Styrketræning i dit hjem | Book din personlige træner i dag

Styrketræning
Personlig træner kører til dig

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Covid-19 retningslinjer - læs mere

Sådan fungerer vores personlig træning

Personlig træning

 • Vil du også have mere ud af din styrketræning?

  Styrketræning er en af de mest populære træningsformer blandt danskerne, men for mange er styrketræningen også kilde til stor frustration. Det er ligemeget hvor mange timer du bruger i fitnesscenteret eller hjemme i træningsrummet, hvis ikke teknikken sidder i skabet.

 • Opnå bedre resultater med en personlig træner

  En personlig træner kan ikke blot hjælpe dig med at optimere teknikken, så du får mest muligt ud af din styrketræning, men også bidrage med sjov og motiverende styrketræning, der passer til dine behov og bidrager til din udvikling.

 • Personlig træning på dine vilkår

  Vi vil gerne gøre det nemmere for dig at optimere din styrketræning. Derfor tilbyder vi muligheden for at få en af vores professionelle personlige trænere hjem til dig, når det passer dig bedst. Det er personlig styrketræning på dine vilkår.

 • Spar rejsebesværet

  På den måde bestemmer du nemlig selv hvor og hvornår du gerne vil have din personlige træning, og kan tilmed dyrke den i hjemlige rammer. Du sparer også besværet og tiden med at finde en træner og et fitnesscenter, der passer efter dine behov, og skal kun koncentrere dig om at nyde din personlige undervisning hjemme hos dig selv.

 • Få et skræddersyet program

  Med en personlig træner fra RaskRask får du muligheden for at få lagt et skræddersyet program, der er tilpasset til dine ønsker og behov, og opbygget omkring din hverdag. Et skræddersyet program vil give dig en klar plan for at nå dine mål, og hjælpe dig til at øge din styrke og muskelmasse.

 • Optimer din styrketræning med et forløb

  For mange er én træning ikke nok til for alvor at udvikle sig. Hos RaskRask tilbyder vi derfor en række forløb, der ikke blot kan hjælpe dig med til en sjovere og mere progressiv træning, men også giver dig alle værktøj til at opretholde din øgede muskelmasse efterfølgende.

Mød dine personlige trænere

Vores professionelle personlige trænere står klar til at hjælpe dig godt på vej

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din træning her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider