Vægttabstræning i dit hjem | Book din personlige træner i dag

Vægttabstræning
i dit hjem eller naturen nær dig

Vægttabstræning
i dit hjem eller naturen nær dig

Velvære på dine vilkår

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo når du booker velvære via RaskRask.

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke oplevelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores personlig træning

Personlig træning

Vægttabstræning er mere end en slankekur

Du kender det måske. Tanken om at smide et par kilo strejfer de fleste danskere før eller siden, og for mange er den nemme løsning at hoppe på den nyeste populære slankekur, der ofte giver resultater i løbet af ingen tid. Men slutningen er som regel også altid den samme – slankekuren bliver droppet, og de ekstra kilo er lynhurtigt tilbage på kroppen.

Fasthold dit vægttab

Et succesfuldt, vedholdende vægttab kræver nemlig en koncentreret indsats, og opnås ikke kun ved at gå på slankekur. Med en kombination af sund og varieret kost, et målbaseret træningsprogram og den rette livsstilscoaching kan du nå dit personlige vægttabsmål, og er ikke mindst i stand til at vedligeholde det.

Personlig træning i dit hjem eller naturen

Hos RaskRask tilbyder vi nu muligheden for at få personlig træning på dine vilkår. Vi har skåret den besværlige tur til fitnesscenteret væk, og sender i stedet en af vores professionelle og certificerede personlige trænere hjem til dig – eller den omkringliggende natur.

Vaegttabstraening i Danmark
Book Vaegttabstraening

Spar rejsebesværet

Med personlig træning hjemme hos dig får du ikke blot muligheden for at afvikle din træning i hjemlige og vante omgivelserne – du sparer også den rejsetiden til og fra det ofte pakkede fitnesscenter. På den måde får du mere tid til dem og det, du holder mest af.

Personlig vægttabstræning for dig og vennerne

Du bestemmer selv, om det skal være personlig træning med fokus på dig og din udvikling, eller om det skal være sammen med vennerne eller veninderne i en omgang gruppetræning. Du bestemmer ligeledes selv, hvor og hvornår, du gerne vil have din træning. Det er personlig træning på dine vilkår!

Opnå de bedste resultater med et forløb

Et forløb kan hjælpe dig med at opnå din drømmevægt! Gennem flere sessioner vil en af vores personlige trænere efter dit valg hjælpe dig med kostvejledning, programlægning og livsstilscoaching, så du bliver klædt på til ikke blot at kunne opnå din målvægt – men også vedligeholde den.

Mød dine personlige trænere

Vores professionelle personlige trænere står klar til at hjælpe dig godt på vej

Det siger kunderne om os

Start din træning her