Superfoods - Mad der gør din massageoplevelse bedre | RaskRask

Superfoods – Mad der gør din massageoplevelse bedre

Superfoods – Mad der gør din massageoplevelse bedre

Uden mad og drikke duer helten ikke – eller noget i den stil. Der kan ikke sættes spørgsmålstegn ved, at mad og sundhed går hånd i hånd, men vidste du, at nogle fødevarer også kan påvirke dit stressniveau og afslapning. Derfor har vi taget teten og fundet fire snack-fødevarer, der kan forbedre din massageoplevelse endnu mere.

Fire små skridt til en god og afslappende massage:

Mørk chokolade

Fuldblods mørk chokolade (70% – 80%), kan være et fantastisk supplement til en god massage (selvfølgelig i små mængder). Udover det mørke chokolades gode smag, så indeholder det også en masse antioxidanter, der hjælper med at reducere stresslignende symptomer. Derfor kan du både se dette som en treat efter en dybdegående massage, men også som en kompakt eliksir, der i samarbejde med din krop kan gå til modangreb på hverdagens stress.

Blåbær

Man skal ikke undervurdere et blåbær trods dets størrelse, for dette lille kompakte bær indeholde et ton af antioxidanter og vitamin C, der hjælper med at reducere stress og tankemylder. Derfor er dette lille bær den perfekte snack inden en massage. Så tag på vandring ned til din lokale købmand og køb spandevis af blåbær og græsk yoghurt, og så kan du påbegynde de indledende øvelser til en god og afslappende massage.

Bananer

Er du en af de heldige, der går og venter sig en baby, så er bananer nok en god frugt til dig. Bananer indeholder potassium, der hjælper en til at slappe af og holde blodtrykket nede – og denne superfrugt kan også reducere kvalmefølelsen, som graviditeten ofte kan medføre.

mad

Rødvin

Nu lever vi jo i Danmark, så derfor kan det retoriske spørgsmål godt stilles – “hvem kan ikke lide et godt glas rødvin?”. For det kan de fleste jo! Derfor er det også heldigt, at et glas rødvin faktisk indeholder en masse lækre antioxidanter, som vores krop nyder godt af. Det er selvfølgelig vigtigt at nævne, at dette glas ikke skal blive en alt for stor vane. Men så længe det nydes en gang imellem – er det relativt sundt. Derfor kan et glas efter en afslappende massage kun anbefales, da dette kan intensivere den afslappende følelse en massage ofte giver.

mad
BESTIL MASSAGE