Vinyasa yoga i dit hjem | Book din yogalærer i dag!

Vinyasa yoga
Yogalærer kører hjem til dig

Personlig yoga
i dit hjem eller naturen nær dig

Velvære på dine vilkår

Forsikret af Tryg logo

I samarbejde med RaskRask, Tryg logo har sammensat en forsikring, der giver tryghed.

Læs mere

Kvalitetsgaranti

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse hver gang.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores personlig yoga

Yoga book

Tid til det vigtige

Bestil din personlige yogalærer på to minutter, og få skræddersyet undervisning tilpasset din hverdag

Yoga i dit hjem

Yoga bragt til døren

Få personlig yoga i hjemmets trygge rammer - eller naturen når dig

Få yoga

Altid i gode hænder

Alle yogalærere er nøje udvalgte, eksaminerede og forsikrede af

Hvad er vinyasa yoga?

Vinyasa yoga er en dynamisk form for yoga, hvor der fokuseres på at sammensætte forskellige stillinger til små dynamiske sekvenser. På den måde bliver det et flydende og tempofyldt flow, med lige så meget fokus på at gå fra den ene øvelse til den anden, som på selve øvelserne og de forskellige stræk.

Hvad kan vinyasa yoga gøre for dig?

Denne yogaform foregår i et relativt højt tempo, og giver dig sved på panden. Det er en forholdsvis fysisk krævende form for yoga. Den er specielt rettet mod dig, der gerne vil udfordre din krop, og have pulsen op. Den kan være medvirkende til, at du bliver mere smidig, kommer i bedre fysisk form og giver dig tilmed en større variation i din yoga fra gang til gang.

Kan jeg dyrke vinyasa yoga?

Denne stilart er tilpasset til alle niveauer, og kan dyrkes af erfarne såvel som nybegyndere. Yogaens sværhedsgrad vil selvfølgelig altid blive tilpasset afhængigt af din erfaring og dine behov. Din yogalærer vil desuden gennem hele forløbet vejlede og justere øvelserne, så de passer til dig og dine ønsker.

Vinyasa yoga i Danmark

Fingeren på pulsen

Modtag særlige tilbud og gode råd til en sund hverdag med mere velvære.

Book Vinyasa yoga

Vinyasa yoga i hjemmet eller naturen

Du bestemmer selv, hvor du ønsker at dyrke din yoga. Vores yogalærere kører nemlig hjem til dig, så du kan dyrke din yoga i trygge og hjemlige omgivelser. Foretrækker du den omkringliggende natur, kan det også arrangeres. Det er yoga på dine vilkår, hvor og hvornår du vil.

Vinyasa yoga på dine vilkår!

Vi tilbyder både vinyasa yoga til dig personligt eller som gruppe yoga. På den måde kan du selv bestemme om du ønsker et personligt fokus på dig og din udvikling, eller om det er en oplevelse, som du ønsker at dele med vennerne eller familien. Vores yogalærere tilpasser undervisningen ved gruppe yoga, og sikrer, at den inkluderer alle, og opfylder alles behov.

Spar penge med et forløb

Det vil sjældent være tilstrækkeligt med én session, hvis du virkelig skal udvikle sig på yogamåtten. Vi vil gerne gøre det nemmere og billigere for dig at opnå mere balance i hverdagen og gøre alvor af din yogapraksis. Med et af vores forløb kan du både spare penge og på samme tid slippe for at skulle dykke ned i lommen efter hver session.

Mød dine yogalærere

Vores professionelle yogalærere står klar til at hjælpe dig godt på vej

Det siger kunderne om os

Find en yogalærer i din by

Start din yoga her