Skab en arbejdsplads med velvære in mente | RaskRask

Når man taler om emnet velvære på arbejdspladsen associeres dette ofte med kålsmoothien og at arbejde hjemme fra sofaen med slumretæppet omkring ørerne. Og nu hvor vi ser på velvære i arbejdsregi, så har det også en lang række fordele. Herunder kan en sundhedsordning på arbejdspladsen forbedre arbejdsteamets produktivitet, arbejdsmoral og reducere mængden af sygedage. Dette er foruden de åbenlyse fordele i forhold til de ansattes generelle langsigtede sundhed – hvilket i bund grund også vil føre til gladere og mere loyale ansatte.

Hvad er et velvære-program?

Et velvære-program er et program, der systematiserer de ansattes velvære og sundhed, og herigennem organiserer en måde, hvorpå de ansattes generelle sundhed anskues som værende vigtig. Dette arbejdsvelværeprogram skal ikke ses i sammenhæng med sundhedsfordele i form af tandlæge og lægehjælp, men i højere grad som et fokus på de ansattes mentale og fysiske velvære.

Et sådant program kan indeholde:

  • Vægttabs- og ernæringsvejledning
  • Præventive undersøgelser i forhold til de ansattes sundhed
  • Coaching i alle dets afskygninger, der kan være med til at styrke de ansattes humør, arbejdsmoral og generelle velvære
  • En massageordning, der lader dine ansatte slappe af og give slip på arbejdsrelateret stress

RaskRask tilbyder en firmamassageordning, der netop er tilpasset virksomheder i alle størrelser. Herunder kan man lave en fast aftale, hvor der kommer en massør ud til virksomheden. Og udover dette er der også mulighed for en klippekortløsning, der lader virksomheden booke en massage efter behov. Denne massageordning er det perfekte supplement til et velværeprogram i en virksomhed, da dette forløb bliver tilpasset til netop din virksomheds kalender.

Men hvorfor skal man investere i et velvære-program?

Hvorfor skal man som virksomhed investere i et arbejdsvelværeprogram, når de ansatte kan bruge deres fritid på velvære? Det kan være en fordel at give de ansatte finansielle gaver, så de bevarer motivationen for jobbet. Hertil kan en massageordning fungere som den berømte gulerod, der får de ansatte til at blive endnu gladere for deres arbejdsplads og derved øger deres produktivitet og loyalitet.

Forskellige former for massageterapeutiske metoder vores massører tilbyder:

Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage er en dybdegående massage, som på mange måder minder om sportsmassagen. Med dybe fingertryk og faste, langsomme strøg, bliver fysiurgisk massage mange gange anvendt som en effektiv smertelindrende behandling mod en lang række fysiske lidelser.

Her tages udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning, hvilket gør det til et alletiders redskab mod smerter og spændinger, som resultat af længerevarende overbelastning, der har sat sig godt fast.

Sportsmassage

Sportsmassage er det rette valg til dig, der døjer med overbelastninger, gamle skader, eller bare ønsker at forbedre form og personlige resultater. Sportsmassagen kan med fordel bruges som forberedelse såvel som restitution og forebyggelse af skader, spændinger og ømme muskler. Du behøver ikke at være professionel sportsudøver eller dyrke sport på eliteniveau for at drage fordel af en sportsmassage.

Wellness massage

En wellnessmassage er vejen til den ultimative afslapning! Massøren har fokus på at dine muskler kommer til at slappe af, så du kan vende tilbage til din arbejdsstation med fornyet energi.

BESTIL MASSAGE

Book tid til velvære

Indtast din adresse og find en behandler nær dig

Til toppen