Vægttabstræning i dit hjem | Book din personlige træner i dag
100% quality garanteret

Vægttabstræning
i dit hjem eller naturen nær dig

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer vores personlig træning

Personlig træning

 • Vægttabstræning er mere end en slankekur

  Du kender det måske. Tanken om at smide et par kilo strejfer de fleste danskere før eller siden, og for mange er den nemme løsning at hoppe på den nyeste populære slankekur, der ofte giver resultater i løbet af ingen tid. Men slutningen er som regel også altid den samme – slankekuren bliver droppet, og de ekstra kilo er lynhurtigt tilbage på kroppen.

 • Fasthold dit vægttab

  Et succesfuldt, vedholdende vægttab kræver nemlig en koncentreret indsats, og opnås ikke kun ved at gå på slankekur. Med en kombination af sund og varieret kost, et målbaseret træningsprogram og den rette livsstilscoaching kan du nå dit personlige vægttabsmål, og er ikke mindst i stand til at vedligeholde det.

 • Personlig træning i dit hjem eller naturen

  Hos RaskRask tilbyder vi nu muligheden for at få personlig træning på dine vilkår. Vi har skåret den besværlige tur til fitnesscenteret væk, og sender i stedet en af vores professionelle og certificerede personlige trænere hjem til dig – eller den omkringliggende natur.

 • Spar rejsebesværet

  Med personlig træning hjemme hos dig får du ikke blot muligheden for at afvikle din træning i hjemlige og vante omgivelserne – du sparer også den rejsetiden til og fra det ofte pakkede fitnesscenter. På den måde får du mere tid til dem og det, du holder mest af.

 • Personlig vægttabstræning for dig og vennerne

  Du bestemmer selv, om det skal være personlig træning med fokus på dig og din udvikling, eller om det skal være sammen med vennerne eller veninderne i en omgang gruppetræning. Du bestemmer ligeledes selv, hvor og hvornår, du gerne vil have din træning. Det er personlig træning på dine vilkår!

 • Opnå de bedste resultater med et forløb

  Et forløb kan hjælpe dig med at opnå din drømmevægt! Gennem flere sessioner vil en af vores personlige trænere efter dit valg hjælpe dig med kostvejledning, programlægning og livsstilscoaching, så du bliver klædt på til ikke blot at kunne opnå din målvægt – men også vedligeholde den.

Mød dine personlige trænere

Vores professionelle personlige trænere står klar til at hjælpe dig godt på vej

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din træning her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider