Tilpas i egen krop - RaskRask

Vægttab
Tilpas i egen krop

Personlig træning i dit hjem

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo når du booker velvære via RaskRask.

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke oplevelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

KUNSTEN AT FØLE SIG TILPAS I SIN KROP

Udfordringer med vægten fylder ofte meget i bevidstheden og kan påvirke vores psyke i højere eller mindre grad. Det kan være alt fra en uskyldig tøjkrise til en følelse af at være udenfor fællesskabet. Til trods for at vi lever i en tid, hvor der gøres op med fordomme og urealistiske kropsidealer, er der mange, som ikke føler sig tilpas i deres krop. Det kan hænge sammen med, at man ikke nødvendigvis identificerer sig som overvægtig.

SUNDHED OG SELVTILLID

Et ønske om at tabe sig er ofte motiveret af et ønske om at føle sig bedre tilpas med sin krop. Det handler ikke nødvendigvis om et slankere udseende, men ofte om øget selvtillid. Når vi lever sundt og dyrker motion, føler vi os som regel bedre tilpas og udstråler større overskud – og så gør det jo ikke noget, hvis vi samtidig kan passe vores gamle yndlingsbukser. Udfordringen er bare, at det kan være svært at fastholde de sunde vaner i en travl og hektisk hverdag, hvor arbejde, familie og sociale arrangementer hurtig tager pusten fra os pludseligt strammer bukserne igen.

TO SKRIDT FREM OG TO TILBAGE

Når man har kæmpet med vægten det meste af sit liv, kan man føle sig fanget i en ond spiral af op- og nedture. Som regel går træningen rigtig fint i starten, hvor motivationen er høj og resultaterne hurtig viser sig, men i takt med udviklingen aftager, falder motivationen og hverdagens fristelser bliver for store. For mange mislykkede forsøg kan føre til en følelse af nederlag, trøstespisning og udsving i vægten – og sådan kan det gå det op og ned.

Vil du vide mere?

Hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig til en sundere og mere aktiv livsstil

EN PERSONLIG TRÆNER TILPASSET DIG

Hvis vi skal lykkes med at ændre vores livsstil, kan vi have brug for nogen, der forstår vores udfordringer og som kan give os den rette støtte, inspiration og motivation i hverdagen. Hos RaskRask har vi samlet nogle af landets dygtigste, personlige trænere under ét koncept. Fælles for dem alle er, at de er nøje udvalgte på baggrund af deres høje faglighed og menneskelige egenskaber. Det betyder, at du altid kan forvente en nærværende, inspirerende og professionel træner, som lytter til dig og støtter dig hele vejen.

DEN RETTE BALANCE I HVERDAGEN

Der findes ikke én opskrift, der passer til alle. Vi har alle hver vores måde at leve på og hver vores ønsker og behov, der må tages hensyn til, hvis vi skal lykkes med at ændre livsstil. 

I fællesskab med din træner, finder I den dybereliggende motivation for dit vægttab. Når du ved, hvorfor du gør det, finder i sammen sammen en strategi til, hvordan du opnår det. Din træner sørger for, at du får de rette fysiske og mentale værktøjer til at ændre din livsstil og støtter dig, hvor du har mest brug for det.

TRÆNING HVOR OG NÅR DET PASSER DIG

Med en personlig træner fra RaskRask får du træningen bragt til døren. Du bestemmer om træningen skal foregå i stuen, i haven eller naturen nær dig. Du bestemmer også i hvilket omfang, du ønsker at benytte din træner. Formålet er at give dig de fysiske og mentale redskaber til at ændre din livsstil og på samme tid gøre forløbet, så nemt og “smertefrit” som muligt. Det tror vi på, giver dig de bedste forudsætninger for at skabe og fastholde nye og sunde vaner, der i sidste ende skal sikre dig et stabilt og vedvarende resultat.

Mød dine personlige trænere

Vores professionelle trænere står klar til at hjælpe dig sikkert i mål

Det siger kunderne om os

Convenience

 • Træn når det passer dig
 • Undgå rejse- og ventetid
 • Få mere tid og overskud til træningen
 • Træn med familien og få mere kvalitetstid

Tryghed og faglighed

 • Få en træner med høj faglighed
 • Træn i trygge og vante rammer
 • Evidensbaseret træning og kostvejledning
 • Nærværende personlige trænere, der lytter til dine behov

Tilpasset dig

 • Skræddersyet personlig træning.
 • Overskueligt og realistisk træningsforløb
 • Løbende motivation, inspiration og opbakning
 • Kost tilpasset din hverdag, sociale begivenheder, ferier m.m

Sådan fungerer vores vægttab

Tid til det vigtige

Find din ønskede træner og vælg det tidspunkt, der passer dig

I dit hjem eller naturen

Få træning tilpasset dit liv og få skabt den rette balance i hverdagen

Altid i gode hænder

Alle personlige trænere er nøje udvalgte, eksaminerede og forsikrede af

Få gratis samtale

Vælg den træner og det tidspunkt, der passer dig

Personlig træning i landets største byer

Start din træning her