Skab en arbejdsplads med wellness in mente | RaskRask
wellness

Skab en arbejdsplads med wellness in mente

Skab en arbejdsplads med wellness in mente

Når man taler om emnet wellness og velvære på arbejdspladsen – associeres dette ofte med kålsmoothien og arbejde hjemme fra sofaen med slumretæppet omkring ørerne. Og nu hvor vi ser på velvære i arbejdsregi, så har det også en lang række fordele. Herunder kan en sundhedsordning på arbejdspladsen forbedre arbejdsteamets produktivitet, arbejdsmoral og reducere mængden af sygedage og til slut er de åbenlyse fordele i forhold til de ansattes generelle langsigtede sundhed – hvilket i bund grund vil føre til gladere og mere loyale ansatte.

Hvad er et wellness-program?

Et wellness-program er et program der systematisere de ansattes velvære og sundhed, og herigennem organisere en måde hvorpå de ansattes generelle sundhed anskues som værende vigtig. Dette arbejdswellnessprogram skal ikke ses i sammenhæng med sundhedsfordele i form af tandlæge og lægehjælp, men i højere grad som et fokus på de ansattes mentale og fysiske velvære.

Et sådant program kan indeholde:

  • Vægttabs- og ernæringsvejledning
  • Præventive undersøgelser, i forhold til de ansattes sundhed
  • Coaching i alle dets afskygninger, der kan være med til at styrke de ansattes humør, arbejdsmoral og generelle velvære
  • En massageordning, der lader dine ansatte slappe af og give slip på arbejdsrelateret stress

RaskRask tilbyder en firmamassageordning, der netop er tilpasset virksomheder i alle størrelser. Herunder kan man lave en fast aftale, hvor der kommer en massør ud til virksomheden. Og udover dette er der også mulighed for en klippekortløsning, der lader virksomheden booke en massage efter behov. Denne massageordning er det perfekte supplement til et wellnessprogram i en virksomhed, da dette forløb bliver tilpasset til netop din virksomheds kalender.

Men hvorfor skal man investere i et wellness-program?

Hvorfor skal man som virksomhed investere i et arbejdswellnessprogram, når de ansatte kan bruge deres fritid på velvære – er nok det du spørger dig selv om! Men man oplever jo ofte, at det er nødvendigt at give de ansatte finansielle gaver for at bevare motivationen for jobbet. Hertil kan en massageordning fungere som den berømte gulerod, der på enden af en fiskestang, får de ansatte til at blive endnu gladere for deres arbejdsplads og derved øger deres produktivitet og loyalitet. For de kan med garanti få en bedre løn i en anden virksomhed, men kan de få velvære to skridt fra deres skrivebord?

Forskellige former for massageterapeutiske metoder vores massører tilbyder:

Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage er en dybdegående massage, som på mange måder minder om sportsmassagen. Med dybe fingertryk og faste, langsomme strøg, bliver fysiurgisk massage mange gange anvendt som en effektiv smertelindrende behandling mod en lang række fysiske lidelser.

Her tages udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning, hvilket gør det til et alletiders redskab mod smerter og spændinger, som resultat af længerevarende overbelastning, der har sat sig godt fast.

Sportsmassage

Sportsmassage er det rette valg til dig, der døjer med overbelastninger, gamle skader, eller bare ønsker at forbedre form og personlige resultater. Sportsmassagen kan med fordel bruges som forberedelse såvel som restitution og forebyggelse af skader, spændinger og ømme muskler. Du behøver ikke at være professionel sportsudøver eller dyrke sport på eliteniveau for at drage fordel af en sportsmassage.

Wellness massage

En wellnessmassage er vejen til den ultimative afslapning! Massøren har fokus på at dine muskler kommer til at slappe af, så du kan vende tilbage til din arbejdsstation med fornyet energi.

BESTIL MASSAGE