Restorativ yoga i dit hjem | Book din personlige yogalærer i dag!
100% quality garanteret

Restorativ yoga

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer vores personlig yoga

Personlig yoga

 • Hvad er restorativ yoga?

  Først og fremmest er det en meget blid form for yoga, der har et afgørende fokus på at skabe ro i kroppen og sindet. Stillingerne er tilpasset til ikke at være krævende, men derimod meget blide og behagelige. Det hjælper dig med at afspænde kroppen, og genoprette balancen i dit nervesystem. Man holder som regel den samme stilling i lang tid, og en session kan ofte bestå af meget få stillinger.

 • Hvad kan restorativ yoga gøre for dig?

  Døjer du med stress, spændinger og ubehag i hverdagen, så er denne stilart oplagt at dykke ned i. Med et roligt tempo og fokus på afstresning og afspænding kan det hjælpe dig med at komme ned i gear igen, og opnå mere balance i en ellers hektisk hverdag.

 • Kan jeg dyrke restorativ yoga?

  Der er ingen restriktioner, og yogaformen kan dyrkes af alle. Tempoet er som nævnt ikke særligt højt, og der er for det meste tale om forsigtigt opbyggede yogastillinger. Det er desuden specielt et oplagt valg, hvis du søger gravid yoga, og er i tvivl om, hvilken stilart passer bedst til din gravide krop.

 • Restorativ yoga i hjemmet eller naturen

  Vi tilbyder dig muligheden for restorativ yoga i dine foretrukne omgivelser. Du behøver ikke længere bruge tid og kræfter på at finde et yogastudie, der passer ind i din kalender. I stedet giver vi dig muligheden for at booke en af vores professionelle yogalærere til at give dig undervisning i dit hjem eller den omkringliggende natur.

 • Restorativ yoga på dine vilkår

  Du sparer dermed både tid og besvær med rejsetiden frem og tilbage til studiet. Du får ligeledes muligheden for selv at bestemme, hvorvidt du ønsker personlig yoga, hvor lærerens fulde opmærksomhed vil være rettet mod dig og dine behov, eller om det skal være en del af gruppe yoga med dine venner eller familie.

 • Spar penge med et forløb

  Uanset om du foretrækker personlig yoga eller gruppe yoga, så vil vi meget gerne bidrage til at give dig den bedste oplevelse muligt, til en den bedste pris muligt. Derfor har vi sammensat en række forløb, hvor du får muligheden for at give dig i kast med din foretrukne yogaform, og på samme tid kan spare penge.

Mød dine yogalærere

Vores professionelle yogalærere står klar til at hjælpe dig godt på vej

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din yoga her