Personlig Yoga i Aalborg | Yogalærer Kører til Dig | RaskRask

Personlig Yoga
i Aalborg
i dit hjem eller naturen nær dig

Personlig Yoga
i Aalborg
i dit hjem eller naturen nær dig

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer personlig yoga i Aalborg

Personlig yoga i Aalborg

 • Kom hverdagens stress til livs

  Selv den mest afbalancerede nordjyde kan ikke undgå at blive stresset af den hektiske hverdag, og de mange lange arbejdsdage, som det aalborgensiske hverdagsliv har at byde på. De lange dage, og mange timer på farten, påvirker ofte både kroppen og sindet, da ingen af delene får den nødvendige puster. Det resulterer i, at du kan føle dig både udmattet og ude af balance, hvis ikke du kommer det til livs.

 • Yoga i dit hjem i Aalborg

  Det ønsker vi hos RaskRask at gøre op med – i den anledning har vi skabt et simpelt koncept for yoga i Aalborg, hvor du kan bestille en af vores dygtige yogalærere hjem til dig, så undervisningen foregår i dit eget hjems velkendte og afslappende omgivelser.

 • Spar rejsebesværet

  Vores yogalærere møder dig hvor det passer dig, og endnu vigtigere, når det passer dig – ligemeget om det er i kølvandet på en shoppetur i Algade, dagen efter en tur i Jomfru Ane Gade eller bare efter en lang arbejdsdag. Du sparer altså besværet med at rejse til og fra yogastudiet.

 • Yoga på dine vilkår i Aalborg

  Vi arrangerer og afklarer alt administrationen med vores yogalærere, der i stedet vil fokusere på dit velvære, og på at give dig den bedst mulige oplevelse – uanset hvor henne i Aalborg-området du befinder dig.

 • Altid i gode hænder

  Vores yogalærere er kompetente, eksaminerede og desuden forsikret af Tryg, og du kan tilmed bestille dem til at undervise i den dejlige nordjyske natur, hvis du foretrækker at nyde omgivelserne udendørs i Kildeparken eller Østre Anlæg.

 • Del oplevelsen

  Vi tilbyder derudover også muligheden for at arrangere gruppe yoga, hvis det skulle være en oplevelse, som du ønsker at dele med andre af dine venner, kolleger eller familie i Nordens Paris.

Mød dine yogalærere i Aalborg

Vores professionelle yogalærere står klar til at hjælpe dig godt på vej

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din yoga i Aalborg her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider