Slip for skuldersmerter med professionel massage

⬅ Gå tilbage til Symptoms-Leksikon

Lider du af skuldersmerter? Læs med her og find din foretrukne behandling.

Ifølge Sundhed.dk vil cirka 7 ud 10 danskere få smerter fra nakke- og skulderområdet i løbet af deres liv. Symptomerne opstår ofte gennem fald i forbindelse med sports- og arbejdsskader, men kan også skyldes overbelastning eller forkert arbejdsstilling. Dette kan være med til at skabe gener i hverdagen, og det vil RaskRask gerne hjælpe med at lave om på gennem øget velvære. Læs mere om de typiske symptomer for skuldersmerter her:

Symptomer på skuldersmerter

  • Skuldersmerter: Nedsat bevægelighed af skulderen, svært ved at løfte armene fremad eller ud til siden, søvnproblemer, besvær med simple bevægelser, såsom at få en trøje over hovedet eller dreje på rattet i bilen, opleves som en smerte eller brændende fornemmelse i skulderbladene eller skulderleddet. 
  • Frossen skulder: Udgør 10% af alle skulderlidelse og skyldes tit en tidligere skade. Opleves som smerter i skulderen, også i hvilke og om natten, giver nedsat bevægelighed, stivhed, søvnproblemer, udfordringer ved dagligdags handlinger. 
  • Skulder gået af led: Også kaldet skulderluksation, hypermobilt eller ustabilt skulderled. Opleves som ondt i leddet, nedsat bevægelighed og ingen bevægelse i armen, kan få nedsat funktion og følsomhed, samt øget risiko for at ny luksation opstår. 
  • Senebetændelse i skulderen: Også kaldet tendinitis. Den hyppigste skulderlidelse, der skyldes irritation i en sene grundet overbelastning. Symptomer er ondt i skulderen, smerter der forværres af bevægelse, ofte efter uvant aktivitet eller arbejde. 
  • Seneoverrivning: Også kaldet rotator cuff syndrom. Opstår hyppigst for personer over 40 år, der har deltaget i gentagende overbelastning eller skader af skulderen f.eks. ved styrketræning, crossfit og sport eller hårdt fysisk arbejde, hvilket slider og til sidst overriver senen. Smerterne opstår hurtigt med udstråling ned i overarmen eller til fingrene, smerte ved løft af lette ting og ondt i skulderen om natten.

Behandlingsformer

Massage er en god løsning mod smerter i skulderleddene. Med massage kan du få løsnet op for spændinger i kroppen og mindske smerterne, så du opnår mere velvære – og så er det også hyggeligt. Massagen er med til at åbne op for muskulaturen og lige så skånsomt løsne op for spændingerne, der generer.

Massageterapi er en effektiv behandlingsmetode til at komme af med skuldersmerter. Prøv vores populære skuldermassage og mærk forskellen. Vores professionelle massører kommer hjem til dig og løsner op for de myoser, der har sat sig fast. Gennem dybe stræk og tryk tilføres ilt og varme til det ildebefindende område, hvilket hjælper med at frigive de affaldsstoffer, der har bygget sig op i hverdagen. 

To unge kvinder dyrker yoga og strækker ud udenfor under blå himmel og grønt græs i solskin. De er glade og smiler.

Typiske symptomer hos vores kunder

.

Hovedpine

Kropsspændinger

Rygsmerter

l

Nakkesmerter

Muskel-, led- og lændesmerter

l

Skuldersmerter

l

Fodsmerter

Træthed

l

Depression

l

Stress

Find din foretrukne massør.

Læs mere om de specifikke tilbud på den enkelte fagpersons profil eller ring på 93 88 00 63 og hør nærmere.

.

.⬅ Gå tilbage til Symptoms-Leksikon

Velvære på dine vilkår

Book tid til velvære

Indtast din adresse og find en behandler nær dig

Til toppen