fbpx

Massage gavekort

Påskerabat: Spar 10% på gavekort, som kan bruges til velvære og afspænding efter lockdown. Når du køber et gavekort til massage, donerer RaskRask samtidig en kylling til verdens fattigste gennem Folkekirkens Nødhjælp.

Sådan fungerer det

Bestil gavekortet online

Hurtig og sikker transaktion

Print vores flotte gavekort

Du modtager dit specialdesignet gavekort direkte i din indbakke

Overrask dine kære

Glæd en du holder af med en gave, der kan mærkes

Læs om andre kunders erfaringer

Giv velvære til dem du holder af - Giv et gavekort til en afslappende massage

Med et massagegavekort behøver du ikke at skynde dig ud i trafikken og ned til en massageklinik. I stedet kører vores professionelle massører hjem til dig, når det passer dig. Du sparer ventetid, rejsetid og kan slappe af i hjemmets trygge omgivelser.

Det er et nyt velvære-koncept, der har dig og dine behov i centrum.

Gavekortet til massage er perfekt som fødselsdagsgave, julegave, jubilæer eller som en firmagave. Eller gaven til manden, der har alt. Gavekortet fra RaskRask kan bruges i det meste af Danmark og er gyldigt i 3 år.

Gavekortet kan bruges til en afslappende wellness-massage, en sportsmassage eller en fysiurgisk massage. Du modtager automatisk gavekortet med e-mail inden for 10 minutter efter dit køb. Gavekortet har naturligvis et flot design og er blevet udarbejdet af vores dygtige designere. Du kan nemt udskrive gavekortet eller sende det til den heldige modtager med e-mail eller via sociale medier.

Et gavekort er den perfekte måde at vise omsorg og taknemmelighed over for nogen, du er tæt på.

Spørgsmål