Styrketræning i dit hjem | Book din personlige træner i dag
100% quality garanteret

Styrketræning
i dit hjem eller naturen nær dig

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer vores personlig træning

Personlig træning

 • Vil du også have mere ud af din styrketræning?

  Styrketræning er en af de mest populære træningsformer blandt danskerne, men for mange er styrketræningen også kilde til stor frustration. Det er ligemeget hvor mange timer du bruger i fitnesscenteret eller hjemme i træningsrummet, hvis ikke teknikken sidder i skabet.

 • Opnå bedre resultater med en personlig træner

  En personlig træner kan ikke blot hjælpe dig med at optimere teknikken, så du får mest muligt ud af din styrketræning, men også bidrage med sjov og motiverende styrketræning, der passer til dine behov og bidrager til din udvikling.

 • Personlig træning på dine vilkår

  Vi vil gerne gøre det nemmere for dig at optimere din styrketræning. Derfor tilbyder vi muligheden for at få en af vores professionelle personlige trænere hjem til dig, når det passer dig bedst. Det er personlig styrketræning på dine vilkår.

  Læs mere om hvad den enkelte træner tilbyder her!

 • Spar rejsebesværet

  På den måde bestemmer du nemlig selv hvor og hvornår du gerne vil have din personlige træning, og kan tilmed dyrke den i hjemlige rammer. Du sparer også besværet og tiden med at finde en træner og et fitnesscenter, der passer efter dine behov, og skal kun koncentrere dig om at nyde din personlige undervisning hjemme hos dig selv.

  Book din gratis konsultation allerede i dag!

 • Optimer din styrketræning med et forløb

  For mange er én træning ikke nok til for alvor at udvikle sig. Hos RaskRask tilbyder vi derfor en række forløb, der ikke blot kan hjælpe dig med til en sjovere og mere progressiv træning, men også giver dig alle værktøj til at opretholde din øgede muskelmasse efterfølgende.

 • Få et skræddersyet program

  Med en personlig træner fra RaskRask får du muligheden for at få lagt et skræddersyet program, der er tilpasset til dine ønsker og behov, og opbygget omkring din hverdag. Et skræddersyet program vil give dig en klar plan for at nå dine mål, og hjælpe dig til at øge din styrke og muskelmasse.

 • Stort udvalg af træningsformer

  Hos RaskRask, ved vi ingen mennesker er ens og har forskellige behov – vi bliver motiverede på hver vores egen måde. Derfor tilbyder vi træningsmuligheder tilpasset til dine egne unikke behov.

  Bliver du bedre motiveret ved at træne med dine veninde- eller vennegruppe? Så prøv vores populære gruppe-træning for hele gruppen eller familien. Foretrækker du fleksibiliteten ved ikke at mødes fysisk? Hvorfor ikke prøve vores smarte online-træning, hvor du kan træne på farten. Eller slapper du bare mere af ude i naturen? Så er udendørs fitness netop noget for dig.

  Hos RaskRask, har vi træningsformen til dig.

Mød dine personlige trænere

Vores professionelle personlige trænere står klar til at hjælpe dig godt på vej

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din træning her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider