Yin yoga i dit hjem | Book din personlige yogalærer i dag!

Yin yoga
Yogalærer kører hjem til dig

Personlig yoga
i dit hjem eller naturen nær dig

Velvære på dine vilkår

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo når du booker velvære via RaskRask.

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke oplevelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores personlig yoga

Hvad er yin yoga?

Denne stilart kan karakteriseres som en af de blideste yogaformer. Her er alle stillingerne relateret til styrke og udholdenhed lagt på hylden, og erstattet med blide og udstrækkende positioner. I stedet arbejder man meget på at give slip og spænde af, så man opnår mere ro i sindet.

Hvad kan yin yoga gøre for dig?

Hvis du leder efter en form for yoga, hvor du for alvor kan få et fokus på afspænding og stræk, så er denne yogaform den perfekte løsning for dig. Det kan specielt være til stor hjælp, hvis du til dagligt går rundt med spændinger og skavanker i kroppen.

Kan jeg dyrke yin yoga?

Det langsomme tempo der kendetegner stilarten gør, at der ikke er nogen grænse for, hvem der kan dyrke det. Det er en af de mest basiske yogaformer, hvor hver stilling typisk bliver holdt i længere tid, så du får rig mulighed for at fordybe dig i dem, og lære at udføre stillingerne på korrekt vis.

Yin yoga i Danmark
Book Yin yoga

Yin yoga i hjemmet eller naturen

Ønsker du at forsøge dig med yoga, men er usikker på, hvor du kan finde den bedste løsning? RaskRask tilbyder yoga i hjemmet eller den omkringliggende natur – du vælger selv. Vores professionelle og certificerede yogalærere kommer til dig.

Yin yoga på dine vilkår

Foretrækker du derimod at dele oplevelsen, så kan det også lade sig gøre, som en del af vores tilbud om gruppe yoga. Vores yogalærere tilpasser undervisningen, så alle bliver inkluderet, og der bliver taget hensyn til alles niveau og erfaring. På den måde kan du forkæle dine veninder eller give din familie en god og sund oplevelse.

Spar penge med et forløb

Ønsker du at dyrke denne yogaform – eller et af vores mange andre yoga tilbud – i flere omgange, tilbyder vi også en nemmere og billigere løsning for dig. Med et af vores forløb kan du nemlig spare penge og tilmed også slippe for at skulle klare betaling efter hver afsluttede session.

Mød dine yogalærere

Vores professionelle yogalærere står klar til at hjælpe dig godt på vej

Det siger kunderne om os

Start din yoga her