Personlig Yoga i Aalborg | Yogalærer Kører til Dig | RaskRask
100% quality garanteret

Personlig Yoga
i Aalborg
i dit hjem eller naturen nær dig

Personlig Yoga
i Aalborg
i dit hjem eller naturen nær dig

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer personlig yoga i Aalborg

Personlig yoga i Aalborg

 • Kom hverdagens stress til livs

  Selv den mest afbalancerede nordjyde kan ikke undgå at blive stresset af den hektiske hverdag, og de mange lange arbejdsdage, som det aalborgensiske hverdagsliv har at byde på. De lange dage, og mange timer på farten, påvirker ofte både kroppen og sindet, da ingen af delene får den nødvendige puster. Det resulterer i, at du kan føle dig både udmattet og ude af balance, hvis ikke du kommer det til livs.

 • Yoga i dit hjem i Aalborg

  Det ønsker vi hos RaskRask at gøre op med – i den anledning har vi skabt et simpelt koncept for yoga i Aalborg, hvor du kan bestille en af vores dygtige yogalærere hjem til dig, så undervisningen foregår i dit eget hjems velkendte og afslappende omgivelser.

 • Spar rejsebesværet

  Vores yogalærere møder dig hvor det passer dig, og endnu vigtigere, når det passer dig – ligemeget om det er i kølvandet på en shoppetur i Algade, dagen efter en tur i Jomfru Ane Gade eller bare efter en lang arbejdsdag. Du sparer altså besværet med at rejse til og fra yogastudiet.

 • Yoga på dine vilkår i Aalborg

  Vi arrangerer og afklarer alt administrationen med vores yogalærere, der i stedet vil fokusere på dit velvære, og på at give dig den bedst mulige oplevelse – uanset hvor henne i Aalborg-området du befinder dig.

 • Altid i gode hænder

  Vores yogalærere er kompetente, eksaminerede og desuden forsikret af Tryg, og du kan tilmed bestille dem til at undervise i den dejlige nordjyske natur, hvis du foretrækker at nyde omgivelserne udendørs i Kildeparken eller Østre Anlæg.

 • Del oplevelsen

  Vi tilbyder derudover også muligheden for at arrangere gruppe yoga, hvis det skulle være en oplevelse, som du ønsker at dele med andre af dine venner, kolleger eller familie i Nordens Paris.

Mød dine yogalærere i Aalborg

Vores professionelle yogalærere står klar til at hjælpe dig godt på vej

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din yoga i Aalborg her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

Yoga i Aalborg

RASKRASK – ET NYT KONCEPT FOR YOGA I AALBORG

Udforsk Aalborg

Aalborg er en by beliggende i Nordjylland med omkring 120.000 indbyggere. Det er Danmarks fjerdestørste by. Hvis du leder efter spændende oplevelser kan du besøge byens havnefront, hvor du bl.a. kan finde mange friluftssportsanlæg, kulturcentret Nordkraft og Musikkens hus. Du kan også besøge Vikingehuset Lindholm Høje, Kunsten Museum of Modern Art, Kildeparken, Utzon Center den populære Jomfru Ane gade. På Jomfru Ane gade finder du mange caféer og restauranter, men gaden er særligt kendt for klubber og barer, som flittigt benyttes i byens natteliv. Aalborg står også for skandinaviens største karneval, som tiltrækker over 100.000 gæster hvert eneste år.

Mad i Aalborg

I Aalborg kan du få vidunderlige smagsoplevelser. Du kan smage nogle af byens specialiteter såsom blåmuslinger og østers. Du kan også besøge Aalborg Chokolade, som har vundet en pris for deres flødeboller. I gårdbutikkerne kan du købe friske grøntsager, frugt og krydderurter, direkte fra aalborgensernes jord.

Vores yogainstruktører kommer til dig

Fokus på dig

I centrum af Aalborg finder du ikke mindre en 1700 hotelværelser. Når du er på ferie eller besøger byen, kan du booke din yogainstruktør til hotellet eller til dit nærmeste udendørsområde. Du kan selvfølgelig også booke din instruktør hjem til dig, hvis du er bosat i Aalborg. Hos RaskRask ordner vi alt det administrative, og derfor har yogainstruktøren kun dig og din velvære i fokus. 

Vores yogainstruktører er spredt over hele landet og kan besøge dig, så du kan dyrke yoga i København, Aarhus, Odense, Aalborg og i områderne omkring.

 

Om Aalborg

En vigtig by for industri

Tilbage i tiden blev Aalborg kaldt for “byen med de rygende skorsten”, fordi byen var vigtig inden for industri. Aalborg  grænser op ad den tyndeste strækning af Limfjorden, som forbinder byen direkte til Kattegat og Nibe havn. Syd for Aalborg er flere mindre byer såsom Frejlev, Svenstrup, og Gistrup placeret.