Personlig Yoga i Aarhus | Yogalærer Kører til Dig | RaskRask

Personlig yoga
i Aarhus
i dit hjem eller naturen nær dig

Personlig yoga
i Aarhus
i dit hjem eller naturen nær dig

Velvære på dine vilkår

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo når du booker velvære via RaskRask.

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke oplevelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores personlig yoga i Aarhus

Personlig yoga i Aarhus

Har du heller ikke tid til at koble af?

Med en hverdag i Smilets By vil du formentligt være forvænt med en stresset daglig rutine med masser af fart på, og meget lidt tid til at koble af. Der skal både være tid og plads til vennerne, karrieren og naturligvis familien, og der skal ligeledes være overskud til at nyde det store sport- og kulturudvalg, som Aarhus har at byde på.

Hverdagens stress slider på kroppen

Denne hæsblæsende hverdag vil formentligt også kunne mærkes på din krop. Lange dage uden mange pauser har en stressende indvirkning både fysisk og mentalt. Det tager hårdt på kroppen, der har brug for aflastning for at kunne fungere optimalt.

Yoga er det perfekte værktøj

Yoga hjælper med balance mellem krop og sind, kan styrke dine muskler, øge fleksibiliteten og give mere ro i kroppen. Yoga tilbyder et pusterum til den travle hverdag, og hjælper med at give overskud. På den måde kan du fokusere yderligere i din dagligdag, og få mere overskud til at bruge din tid på det, der er vigtigt for dig.

Yogalærer i Aarhus
Yoga i Aarhus

Yoga i dit hjem eller naturen i Aarhus

For at give dig de bedste forudsætninger for at slippe din stress, og blive mere selvbevidst, giver RaskRask dig muligheden for at få undervisning i de mest trygge rammer – hjemme hos dig. Det er desuden også muligt at få din yogalærer med ud i den århusianske natur eller der, hvor du føler dig mest afslappet. Vores yogalærere tager gerne turen til Botanisk Have, Mindeparken eller hvor end i naturen du foretrækker, hvis du ønsker at kombinere din undervisning med den fantastiske natur, som Århus også har at tilbyde.

Yoga på dine vilkår i Aarhus

Skulle du have lyst til at dele oplevelsen med venner eller familie tilbyder vi også gruppe yoga. På den måde kan i sammen udvikle jer og motivere hinanden. Der er også mulighed for gravid yoga, hvis du trænger til at forberede kroppen optimalt forud for den store dag.

Altid i trygge hænder

Din yogalærer er fuldt fokuseret på dine behov og mål, og vil guide dig på vejen til en mere balanceret hverdag i det århusianske. Alle vores yogalærere er uddannede, kvalitets garanterede og forsikret hos Tryg. Du kan derfor føle dig sikker, når du booker hos os.

Mød dine yogalærere i Aarhus

Vores professionelle yogalærere står klar til at hjælpe dig godt på vej

Det siger kunderne om os

RaskRask.dk Aarhus

CVR 37119954


Universitetsbyen 7
8000 Aarhus C


Tlf: 93 88 00 63


info@raskrask.dk


Åbningstider - kundeservice:
Mandag-fredag 09:00-17:00

Yoga i Aarhus

Yoga som træningsform

Mindfulness i Aarhus

Start din yoga i Aarhus her