilbyder et pusterum til den travle hverdag, og hjælper med at give overskud. På den måde kan du fokusere yderligere i din dagligdag, og få mere overskud til at bruge din tid på det, der er vigtigt for dig.

 • Yoga i dit hjem eller naturen i Aarhus

  For at give dig de bedste forudsætninger for at slippe din stress, og blive mere selvbevidst, giver RaskRask dig muligheden for at få undervisning i de mest trygge rammer – hjemme hos dig. Det er desuden også muligt at få din yogalærer med ud i den århusianske natur eller der, hvor du føler dig mest afslappet. Vores yogalærere tager gerne turen til Botanisk Have, Mindeparken eller hvor end i naturen du foretrækker, hvis du ønsker at kombinere din undervisning med den fantastiske natur, som Århus også har at tilbyde.

 • Yoga på dine vilkår i Aarhus

  Skulle du have lyst til at dele oplevelsen med venner eller familie tilbyder vi også gruppe yoga. På den måde kan i sammen udvikle jer og motivere hinanden. Der er også mulighed for gravid yoga, hvis du trænger til at forberede kroppen optimalt forud for den store dag.

 • Altid i trygge hænder

  Din yogalærer er fuldt fokuseret på dine behov og mål, og vil guide dig på vejen til en mere balanceret hverdag i det århusianske. Alle vores yogalærere er uddannede, kvalitets garanterede og forsikret hos Tryg. Du kan derfor føle dig sikker, når du booker hos os.

Mød dine yogalærere i Aarhus

Vores professionelle yogalærere står klar til at hjælpe dig godt på vej

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din yoga i Aarhus her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

RaskRask.dk Aarhus

CVR 37119954


Universitetsbyen 7
8000 Aarhus C


Tlf: 93 88 00 63


info@raskrask.dk


Åbningstider - kundeservice:
Mandag-fredag 09:00-17:00

Yoga i Aarhus

RASKRASK – ET NYT KONCEPT FOR YOGA I AARHUS

Hvem er RaskRask?

Hos RaskRask ønsker vi at skabe velvære på dine vilkår. Det vil sige, at du kan få en træner eller massør hen til dig, hvor du vil, og når du vil. Vi er et Aarhus-koncept, og vi sørger for at dig, som bor i eller omkring Aarhus, kan få en behandling eller træningstime i dine foretrukne omgivelser. Det vigtigste for os er dine behov og din velvære.

Om Aarhus

Aarhus er Danmarks næststørste by med omkring 330.000 indbyggere. Byen har Danmarks yngste befolkning, og den tiltrækker mange mennesker med dens mange muligheder for spændende oplevelser. Besøg f.eks. Den Gamle by, Moesgaard Museum, ARoS, Marselisborg Dyrehave, Botanisk have og Væksthusene, Musikhuset, Dokk1 eller Latinerkvarteret. Du kan også gå en tur omkring Aarhus Ø – måske du kan få øje på et containerskib i Danmarks største containerhavn.

Yoga – godt for krop og sind

Yoga er et godt valg for dig, som gerne vil træne kroppen, samtidigt med at du træner din hjerne til mere ro ved hjælp af forskellige effektive værktøjer. Du bliver stærkere, mere fleksibel og arbejder på dit åndedræt ved hjælp af meditationsøvelser. Yoga gør dig stærk både fysisk og mentalt, så du er klar til at klare hverdagens udfordringer med mere energi og overskud. Hos RaskRask tilbyder vi personlig yoga, gravidyoga og gruppeyoga. Du kan altid kontakte os, hvis du gerne vil vide mere om mulighederne, eller hvis du er i tvivl om noget. 

Yoga hjælper på din søvn

Det kan være svært at falde i søvn efter en dag med mange gøremål og tanker. Yoga sænker dit stressniveau og kan hjælpe dig med at finde ro, når du skal til at falde i søvn. Det er især godt med rolige yogaøvelser inden sengetid, fordi det får dit nervesystem til at slappe af. Yin Yoga er et godt valg.

Yoga på Frederiksbjerg

Hos RaskRask kan du få en yogainstruktører hjem til dig i hele Aarhus C og omegn, herunder Frederiksbjerg. I bydelen findes tre større butiksgader – Frederiks Allé, Jægergårdsgade samt MP Bruuns Gade. Vores instruktører kan også besøge jer på arbejdspladsen, så I f.eks. kan dyrke gruppeyoga og styrke fællesskabet mellem medarbejderne. Vores instruktører kan komme hjem til dig, uanset om du bor i kælderen eller på øverste etage. 

Yoga i Aarhus Nord

Du kender måske Aarhus Nord med postnummeret 8200 som områderne Christiansbjerg, Skejby og Trøjborg. Der bor omkring 33.000 indbyggere i Aarhus N, og RaskRask tilbyder yoga i hele området. Lisbjerg, Brendstrup, og Kasted deler også postnummeret 8200, men områderne ligger under sit eget landdistrikt og hænger ikke sammen med Aarhus by. Vejlby, Egå, Skæring og Risskov er også beliggende i den nordlige del af Aarhus. Disse områder har dog deres egne selvstændige postnumre.

Yoga som træningsform

Yogaens fordele

Yoga er en effektiv træningsform, hvor du både træner din krops smidighed, styrke og mindfulness. Det kan forbedre dit stressniveau, din evne til at slappe af i hverdagen og dit generelle energiniveau. Du kan både dyrke yoga alene og sammen med andre, alt efter hvad du bedst kan lide. Der findes forskellige typer yoga, så du kan finde den type, der passer bedst til dig. Øvelserne kan altid tilpasses dit niveau og dine behov.

 

Mindfulness i Aarhus

Yoga på dine vilkår

Hos RaskRask har vi gjort det lettere for dig at finde tid til yoga, så du kan træne mindfulness i eget hjem. Alle skal have muligheden for at gøre noget godt for deres mentale og fysiske helbred i en travl hverdag, og derfor er det vigtigt for os, at din træning foregår efter lige præcis dine præmisser. Det eneste, som du skal gøre, er at besøge vores website og booke en professionel yogainstruktør hjem til dig, ofte med bare få dages varsel. Instruktøren kan også komme til din nærmeste park eller din arbejdsplads. Du kan både booke personlig yoga, gravidyoga eller gruppeyoga, alt efter hvad der giver mening for dig.

Vi vil gerne gøre det muligt for dig at slippe for at skulle afsted hjemmefra for at dyrke yoga. Det giver en helt anden ro, når yogaen i stedet kommer hjem til dig. Yoga skal være afslappende, og det hjælper, når rammerne er trygge, og velværen sker på dine vilkår.