Vægttabstræning i dit hjem | Book din personlige træner i dag

Vægttabstræning
Tilpasset dit liv

Personlig træning i dit hjem

house-iconI dit hjem
office-iconFirmamassage

Massage i hjemmets trygge rammer, når det passer dig. Til øget velvære og lindring af stress og spændinger.

200+ behandlere

Forsikret af Tryg logo

Skjold

Du og dit hjem er forsikrede under behandlingen.

Læs mere

Kvalitetsgaranti

Badge

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse hver gang.

Læs mere

Presseomtale

TV2 logo Børsen logo ALT. logo Femina logo Jyllands Posten logo Berlingske logo

Sådan fungerer det

Forkæl dig selv med en professionel og kvalitetsbevidst massage i hjemmets trygge rammer. Eller få en massageordning på arbejdspladsen, der øger medarbejdernes trivsel og velvære.

Tid til det vigtige

Find din ønskede træner og vælg det tidspunkt, der passer dig

Hjemme hos dig

Få træning tilpasset dit liv og få skabt den rette balance i hverdagen

Altid i gode hænder

Alle personlige trænere er nøje udvalgte, eksaminerede og forsikrede af

Få en gratis samtale

Vælg den træner og det tidspunkt der passer dig

KAMPEN MED VÆGTEN

Mange har et ønske om at tabe sig og skabe en sundere og mere aktiv livsstil. Det kan handle om at føle sig bedre tilpas i sin krop, at få mere energi i hverdagen eller at forebygge livsstilssygdomme. For nogen kan det være en kombination af flere ting. Fælles for os alle kan det være en udfordring at få et sundt og aktivt liv til at harmonere med en presset hverdag – særligt hvis vi står med det alene.

TO SKRIDT FREM OG TO TILBAGE

For nogen har kampen med vægten stået på det meste af livet og ført til flere mislykkede forsøg. Vægttabet går som regel fint i starten, hvor det hele er nyt og spændende og de første resultater hurtig viser sig. Men i takt med at hverdagen melder sig og resultaterne lader vente på sig, begynder motivationen at falde. Inden vi får set os om, er vi tilbage, hvor vi startede.

HVOR FÅR MAN DEN RETTE HJÆLP?

Hvis vi skal lykkes med at ændre vores livsstil, kan vi have brug for nogen, der forstår vores udfordringer og som kan give os lige netop den støtte og inspiration, vi har brug for. Markedet for personlig træning kan dog være lidt af en mundfuld og svær at navigere i uden den store erfaring på området. Hvem har den rette faglighed? Og hvem passer til lige netop vores ønsker og behov? 

Vil du vide mere?

Hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig til en sundere og mere aktiv livsstil

NÆRVÆRENDE OG PROFESSIONELLE TRÆNERE

Hos RaskRask har vi samlet nogle af landets dygtigste trænere under et koncept, så du får overblik og nemt kan finde den træner, der passer dig. Fælles for dem alle, er at de er nøje udvalgte på baggrund af deres høje faglighed og menneskelige egenskaber. Det betyder, at du altid kan forvente en nærværende, inspirerende og professionel træner, som lytter til dig og støtter dig hele vejen.

DEN RETTE BALANCE I HVERDAGEN

Der findes ikke én opskrift, der passer til alle. Vi har hver vores måde at leve på og hver vores ønsker og behov at tage hensyn til. Derfor er det afgørende, at vi får skabt en balance i hverdagen, som passer til lige netop vores liv, hvis vi vil lykkes med at ændre livsstil. Sammen med din træner, får du klarlagt, hvad der motiverer dig, og hvad du håber på at opnå. Når du ved, hvorfor du gør det, lægger I sammen en plan for, hvordan du opnår det.

PERSONLIG TRÆNING TILPASSET DIT LIV

Med en personlig træner fra RaskRask får du træningen hjem til dig. Du bestemmer om træningen skal foregå i stuen, i haven eller naturen nær dig. Du bestemmer i hvilket omfang, du ønsker at benytte din træner. Formålet er at give dig de fysiske og mentale redskaber til at ændre din livsstil og på samme tid gøre forløbet, så nemt og “smertefrit” som muligt. Det tror vi på, giver dig de bedste forudsætninger for at skabe og fastholde nye og sunde vaner, der i sidste ende skal sikre dig et stabilt og vedvarende resultat.

Mød dine personlige trænere

Vores professionelle trænere står klar til at hjælpe dig

RaskRask behandler Lasse K
Ny hos RaskRask
RaskRask behandler Tanja
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Nina I
Ny hos RaskRask
RaskRask behandler Emil F
Ny hos RaskRask

Alle behandlere er sundhedsfagligt uddannede, nøje udvalgte og forsikrede af Tryg logo Indtast din adresse for at se alle vores behandlere i dit område.

Det siger kunderne

Det er afgørende for os, at du får en god oplevelse hver eneste gang. Læs her hvad vores kunder siger om os.

Hvorfor vælge RaskRask?

Find tid til velvære

Indtast din adresse og find en behandler i dit område.

Til toppen