Smidighed, Styrke & Balance i dit hjem | Book en personlig yogalærer

Smidighed, Styrke & Balance
Yogalærer kører hjem til dig

Personlig yoga
i dit hjem eller naturen nær dig

Velvære på dine vilkår

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo når du booker velvære via RaskRask.

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke oplevelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores personlig yoga

Yoga er mere end stillinger og meditation

Du tror måske, at yoga blot handler om at placere kroppen i specielle stillinger og meditere. Men det er ikke sandheden. Når du dyrker yoga kommer du stort set alle muskelgrupper igennem i én session og opnår samtidig dybdegående stræk, der masserer muskler, led og bindevæv. Det øger smidigheden og balancen i kroppen.

Frem din smidighed med blide yogaformer

Yoga er derfor en meget effektiv motionsform og et rigtig godt supplement til andre alternativer, som træning. Når du styrketræner udsætter du kroppen for mange monotone bevægelser, som belaster og slider på muskler og led. Med blide yogaformer som yin yoga, hatha yoga og kundalini yoga kan du opnå en effektiv restituering, fremme din smidighed og samtidig understøtte åndedrættet.

Bliv stærkere med yoga

Men balance og smidighed er ikke det eneste, som yoga kan gøre for dig. Flere vestlige yogaformer har vundet stor popularitet gennem de seneste årtier, med et højt tempo, og fokus på at udfordre kroppen fysisk og øge styrken. Særligt stilarter som flow yoga og power yoga kan bidrage til at styrke musklerne.

Smidighed styrke balance i Danmark
Book Smidighed styrke balance

Yoga i naturen eller dit hjem

I en travl hverdag kan det være svært at finde tid og overskud til komme afsted til fitnesscentret eller yogastudiet. Derfor har vi gjort det nemt for dig, og tilbyder muligheden for at booke en af vores professionelle yogalærere hjem til dig eller den omkringliggende natur.

Yoga på dine vilkår

Dermed sparer du rejsetiden, og skal ikke bekymre dig om andet end at nyde din yogaundervisning i vante omgivelser. Du kan tilmed selv bestemme om du ønsker at booke din kvalificerede og certificerede yogalærer til personlig undervisning, med fokus udelukkende på din praksis, eller om du vil dele oplevelsen med dem du holder af, gennem gruppe yoga.

Prøv et af vores forløb

Hvis du for alvor skal udvikle dig på yogamåtten, og opnå mere balance, smidighed og styrke i din hverdag, så vil en enkelt session i de fleste tilfælde ikke være nok. Vi tilbyder derfor muligheden for at vælge et af vores forløb, hvor du for alvor kan gå i dybden med dit fokusområde og foretrukne yogaform, og tilmed spare penge i processen.

Mød dine yogalærere

Vores professionelle yogalærere står klar til at hjælpe dig godt på vej

Det siger kunderne om os

Start din yoga her