Udendørs træning - RaskRask

Udendørs træning
i naturen nær dig

Udendørs træning
i naturen nær dig

Velvære på dine vilkår

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo når du booker velvære via RaskRask.

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke oplevelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores personlig træning

Personlig træning

Udendørs træning er godt til både krop og sjæl

Udendørs træning er praktisk, tilgængeligt og muligt uanset hvor du bor, desuden giver det dig de bedste vilkår til at pleje både krop og sjæl. Flere og flere studier dokumenterer den positive effekt af at træne i naturen på psyke og krop. Vidste du eksempelvis, at udendørsaktiviteter reducerer symptomer på angst og depression? Så hvorfor ikke kombinere den kropslige sundhed med den psykiske ved at prøve en udendørs træning?

Kom godt fra start med en personlig træner

Selvom træningen er lige udenfor døren, så kan det være uoverskueligt at komme i gang, når man ikke ved hvordan man kommer fornuftigt fra start. Men med en af RaskRasks personlige trænere bliver processen meget simplere. Selvom det aldrig er nemt at komme i gang, så er det meget mere overkommeligt med et skræddersyet program, som passer til dine specifikke behov. Du kan også gøre træningen sjovere ved at booke en gruppetræning, så dig og hele familien, kan komme i form sammen.

Du vælger den rigtige træner til dine behov

Med et godt program kommer man langt, men med den rigtige træner, kan du nå nye højder. Den rigtige træner hjælper dig med at finde motivation og overskuddet til at nå dine mål. Det er meget nemmere at finde overskuddet med kyndig vejledning. Derfor er det også vigtigt, at du vælger en træner med ekspertise i forhold til de mål du har. RaskRask tilbyder en bred vifte af trænere, som alle har ekspertise inden for forskellige træningsområder. Vælg en træner og se om I har en god dynamik med en 15 minutters gratis samtale.

Læs mere om hvad den enkelte træner tilbyder her!

Udendoers traening i Danmark
Book Udendoers traening

Så nemt er det at komme i gang

Når du skriver din adresse på RaskRask.dk, så får du et hurtigt overblik over unikke ydelser i dit område. Du vælger en ydelse, som passer til dine unikke mål. Når du har valgt, så kan du vælge en træner, som matcher dine behov. Du kan nu booke en tid, når det passer ind i din kalender og den første 15 minutters konsultation online eller telefonisk er gratis. Træneren kan komme til dig både fysisk og digitalt. Sammen fastsætter I et skræddersyet program, som du nemt kan passe ind i en stresset hverdag. Træneren giver dig motivation og instruktioner, så du ikke skal bekymre dig om noget.

Bliv inspireret af naturen

Med et træningsforløb ift. udendørs træning, så får du værktøjskassen til at få den billigste og mest praktiske træning. Når først du har lært at bruge naturen, så er der ikke noget mål, som du ikke kan opnå, uanset om du vil blive stærkere eller arbejder mod en bedre kondition. Gør naturen til dit helt eget fitnesscenter med kyndig vejledning fra RaskRasks personlige trænere.

RaskRask gør det nemt

Hos RaskRask ønsker vi at gøre den personlige velvære overkommelig for alle. I en stresset hverdag kan det være svært at finde tid til sig selv. Det går desværre tit ud over psyke og krop. Derfor har vi samlet en en bred vifte af velvære ydelser og gjort dem praktiske i en travl hverdag. Vores dygtige og certificerede fagpersonel kører til dig, når du har tid i din kalender, så du slipper for stressende planlægning og trafik. Giv dig selv et velfortjent pusterum og gør noget godt for dig selv.

Mød dine personlige trænere

Vores professionelle trænere står klar til at hjælpe dig sikkert i mål

Det siger kunderne om os

Start din træning her